Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 
手機資訊/電腦軟硬討論>Android 系統/手提/平板 討論區 (十六)
亍 ◣ 09:06 PM 02-27-19
磚(無誤)

https://www.techbang.com/posts/68438...=home_headline
亍 ◣ 09:16 PM 03-14-19
而家先做相機整合仲有咩意思?
不如做ps4 remote整合可能仲有生路....

https://www.techbang.com/posts/68571...=home_headline
Busconcamp 05:41 PM 04-02-19
銅鑼灣/始創及另一分店(忘了是那裡分店)衞訊分店預定P30pro另外會再送mr演唱會門票

不過無等銅鑼灣返工訂...
上周六喺觀塘amp衛訊訂咗天空藍
Citibank卡回贈$350
鳳熾魂 10:42 PM 04-21-19
作者: 亍 ◣:
而家先做相機整合仲有咩意思?
不如做ps4 remote整合可能仲有生路....

https://www.techbang.com/posts/68571...=home_headline
其實好似本身係唔同公司去做已經唔係兩條team咁
Busconcamp 11:12 PM 05-18-19
尋晚公司annual dinner,
嘉賓係Rubber band
走到台前用雙攝拍片
收音都幾清晰
雙攝錄影,效果感覺幾得意
DevilElvis 12:43 AM 05-21-19
Android 機都係買三叔
Tano 08:59 AM 05-21-19
牙石爭氣少少

5千電機種唔好再就住就住出

要最長續航力客路唔細
Tano 09:02 AM 05-21-19
作者: DevilElvis:
Android 機都係買三叔
兩部SD675機吸引唔少人出

阿媽都剛轉用A70
Busconcamp 01:28 PM 04-11-19
Wilson覆左機價
P30pro 256gb
$6988
Alpha2 02:21 PM 04-11-19
【現場評測】Samsung Galaxy A80 真全熒幕+全自動彈蓋旋轉鏡頭

https://unwire.hk/2019/04/10/samsung.../mobile-phone/
Busconcamp 07:55 PM 04-13-19
討論區有人即放售咗隻天空之鏡色256gb P30pro( 即係禾依家手機嗰隻色)
放部機賺咗$690
都仲未計隻huawei watch GT手錶(放到$800)同無線充電板(放到$150)未放售...
呢兩樣嘢都加埋又賺$950

據報暫時天空之鏡/極光色沽清,出面淨返黑色

賣走左隻GT $800+momax自拍棍$100...袋左$900

幫補吓入手支出既$6838條數~
Busconcamp 06:06 AM 04-18-19

50x zoom好難對焦!
定曬個身,個手機擺喺欄桿架度,感到手都係咁微震,要係咁要搵返個月亮,
就算定咗焦都係咁陏...個月亮好似左搖右飄移咁偏離咗個mon嘅範圍!
亦都可能因為加上我啱啱爬完樓梯上秀茂坪安達,
個心跳得比較快...就更加手震~
J+1 12:55 PM 05-22-19
接近4000 入左應該最後支持嘅U12+.....
由手機版發出
大覺屋師真 01:45 PM 05-22-19
牙石ZF6幾啱我心水

係就差個tele鏡
用過好難走番轉頭
硬係爭少少野
david 10:03 AM 05-23-19
作者: 大覺屋師真:
牙石ZF6幾啱我心水

係就差個tele鏡
用過好難走番轉頭
硬係爭少少野
之前有FRIEND入佐牙石電競手機,就俾佐佢部舊ZF3我,用落都唔太差。

TELE鏡係乜O黎? (懶拜G神...拖走...)
Busconcamp 06:31 PM 05-23-19
作者: david:
之前有FRIEND入佐牙石電競手機,就俾佐佢部舊ZF3我,用落都唔太差。

TELE鏡係乜O黎? (懶拜G神...拖走...)
G大神回覆:長焦鏡
亍 ◣ 09:41 PM 05-23-19
作者: Busconcamp:
G大神回覆:長焦鏡
唔係WIDE鏡個friend咩
Busconcamp 06:29 PM 05-23-19
作者: 大覺屋師真:
牙石ZF6幾啱我心水

係就差個tele鏡
用過好難走番轉頭
硬係爭少少野
d相影出黎同現有多部品牌旗艦相比...
重係爭dd...
大覺屋師真 01:42 PM 05-24-19
作者: Busconcamp:
d相影出黎同現有多部品牌旗艦相比...
重係爭dd...
睇嚟都要再等下
用過有超廣,標準,長焦,大mon,大電嘅機好難返到轉頭
X&Y 12:36 PM 06-18-19
係個廣告bot 翻起左個陳年舊post 者唔好咁啦
imx 230, mtk x20
david 02:41 PM 07-27-19

亍 ◣ 09:01 PM 08-12-19
今日想去睇下牙石zen max pro m2...竟然無大舖入....
亍 ◣ 09:15 PM 09-23-19
咁貴買番黎係人玩機定機玩人???

https://chinese.engadget.com/2019/09...ld-care-video/
Tano 04:02 PM 09-24-19
正價同同廠旗艦機最平型號比貴一倍有多

問題速度會明顯地快嗎?

想摺買番部手提電腦啦
Squall-Lucifer 04:50 PM 09-24-19
作者: Tano:
正價同同廠旗艦機最平型號比貴一倍有多

問題速度會明顯地快嗎?

想摺買番部手提電腦啦
這價錢夠買ROG PHONE 2旅行喼全餐
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面