Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
kawai 10:13 AM 04-02-06
kim兄, 請問周華健隻新碟係咪缺貨啊~?
點解賣成$!!) ?係咪全個埸抄起咗?
太貴了....尋日唔夠錢....
Chris皇 11:24 PM 04-07-06
請問仲有冇這隻的日版?

http://www.oricon.co.jp/music/release/d/636516/1/

thx
KIM 12:44 PM 04-11-06
作者: Chris皇:
請問仲有冇這隻的日版?

http://www.oricon.co.jp/music/release/d/636516/1/

thx
呢d當然有~
KIM 12:03 AM 04-12-06
衰唔聽話得罪正東 鄭融再入雪櫃冇運行

真可惜~
之前仲估佢有機會同舞台皇者同台演出tim~
W!LL 04:17 PM 04-20-06
天音勁
突然返左曹格慶功版
又俾錢入手左
KIM 04:21 PM 04-20-06
作者: 小恐:
天音勁
突然返左曹格慶功版
又俾錢入手左
我估今晚回家見到此post的人, 明天來買已經...........
W!LL 04:25 PM 04-20-06
http://www.rthk.org.hk/rthk/radio2/k.../20060419.html

尋日既萬王之王
較去半小時後聽, 好搞笑~

作者: KIM:
我估今晚回家見到此post的人, 明天來買已經...........
唔緊要, 呢度得我識欣賞~~
KIM 06:03 PM 04-20-06
唔緊要, 呢度得我識欣賞~~
應該點都起碼仲有一個人, 上次有另一member問啦~~~
kakacarlos 06:36 PM 05-01-06
我想問下你有冇周杰倫同名專輯(第2版 cd+vcd) 同埋范特西ar....(不論一手or 二手)
有既我想知係幾多錢
泡菜 06:54 PM 05-03-06
kim哥哥~~
請問隻cd明天會有貨來了嗎@@?
taltalpeach 12:16 AM 05-07-06
halo~我想問3個問題嘎~希望kim唔會嫌我煩啦~
1、jolin隻j-top精選cd+dvd係幾錢度?
2、楊丞琳遇上愛慶功版幾錢度&有無poster換?
3、9號係咪會入“得閒飲茶”港版dvd呢?
本人係sky music嘅深圳fans~想去hk之前confirm下d情況先~
可否俾個reply呢?thx a lot^^
KIM 09:31 PM 05-07-06
作者: taltalpeach:
halo~我想問3個問題嘎~希望kim唔會嫌我煩啦~
1、jolin隻j-top精選cd+dvd係幾錢度?
2、楊丞琳遇上愛慶功版幾錢度&有無poster換?
3、9號係咪會入“得閒飲茶”港版dvd呢?
本人係sky music嘅深圳fans~想去hk之前confirm下d情況先~
可否俾個reply呢?thx a lot^^
呢度係不會有價錢查詢的! 一來海鮮價格, 二來信和價已經最平!
poster方面, 如果官方有提供換/送的, 都一定有!
天音未必一定有電影的dvd的, 除非係首輪大熱新片~!

多謝國內同胞光顧呀! 講買任何東西, 記得多行幾間不同店舖比較下呀!
Squaresoft 01:37 AM 05-14-06
http://www.mrchildren.jp/060510dvd/

請問會唔會返這隻?
KIM 11:03 PM 05-14-06
作者: Squaresoft:
http://www.mrchildren.jp/060510dvd/

請問會唔會返這隻?
cant see!
可以訂~
信長 04:36 PM 05-19-06
edison 出左碟or 快出碟??
KIM 09:16 PM 05-21-06
快出碟!
Landmark 11:05 PM 05-21-06
我想問有無得代訂中島美嘉the first tour 2003隻dvd,,,
幾錢呢請問???

thx?
KIM 11:24 PM 05-21-06
作者: Landmark:
我想問有無得代訂中島美嘉the first tour 2003隻dvd,,,
幾錢呢請問???

thx?
訂左先知價錢的~
Landmark 11:27 PM 05-21-06
作者: KIM:
訂左先知價錢的~
咁會唔會好貴架,駛唔駛過三百元...??????????????
W!LL 07:12 PM 05-29-06
金金...救命...
請問仲有冇周爸爸隻"光"既ver2.......
KIM 09:30 PM 05-29-06
金金...救命...
請問仲有冇周爸爸隻"光"既ver2.......
完全斷了~~~!!!
就算家陣我地order的, 都係ver. 1 only~~~~

另外~~~ E神 明天出了!!!
半熟蕃茄 11:39 PM 05-31-06
唔好意思,乜都唔知撞入黎
請問係咪有得代訂日版soundtrack?
p.s. 我唔係member
KIM 02:05 PM 06-01-06
作者: 燈蛾撲火:
唔好意思,乜都唔知撞入黎
請問係咪有得代訂日版soundtrack?
係!
自己上門市~
kingtin1 11:42 PM 06-13-06
金大~我今日見倒天音有Twins隻碟既簽名台版....請問幾銀?
會唔會連埋台版海報同VCD咖?
KIM 12:24 AM 06-14-06
作者: kingtin1:
金大~我今日見倒天音有Twins隻碟既簽名台版....請問幾銀?
會唔會連埋台版海報同VCD咖?
twins呢隻係POP貨, 要問自己上去問~
不過, 唔好SIDE $啦~好貴的!!!
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面