Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-09, 05:02 PM   #751
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: LED 查看文章
等o左半年終於到貨......

神物

引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
真係好正.....
不過真係冇位放.....(琴晚仲要係FD果邊接收左件冇人要的全新土星雙人大制.....)
嘩,呢支好野o黎架喎!
我以前都有,不過好耐以前搬屋果陣唔見左…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-09, 05:16 PM   #752
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
支土星雙人大制
我早兩日係屯門見到有間鋪賣緊PS3專用
話唔定360版都有

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-09, 03:04 AM   #753
~新聞~
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
http://g.imagehost.org/view/0845/SNV86729

終於輪到我了

「LoVin'ToNIte - ParaPara活動」

每月第3週六晚上於尖沙咀舉行
Youtube頻道
~新聞~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-09, 10:06 AM   #754
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: ~新聞~ 查看文章
「精密機器」, 好貼題
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-10, 09:38 PM   #755
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
我唔會俾人睇死, 放假一定砌好佢...Orz

舊 02-06-10, 03:41 PM   #756
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

冇心機+技術上色.....

舊 03-29-10, 11:14 PM   #757
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
轉貼~~~

引用:
作者: diabloex 查看文章
每周著數優惠

能夠享受沒有限制的線上遊戲樂趣、虛擬派對功 能、相片分享以及金會員獨享的活動,相信你一定對於 Xbox LIVE 金會員的服務感到很滿足!
當然,福利是永遠不嫌多。只要是 Xbox LIVE 的金會員,將會在每週獲得「金會員獨家折扣」的 好康優惠。優惠的內容包括最受歡迎的 arcade 遊戲、第一代 Xbox 熱門遊戲,或者像是地圖套件與新曲目等吸引你的遊戲內容。有了這些每週的好康活動,想必能為你的荷包省下不少的開銷吧!
如果你已經是金會 員,那就馬上去瞧瞧本週有哪些值得你夠買得遊戲吧。

Virtual-On OT
從 2010 年 3 月 29 日起,為期一週,購買Virtual-On OT 需 800 點 MS points, 降價33%.

ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-10, 03:08 AM   #758
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
可以買黎玩喇^^
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-10, 10:24 AM   #759
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
我唔會俾人睇死, 放假一定砌好佢...Orz

你果張抬係咪宜家二百五十幾果張來架?

好似都幾大咁喎…

舊 04-02-10, 05:17 PM   #760
Game Master

點解e家仲係1200既/3\?
舊 04-02-10, 05:28 PM   #761
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
知唔知邊到有制改?最好港島區~(當然平+手工好就最好)
我家有一個ss一個dc,想將ss那個去改~
引用:
作者: 11281984 查看文章
你係唔係金會員?

此篇文章於 04-02-10 06:03 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-10, 05:45 PM   #762
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
引用:
沒可能吧...我前天買也是800..

另外,
我前天才開始玩這隻遊戲...不計以前...
所以對這Game不太認識..想問..是不是有些機體只能在Muti mode用..
在街機mode 用不到的?

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-10, 05:46 PM   #763
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
你果張抬係咪宜家二百五十幾果張來架?

好似都幾大咁喎…
no, 係工廠區賣俾office果d地方買, 5呎半x2呎半

冇記錯好似買左二千幾(佢本身冇呢個size, 要訂造先有咁大張)

-----

尋晚玩玩下支右桿死左.....遲d拎出去整

此篇文章於 04-02-10 05:50 PM 被 小昭Teddy 編輯。
小昭Teddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-10, 05:49 PM   #764
Game Master

引用:
作者: AiStudio 查看文章
知唔知邊到有制改?最好港島區~(當然平+手工好就最好)
我家有一個ss一個dc,想將ss那個去改~

你係唔係金會員?
唔係=口=
但呢個星期唔係free 金會員咩=33=
舊 04-02-10, 05:57 PM   #765
IDGAF
The One

我重未買添,玩下個DEMO先決定,
我未癲到為一隻XBLA GAME買專用掣的地步,
睇下用手掣好唔好玩先。

舊 04-02-10, 05:59 PM   #766
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
睇下用手掣好唔好玩先。
而家你想買都難

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-10, 06:00 PM   #767
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
睇下用手掣好唔好玩先。
用開孖的既話....手掣真係用唔慣.
demo冇對戰, 試唔到隻game既精髓

舊 04-02-10, 06:01 PM   #768
ai.
RELEASED

引用:
唔係=口=
但呢個星期唔係free 金會員咩=33=
我覺得佢比你玩online,唔代表佢會比個金會員你.
最簡單看,我的xbox入面,你個名後係用銀定金色label?
又或是check下帳戶係銀定金.

舊 04-02-10, 06:03 PM   #769
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

引用:
睇下用手掣好唔好玩先。
我以前都有用過大制玩...但不懂得用..
但有$的話,我都想入一個大制...因為這不竟是個好作品
我覺得800的話,值得一買
所以二話不說就買了來玩
解成就最快1小時就可以解齊...上wiki看

引用:

的確對戰才是這game 的精髓

「勇往邁進!」
舊 04-02-10, 06:03 PM   #770
Viper II
↘みもりんっ

PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
XBOX手制既TWIN STICK MODE一高一低真係搞唔掂

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-10, 06:04 PM   #771
ai.
RELEASED

引用:
無記錯你係唔係改制?改制幾多錢?好用嗎?我記得好似開頭話個制改完怪怪地要再改,對嗎?

舊 04-02-10, 06:05 PM   #772
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: AiStudio 查看文章
無記錯你係唔係改制?改制幾多錢?好用嗎?我記得好似開頭話個制改完怪怪地要再改,對嗎?
改左$600, 好似有人仲平d.
掣怪係因為改果度搵左另一個同事改, 佢用左舊式方法, 搞到有d怪, 之後拎番去俾佢佢改番掂

舊 04-02-10, 06:07 PM   #773
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: Viper II 查看文章
XBOX手制既TWIN STICK MODE一高一低真係搞唔掂
一高一低都唔係問題, 問題係RT同LT

舊 04-02-10, 06:11 PM   #774
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

引用:
作者: Viper II 查看文章
不會啦...我記得有一個手街可以把十字制和"姑姑"掉轉的手制啊...
但我都是用普通控來玩的...只改了跳制..

「勇往邁進!」
舊 04-02-10, 06:26 PM   #775
ai.
RELEASED

引用:
改左$600, 好似有人仲平d.
掣怪係因為改果度搵左另一個同事改, 佢用左舊式方法, 搞到有d怪, 之後拎番去俾佢佢改番掂
方式有新舊!?可唔可以講下內容?
到時等我出街問都會知道佢講緊咩~

另600係包唔包360個制?定係600元都要自己帶多一個360有線手制去?
其實我本身有一個有線手制.

論壇跳轉

現在的時間是 11:59 PM

手機版 | APP版