Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後
電視遊戲討論版>FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster 5月発売決定丨X-3!? シン復活 「(続編について)要望が届けば、新たな展開があるかも」
money 01:01 PM 09-14-11
FF10 PSV&PS3!!!!!!!
GN00508771 01:01 PM 09-14-11
ff10 remake~~~~~~~~~~~~~!!!!!!?
wsx360 01:02 PM 09-14-11
PSV,PS3 FF10 HD
money 01:03 PM 09-14-11
FF10,VITAとPS3で同時
川上双葉 01:04 PM 09-14-11
FF10,VITAとPS3で同時
Eking 01:06 PM 09-14-11
10 ? .....囧.....se 幾時先睡醒~
holsety 01:09 PM 09-14-11
where are the ff5 and 6 ????
Metal Gear NT 01:11 PM 09-14-11
作者: Eking:
我話SE終於訓醒就真
首先大家終於脫離FF1-6無限loop重出既地獄
另外FF10真係正,講真依家出10我仲開心過有FF7
stevenfan 02:36 PM 09-14-11
作者: Eking:
同你講se仲未好等錢洗
豪傑公子 03:11 PM 09-14-11
REMASTER...D CG會唔會搞到好似隻BIO CV HD版咁架...
草薙さん 01:20 PM 09-14-11
10算係比較鍾意既FF之一
SQEN之後應該會順手搞埋12
Metal Gear NT 01:42 PM 09-14-11
作者: 草薙さん:
10算係比較鍾意既FF之一
SQEN之後應該會順手搞埋12
FFX remaster個進步應該幾明顯
反而FF12可能當年技術好好,又或者畫風唔同
我印象中當時來講已經好靚,再remaster應該冇咁大差異
aquarius 03:27 PM 09-14-11
作者: Metal Gear NT:
FFX remaster個進步應該幾明顯
反而FF12可能當年技術好好,又或者畫風唔同
我印象中當時來講已經好靚,再remaster應該冇咁大差異
12都好想remaster, 不過計落只係出咗5年
咁快整HD唔係咁有意欲玩
fantast 01:23 PM 09-14-11
出10咪幾好
學樓上話loop1-6好開心咩
淡水 01:27 PM 09-14-11
作者: fantast:
出10咪幾好
學樓上話loop1-6好開心咩
想問ff6邊部機有loop過?
tenkafubu 01:30 PM 09-14-11
作者: 淡水:
想問ff6邊部機有loop過?
ps1, gba, psn
Marco 01:26 PM 09-14-11
終於都有隻 X
太好啦
RPG之鬼 01:28 PM 09-14-11
最好係將原本CG都變成REALTIME
ENDING果段既CG實在靚到嚇死人……

唔出FF7原因是做10年
唔出FF8原因是GAMEPLAY唔好玩
唔出FF9原因是坂口被炒咗
唔出FF11原因是仲RUN緊
唔出FF12原因是松野病到走咗
唔出FF13原因是一本道
蒼森.laio 06:09 PM 09-14-11
作者: RPG之鬼:

如果坂口被炒咗係原因咁FF1~10都唔出得啦

P.S
坂口係比人降職唔順自己走的~
雪代緣 08:00 PM 09-14-11
作者: RPG之鬼:

唔出FF7原因是做10年
唔出FF8原因是GAMEPLAY唔好玩
唔出FF11原因是仲RUN緊
唔出FF12原因是松野病到走咗
唔出FF13原因是一本道
FFX都是一本道...

anyway
自ps年代開始, 最喜歡都是FFX (無視FFX-2)
PSV版必入!
Antares 01:28 PM 09-14-11
((((((((((((((((((劇透))))))))))))

二百次閃電我黎啦
Marco 01:30 PM 09-14-11
作者: Antares:
((((((((((((((((((劇透))))))))))))

二百次閃電我黎啦
如果有個咁既盃我睇都幾難白金 "
當年真係嬲到掟掣
Antares 01:32 PM 09-14-11
作者: Marco:
如果有個咁既盃我睇都幾難白金 "
當年真係嬲到掟掣

係wor一時都諗唔起重製會有獎杯,可能係銅杯一隻
Marco 01:34 PM 09-14-11
作者: Antares:
係wor一時都諗唔起重製會有獎杯,可能係銅杯一隻
佢唔修正整易D既話,真係隨時又會掟爛一隻Dual Shock 3
PS Vita 就……

不過講乜都假,呢隻一定會雙平台都會入手
Antares 01:37 PM 09-14-11
作者: Marco:
佢唔修正整易D既話,真係隨時又會掟爛一隻Dual Shock 3
PS Vita 就……

不過講乜都假,呢隻一定會雙平台都會入手
我買PS3版算

一時扯火部vita真係byebye

其實我想要ff6多D
1 2 3 4 5 6 7 11 51  ... 最後

返回主題版面