Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-23-13, 03:40 PM   #701
hydefai
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDhydefai
XBox Live Gamertaghydefai
引用:
作者: ist 查看文章
信和有無?如地底果間
因我吾多覺眼
webmoney... 2000fun 有得買.
不過唔平的.
街買webmoney 大約9至10算.
你諗你的"安全" 同方便點衡量了.
其實依家咁多人都是網購用信用卡俾錢...

講返2000fun 買wm.
上google search 下.
過數之後佢俾code 你都得...
唔洗出街.
hydefai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 03:48 PM   #702
carsonwan
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: daihamlop 查看文章
海外信用咭,除非係好似我哋由FF11早期開始用香港credit card比月費,
如果唔係海外信用咭唔會接受。
用webmoney其實係最方便。

Game可以隨時轉日/英,甚至英語音曰字幕咁都可以,
不過英語音配得好差,都係用日語音。

你要用JPSN只可以買日版,因為NA起動唔到,
我唔肯定之後得唔得,不過beta日版就一定要JPSN先起動到。

Digital Copy而家應該無咗,要等正日,
之前8-18號嗰個digital copy係campain。

如果你真係好想有early access或者嗰堆乜鬼collectors item,
你可以去相熟舖頭,叫佢比張予約特典code你,
用嗰個code就可以做晒所有嘢。

你有我FB,自己去望一望
海外信用卡定義係咩?
香港銀行出嘅visa得唔得?
carsonwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 04:05 PM   #703
hydefai

引用:
作者: carsonwan 查看文章
海外信用卡定義係咩?
香港銀行出嘅visa得唔得?
即係一定要日本銀行出的Credit Card 先用到.
舊 08-23-13, 04:10 PM   #704
carsonwan

引用:
作者: hydefai 查看文章
即係一定要日本銀行出的Credit Card 先用到.
如果玩美版,而又無海外信用卡,仲有咩渠道去付費
舊 08-23-13, 04:18 PM   #705
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
GAME既可以買實體GAME,月費我見網上有歐版既月費卡賣
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 04:19 PM   #706
hydefai

引用:
佢講緊日版.
我整左個表.
你咁睇會易明D.

BTW, In-game 語言可以係launcher 度轉.
同埋月費卡已經有得係playasia 買.
舊 08-23-13, 04:43 PM   #707
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
最後都係playasia買ps3日版$264
webmoney 5000 選數,廢事煩
鬼叫之前OB4用日本 acc玩

舊 08-23-13, 05:07 PM   #708
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
其實我好衷心咁講,除非閣下

1) 對JPSN有大愛,唔用JPSN唔得
2) 由FF11一直沿用曰本SE acc.,想轉都轉唔到

如果唔係,我極力推薦各位用NA SE acc.
因為日本SE acc.係煩到你不能想像,
佢係可以完全唔需要任何理由去ban你acc.
有玩FF11就可以深深體會得到。
所以喺各位開始FF14之前三思。

我都想轉,不過可惜我係2)

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 05:30 PM   #709
carsonwan

引用:
作者: hydefai 查看文章
佢講緊日版.
我整左個表.
你咁睇會易明D.

BTW, In-game 語言可以係launcher 度轉.
同埋月費卡已經有得係playasia 買.
唔該晒,清楚好多了
係唔係最好另外申請個na psn ac?
因為不同地區psn ac好似可以共通的
舊 08-23-13, 05:36 PM   #710
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
引用:
唔該晒,清楚好多了
係唔係最好另外申請個na psn ac?
因為不同地區psn ac好似可以共通的
你玩美版就要開埋美PSN

舊 08-23-13, 06:09 PM   #711
yamaha

註冊日期: Jun 2002
都好多十一老人玩喎,我仲諗緊轉唔轉用ps3
遲D有得比$轉server嗎?我1.0角色喺ageis
yamaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 06:20 PM   #712
Tomatoxi
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: yamaha 查看文章
都好多十一老人玩喎,我仲諗緊轉唔轉用ps3
遲D有得比$轉server嗎?我1.0角色喺ageis
你係咪果隻成日著住DL企ダハ既黑魔仔?
Tomatoxi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 06:31 PM   #713
yamaha

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Tomatoxi 查看文章
你係咪果隻成日著住DL企ダハ既黑魔仔?
黑魔仔!?我用人架~ taxi你又係o係ageis?
yamaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 06:44 PM   #714
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
日版payment, 申請張JCB 咪得....

舊 08-23-13, 07:16 PM   #715
花鳥鈴愛
Junior Member

註冊日期: Jul 2010
想問ps3隻碟出左未??
花鳥鈴愛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 07:53 PM   #716
westpat
God of Gamer
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
我仲未有EA code呀.....頂
過埋weekend仲未有去wawa到買算數

舊 08-23-13, 07:56 PM   #717
terryskw
Crazy Gamer

引用:
作者: westpat 查看文章
我仲未有EA code呀.....頂
過埋weekend仲未有去wawa到買算數
Cancel 左佢, 聽日去wawa 度買攞埋EA code聽晚就有得玩~!XD

舊 08-23-13, 08:16 PM   #718
Sheva

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: terryskw 查看文章
日版payment, 申請張JCB 咪得....
我有張AEON既JCB但係驚係香港發行用唔到
Sheva 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 08:47 PM   #719
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
已經買左張 usd50 買埋美版普通版 digital copy
Downloading 6GB 幾野

唔知幾時可以開始玩
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 08:47 PM   #720
littleyip
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDlittleyip
XBox Live Gamertagyip616
我拎左GAME 啦 歐版. 驚月費好貴
littleyip 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 08:50 PM   #721
terryskw
Crazy Gamer

引用:
作者: Sheva 查看文章
我有張AEON既JCB但係驚係香港發行用唔到
我11既囝囝都係用恆生出既JCB 交月費~XD

舊 08-23-13, 09:09 PM   #722
蒼森.laio

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
我手快快買左日版PSN版=-=
又冇架仔信用卡=-=點算好啊~~~

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 09:52 PM   #723
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-13, 09:55 PM   #724
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
引用:
Before SqEx acc link to POL, HK JCB is ok.
Now it is not ok for FFXI.

So XIV high chance cannot...

舊 08-23-13, 10:01 PM   #725
蕃茄牛肉麵
MMO 廢人

註冊日期: May 2006
引用:
terry, 你仲有玩咩? 黎jp Bahamut server 玩啦, 到時講你知我係邊個~w

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
<未完>Final Fantasy XIII まだお仕事は終わらなそうです! neo2046 電視遊戲討論版 766 09-17-14 07:29 PM
[動畫] 『FINAL FANTASY Vll ADVENT CHILDREN COMPLETE』Blu-ray版 好評発売中 money 日本動漫畫討論版 400 07-19-09 04:43 PM
m(_ _)m~~真真正正嘅Final Fantasy online imgahou PC電腦遊戲討論版 21 12-05-07 04:33 PM
[NDS] Final Fantasy III -Vol 2- Shing 手提遊戲機討論版 428 02-02-07 02:28 PM

現在的時間是 03:23 PM

手機版 | APP版