Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
鳳熾魂 12:11 AM 06-29-15
作者: 魔璃:
話時話呢度有冇人玩第三方產品 ?

美版周不時系現時點見有, 不過隻野個個玩過都話唔多得, 千幾蚊唔多值
唔該哂大大
第三方其實我見套Predaking幾正但價錢都幾貴下
魔璃 11:28 AM 06-29-15
作者: Rance:
第三方係型,
不過D膠睇落好cheap 咁,其實D膠質如何?...
第三方O個套COMBINER補品就真係好有興趣,官方D手腳真係好唔掂
唔cheap架, 幾間出左名既例如Maket__s, ToyWo__d, M乜C用料都好上乘
想試玩下既話可以去現時點間玩具乜城, 有堆sample比人試玩

0個套手腳補品算系平了, 2舊水左右
見好多人都有買
Rance 12:28 AM 06-29-15
日版保衛派隻電單車真係無得輸,其他隊友再上過色又好正
http://news.tfw2005.com/2015/06/26/u...-images-295017
T.K. 01:55 AM 06-30-15

洛迪文做得靚過差唔多出既頭領
魔璃 10:18 AM 06-30-15
不過隻野輕手過佢上隻Astrotrain (但話哂三變點都複雜d)
T.K. 10:20 AM 06-30-15
上次果隻好似七舊左右?
魔璃 10:49 AM 06-30-15
8舊左右

24cm高, mp文尺寸
Rance 02:00 AM 07-10-15

http://news.tfw2005.com/2015/07/09/s...er-wars-296137

救命,隻所謂女合體金剛想點?
魔璃 06:49 AM 07-10-15
有新武器有可動手有新頭雕, 都好過隔離隻G2色大無謂丫
魔璃 07:07 AM 07-10-15
http://news.tfw2005.com/2015/07/09/m...om-sdcc-296259

Victorion系可動腳板
T.K. 10:47 AM 07-10-15
六變獸第三廠係未得一款?知唔知價錢?
有無產品拎到佢變既槍?www
Attached: IMG_20150710_104701.jpg (99.4 KB) 
魔璃 10:59 AM 07-10-15
作者: T.K.:
六變獸第三廠係未得一款?知唔知價錢?
有無產品拎到佢變既槍?www
得呢款, 9百幾

老實講隻野麻麻地 ..
Rance 11:43 AM 07-10-15
之後好似會改模出博派O個隻六變?
Rance 12:47 PM 07-10-15
繼續不要臉的孩之寶...

RID 版LEGEND WINDBLADE...一PAT屎咁...

色盲版G2 Mensor

Computron本體 Scattershot

Hasbro:原著造型?改模?啋你都有味YEAH!~~

陰公原來唔打算整Computron 用返之前出D手手腳腳當一隻

dasw123 12:35 AM 07-11-15
人妖金剛係SDCC重頭戲,吾係BOTCON公佈先係因為跟本冇貨賣,
只係靠堆G2 ,重塗電腦金剛俾人媽死都似

魔璃 10:41 AM 07-11-15
勝利姐有興趣既, 不過一定等睇日版色

Scattershot整到咩野樣我唔理架啦, 追緊WB套Computron
T.K. 01:14 AM 07-13-15

呢隻幾好玩喎
Rance 01:24 AM 07-13-15
嘩,呢隻成十幾年前...
T.K. 01:30 AM 07-13-15
呢個設計簡直天才,完全變形,又多野玩
T.K. 12:56 AM 07-15-15
但最強司令官・ゴッドファイヤーコンボイ好夾硬www
swatty 09:42 AM 07-15-15
CR 當年記得大部份係船仔買的仲要係奶路臣果間...
T.K. 10:52 PM 07-15-15

有無人買左呢隻??
cancerman 06:41 PM 07-19-15
作者: T.K.:
有無人買左呢隻??
Titan造型好靚,冇玩開變形金鋼都被吸引到。

遲d出埋龍基地,
我諗會有人見到呢張圖去追返隻Titan,
再等呢隻出儲成一對。

魔璃 12:46 AM 07-17-15
q版冇興趣

聽講做得ok既, 當然有人話關節鬆鬆地
T.K. 01:58 PM 07-19-15
呢隻係2010既狂派??
Attached: FB_IMG_1437285513576.jpg (79.7 KB) 
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面