Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
收藏品討論版>S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.3
sohaboss 10:37 AM 11-03-14
作者: 地場衛:
キュアエコー、レジーナ有望商品化
出埋dokidoki既釘宮同大小姐先啦
魔璃 10:55 AM 11-04-14

flpchoho 06:25 PM 11-04-14
作者: 魔璃:

真係走去出doremi
Bandai,you win
pierrekwok 09:34 PM 11-04-14
請問今次係唔係有SHF star wars展出呢?
Dangerous-boy 08:50 PM 11-05-14
作者: pierrekwok:
請問今次係唔係有SHF star wars展出呢?
唔知點解幾個網尐相都係post唔夠一日就刪除哂!
仁飛 11:34 AM 11-04-14
啲錢拎去啦劫匪!!
Dangerous-boy 08:13 PM 11-05-14

S.H.Figuarts Sailor Moon -Original Anime Color-
價格: HK$ 340.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002358/
kakajit 10:26 AM 11-07-14
同朋友一齊入左會場最後只係買左LEMON 同 魂EFFECT 各一個
出到黎秋葉原見到 LEMON 只係收6000YEN , 沙加仲少
雖然從來無諗住賺呢D錢 , 不過真係少得滯1
Dangerous-boy 08:03 PM 11-07-14
『STAR WARS(スター・ウォーズ)』魂ネイションズポータルサイト、リニューアル公開!

[魂ネイション2014] フォトレポート!「World Hero」ブース 編
kakajit 12:52 PM 11-08-14
SHF試版個LUKE 同 HAN SOLO 個樣做得幾好架 , 不過大貨係咪咁就...
pierrekwok 04:56 PM 11-12-14
作者: kakajit:
SHF試版個LUKE 同 HAN SOLO 個樣做得幾好架 , 不過大貨係咪咁就...
如果阿Luke係出Jedi版,點樣都買。
面相不敢寄予厚望,好過之前MJ已經收貨。
GN00508771 10:46 PM 11-10-14
KUUGA......今次炒唔炒得起呢
Dangerous-boy 08:11 PM 11-11-14
「S.H.MonsterArts ゴジラ [2014] Poster Image Ver.」同梱のBlu-ray/DVD限定盤が登場!
ai. 09:05 PM 11-12-14
我想問剛出單獨售賣的新旋風號電單車(無再販的新1號)係唔係新2號都係用依架??因為無睇,所以唔知.
Dangerous-boy 09:48 PM 11-12-14
作者: ai.:
我想問剛出單獨售賣的新旋風號電單車(無再販的新1號)係唔係新2號都係用依架??因為無睇,所以唔知.
係!新2號都係用新旋風號
ai. 11:39 PM 11-12-14
作者: Dangerous-boy:
thanks,我之前諗左好耐。
pierrekwok 11:48 PM 11-12-14
D兄, 即係1號同埋2號開發左兩架新旋風號? 定係輪住用? 咁佢地之後同V3一齊出既合體技係用邊兩架電單車? THX
Dangerous-boy 12:36 AM 11-13-14
D兄, 即係1號同埋2號開發左兩架新旋風號? 定係輪住用? 咁佢地之後同V3一齊出既合體技係用邊兩架電單車? THX
兩架旋風號 > 兩架旋風號改 > 兩架新旋風號(但之後客串其他拉打的TV和劇場版,會間中揸旋風號改)

同V3一齊出既合體技係用兩架新旋風號
pierrekwok 12:57 AM 11-13-14
兩架旋風號 > 兩架旋風號改 > 兩架新旋風號(但之後客串其他拉打的TV和劇場版,會間中揸旋風號改)

同V3一齊出既合體技係用兩架新旋風號
謝D兄詳解決
ai. 11:04 AM 11-14-14
想再問~咁依家新一號連車那架同單獨賣那架都係新旋風號?
如係,但點解唔同色?
Dangerous-boy 03:47 PM 11-14-14
如係,但點解唔同色?
沒什麼特別,只是配色問題,就好像新2號的頭常常唔同色。
ai. 11:52 PM 11-14-14
近期後追了KIVA皇,OOO恐龍,SUPER TATOBA,DECADE COMPLETE....真係貴到呢......
不過終於追齊TV版的FINAL FORM~DIEND COMPLETE FORM終於有伴~
沒什麼特別,只是配色問題,就好像新2號的頭常常唔同色。
唔再配過色點引人買人車套餐呢?
死火~中左招.....
本身人車套餐已經因訂左買貴過人....好似成420左右,
之後見車好似出得唔錯,所以想買多部比新2號....(其實最大原因係見到瑰展的RIDER車圖,HAHA)

好彩係...單買那架車唔算買貴(188)
pierrekwok 09:04 PM 11-14-14
如係,但點解唔同色?
唔再配過色點引人買人車套餐呢?
Dangerous-boy 10:18 PM 11-14-14
S.H.Figuarts タキシード仮面商品化決定!「セーラームーン ~オリジナルアニメカラー~」抽選販売も受付中!
faiz555bun 11:42 AM 11-19-14

第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面