Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-19-14, 02:51 PM   #51
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: money 查看文章
呢個陣容同價錢
我去日本睇好過
賣成咁係好合理
買左,當投資下次
[發夢mode]
アリ力大媽
CooRie
AiRI
nano.RIPE
橋本
佐藤裕美
Rita
小野D
かな恵ちゃん
[發夢mode]
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-14, 04:57 PM   #52
URA
God of Gamer
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
超強演出陣容曝光 “Lantis Festival前夜祭”照亮ANISONG主舞台

主舞台好消息陸續有來!今年《C3日本動玩博覽2015》將與人氣動漫演唱會「~Anisong World Tour~ Lantis Festival 2015 in HongKong」 (2月7-8日於香港會議展覽中心 3G舉行) 攜手合作,於2月6日在C3主舞台舉行「~Anisong World Tour~ Lantis Festival 2015 in HongKong」““前夜祭”!今年適值兩項活動於同一時間、同一會場舉行,兩者的共同目的都是介紹和推動日本動漫文化,因此雙方合作可稱得上是動漫迷的大喜訊!

「~Anisong World Tour~ Lantis Festival 2015 in HongKong」“前夜祭”作為《C3日本動玩博覽2015》主舞台第一彈活動,雙方目前正積極商討演出內容及細節,務求可以滿足到入場欣賞的粉絲。有關表演嘉賓以及購買舞台門票的方法,稍後將於官方網站 www.C3HK.com.hk 及Facebook專頁公佈,敬請留意最新消息!

舊 12-19-14, 09:25 PM   #53
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
我想睇下,但兩場加埋最平都要過千。
雖然4小時一晚唔停。
但一次過比呢個價好熔。
大部份都黎過香港。以為有d hit既未黎過會黎又無。
所以都係無買到飛。

舊 01-28-15, 06:09 PM   #54
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
https://m.facebook.com/ANISONGWorldT...linTaipei?_rdr

台灣個LIST堅咁多

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-15, 06:20 PM   #55
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
點解香港無μ's、無IM@S。
Check下去台灣幾錢先…

舊 01-28-15, 07:04 PM   #56
yorkyork

註冊日期: May 2010
到時係咪又有得睇台灣ller表演
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-15, 07:41 PM   #57
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDradzinskiJP
結果都係無買 留番下次JAM 單獨公演先再買飛
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-15, 07:50 PM   #58
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
香港到而家都仲有一堆飛賣唔出-.-

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-15, 09:41 PM   #59
Terrier
西尾維新飯

註冊日期: Aug 2002
OLDCODEX
喜多修平

老老豆豆,呢兩個來hk.....我買最貴飛又點話呀

OLDCODEX一定引到唔少人入場個喎

舊 01-29-15, 09:53 AM   #60
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: tung999 查看文章
香港到而家都仲有一堆飛賣唔出-.-
觀眾好現實既

舊 01-29-15, 02:10 PM   #61
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
香港有速水獎我就去

スタッフ:速水奨が「ANISONG WORLD TOUR 2015 LANTIS FESTIVAL」上海公演に出演します。▰日時:2015年4月11日(土)・12日(日)▰会場:上海長寧体操中心 ▼詳細はこちらで→ http://t.co/g26gIguMJk

舊 01-30-15, 02:00 PM   #62
money
◆.西野司命.◆

【<號外> 香港超特別朗報第1彈】為回應熱情的香港粉絲...特別情報解禁‼JAM Project預定將會獻唱『SKILL』『VICTORY』『RESCUE FIRE』等他們演唱會上的必唱歌曲。第1日和第2日公演的曲目將會不同,身為JAM Project歌迷的您絕對兩日都不容錯過啦

舊 01-31-15, 03:01 PM   #63
流龍馬
Senior Gamer

【<號外> 超特別朗報第2彈!!】
緒方惠美預定會以聲優的身分演出,亦翻唱超人氣動畫主題曲哦!
其中包括「新世紀福音戰士」的OP『残酷な天使のテーゼ』
以及「美少女戰士Sailormoon」的OP『ムーンライト伝説』等等
第1日和第2日會聽到哪一首就留待大家當日去揭曉啦!!

仲有物販公佈
https://www.facebook.com/ANISONGWorl...type=1&theater
https://www.facebook.com/ANISONGWorl...type=1&theater
流龍馬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-15, 03:23 PM   #64
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
https://www.facebook.com/ANISONGWorl...79696168722337
睇到張物販清單只覺得當香港人係水魚...
黎既陣容已經唔吸引,賣得唔好又會話下次唔搞香港站

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-15, 03:56 PM   #65
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: Kewellma 查看文章
https://www.facebook.com/ANISONGWorl...79696168722337
冇人期待攪下次
下次攪都5年之後

舊 01-31-15, 04:26 PM   #66
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
觀眾好現實既
不如話香港肯比錢睇既好少
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-15, 05:20 PM   #67
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
LIVE GOODS來說價錢算正常吧,
佢又沒比其他LIVE野貴左,
買唔買係另一回事,
又唔好話當香港人水魚.
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-15, 11:40 PM   #68
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
陣容唔吸引,我反而覺得還好,只是有大部分的歌手都來過香港
我覺得又唔會當香港人是水魚
基本上每次live的紀念品價錢都是差唔多

舊 02-01-15, 01:49 AM   #69
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: kcf1201 查看文章
不如話香港肯比錢睇既好少
人唔少

不過唔會博愛到搵乜人黎都去睇姐

唔貪心LL喇,佢台灣果邊是旦分一隊IM@S黎都應該好賣大截啦

舊 02-01-15, 11:16 PM   #70
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
本身自己買左2/8
見facebook有2/7免費飛所以又抽下

竟然中左.......

第1秒o既感覺係
係唔係真係無人去所以邊個參加抽獎都會中ga....

香港場本身其實真係唔太吸引.....
望完TW/SH 都有μ's.....唉...

舊 02-04-15, 01:24 PM   #71
money
◆.西野司命.◆

【<號外> 香港超特別朗報第3彈!!】又有最新消息可偷偷告訴大家哦。栗林美奈實預定將會獻唱她的演唱會上堪稱必唱的「打工吧!魔王大人」的OP『ZERO!!』。請大家敬請期待啦!

【Lantis Festival香港站備受注目的合唱企劃!】在香港公演上,同樣負責主唱動畫「舞-HiME」主題曲的兩位歌姬・美鄉秋和栗林美奈實將會同台合唱哦!切勿錯過啦!

【<號外> 香港超特別朗報第4彈】milktub的bamboo和一番☆ひかる將會一同演出!在2014年的東京公演上『有頂天人生』一曲令全場觀眾極度興奮。這次香港公演亦預定都會獻唱!此外在這次世界巡唱,他們更會翻唱『恋のミクル伝説』!演出當日他們會使出怎樣的渾身解數呢?請拭目以待!

舊 02-08-15, 01:06 AM   #72
izumi_chuen

註冊日期: Jun 2008
Wii U IDchuen_izumi
3DS Friend Code0068 5330 7260
PSN  IDchuen_izumi
XBox Live Gamertagizumi_chuen
最前同最後好爆,我坐中間好空,我坐果排得我同我fd
我前後都係得2,3個

いすみ
izumi_chuen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-15, 01:14 AM   #73
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: izumi_chuen 查看文章
最前同最後好爆,我坐中間好空,我坐果排得我同我fd
我前後都係得2,3個
成排得兩個...咁應該無下次
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-15, 01:15 AM   #74
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
有人送飛入左去睇...純粹為左jam project
我都係坐中間好空果度

順便問一下

有沒有人記得鈴村健一 唱第一首歌果套是什麼動畫?
(有播片~貌似有5條仔果個)

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-15, 01:19 AM   #75
izumi_chuen

註冊日期: Jun 2008
Wii U IDchuen_izumi
3DS Friend Code0068 5330 7260
PSN  IDchuen_izumi
XBox Live Gamertagizumi_chuen
引用:
作者: a147852987 查看文章
成排得兩個...咁應該無下次
係中間空啲啫,其實980太多,680爆爆地,我坐既係抽返黎既980

いすみ
izumi_chuen 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
神山健治監督最新作「009 RE:CYBORG」香港 日本好評公開中丨神山健治監督が続編製作への意欲を明言! money 日本動漫畫討論版 84 03-19-18 10:06 PM
罷看香港電影,罷買香港cd和vcd winghon1986 ~清談館~ 133 04-12-07 05:30 PM
香港有線電視委託香港大學民調中心進行二○○四年香港娛樂圈調查 initial Neo Entertainment TREND 0 01-22-05 01:40 PM
香港vs大陸創意工業(更新香港代表....強!!!!!!) 亍 ◣ 收藏品討論版 14 11-16-04 03:05 AM
香港政府品味續篇 - 澳門與香港 t-cup ~清談館~ 10 07-19-04 09:47 AM

現在的時間是 07:59 AM

手機版 | APP版