Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]スーパーロボット大戦DD
GN00508771 09:12 PM 09-09-20
水着卡蓮很黃很暴力
昏迷童子Sleepy 02:26 PM 09-10-20
作者: GN00508771:
水着卡蓮很黃很暴力
隻燒魷魚驟眼睇仲以為係其他東西......

相比之下學姐無論外型同能力都完全被無視......
GN00508771 04:32 PM 09-10-20
學姐 打長期戰其實有用 心諗
昏迷童子Sleepy 09:56 PM 09-10-20
學姐 打長期戰其實有用 心諗
呢個明......
但係睇見學姐水著咭同普通咭性能其實咪一樣......
同能力0既咭本童子手上已經有5張......
GP03D 07:38 PM 09-11-20
作者: 昏迷童子Sleepy:
呢個明......
但係睇見學姐水著咭同普通咭性能其實咪一樣......
同能力0既咭本童子手上已經有5張......
精神OK囉,有愛2次,好過信賴啦

反而加蓮,如果有幾張係真三到,真係單騎鎮10咁仔
昏迷童子Sleepy 03:05 AM 09-16-20
換乘3搵番原作者寫劇本好似真係好D......
起碼兩隻使魔連環吐槽有番以前D feel響度......

之但係...故事果幾關難度邊止得1星咁少......
特別係第3關...根本就係入去葡京搏買兩鋪圍骰中哂的概念......
昏迷童子Sleepy 07:47 PM 10-01-20
近排出左幾張4級新sub咭......
之後又改左幾張舊咭性能......
寶少二房終於唔駛俾人恥笑......

推滿左路痴版翼霸......
感覺好用過原版(因為入得珠多)......
起碼打落去boss度條血都有郁下......
只不過同愁哥比喇喎...嘿嘿......

三一麻雀俠未打完...
暫時睇落除非招SSR好大力否則話部機應該只係一般......
GN00508771 09:30 PM 10-01-20
黑G要等佢出第2、3SSR可以發揮咁
GP03D 11:15 PM 10-01-20
VVV好用左好多,精神超勁,已家可以幫手BREAK埋,如果可以有2樣BREAK就一線啦.

黑G有2回前途冇限...
昏迷童子Sleepy 05:04 PM 12-13-20
Z終於肯開大劍......
魔法之子 10:34 PM 10-09-20
個3倍真係唔抽好過抽
抽左3下得1張ssr orz.....
昏迷童子Sleepy 07:43 PM 10-10-20
作者: 魔法之子:
個3倍真係唔抽好過抽
抽左3下得1張ssr orz.....
呢d野笑下就算啦......
3%加3倍都個係得9%...即係個10抽連理論值都保唔到1個SSR......

就連而家三一麻雀俠個池保2張SSR本童子都要睇埋下期出乜先放心去抽/唔抽......
因為唔夠多石抽第二轉怕下期仲正就......
昏迷童子Sleepy 02:45 PM 10-13-20
尋晚基本上純粹係寺甜講故show......

新野唔多...
風魔開地圖炮......
眼鏡狗第三SSR......
Part10帝皇參上......

最後由於冇乜新突破所以再俾300石賠罪......
GN00508771 06:03 PM 10-21-20
00第一季劇情突然坐火箭咁趕
不過總算出TRANS AM了
武藤遊戲 12:03 PM 11-27-20

無言
昏迷童子Sleepy 02:30 AM 11-28-20
結果唔通又黎寺甜講故モード?......

講番近排出左乜......
Part11側田參上......
居然係防命...火力其實夠唔夠架......

今晚出左篇鬼咁長0既文求情......
因為太長...未有心機詳細睇......
GN00508771 03:44 PM 11-28-20
寶爺成為第一位(部機)出第4張SSR必殺既角色
魔法之子 09:23 PM 11-30-20
抽到明日香唔中寶少
小小抽下算
昏迷童子Sleepy 11:54 PM 12-04-20
壓戰S5...R1?......
換乘S4...宗介揸V型......
三一麻雀俠2號機登場......
但係完全冇講聖誕同賀正有乜限定品出......
亦都冇提主線幾時出part12......
最後...定番0既300石謝罪金......

[OT]
笨大終肥水不流別人田...自己的OGプラモ自己出......
不過俾千值練部SRX搶哂風頭......
GN00508771 04:08 PM 12-11-20
宗介同健一超絕強化
昏迷童子Sleepy 11:28 PM 12-12-20
宗介同健一超絕強化
健一冇用開唔知差幾遠......
宗介就真係由二線中上直升一線......

不過個故事寫得好似平庸左少少......
GP03D 03:49 PM 12-13-20
宗介同健一超絕強化
但係唔抽哂2個活動上唔到170氣力
騙課....

新池Zeta新鐵甲,點課呀....
GN00508771 09:34 PM 12-13-20
作者: GP03D:
但係唔抽哂2個活動上唔到170氣力
騙課....

新池Zeta新鐵甲,點課呀....
RED:「グレートとゼータのパーツを引けば宗介を強くできるよ」

當為左宗介去抽
雖然條氣超唔順
昏迷童子Sleepy 01:47 PM 12-15-20

都估到係咁...
好似Nu咁暴力推性能(攻回命全加+破盾加倍+氣力120開罩)......

作為ゼータ廚的本童子都總算收貨......
之但係冇愛的話今回應該唔少人選擇跳過......
GP03D 10:50 PM 12-15-20
作者: 昏迷童子Sleepy:

都估到係咁...
好似Nu咁暴力推性能(攻回命全加+破盾加倍+氣力120開罩)......

作為ゼータ廚的本童子都總算收貨......
之但係冇愛的話今回應該唔少人選擇跳過......
都係上唔到一線,定位有D怪...
反而鐵也幾勁,仲可以上到180氣力,不過冇愛,所以都係SKIP啦,留嚟抽月底限池...
健一必3應該上頂級啦,FREE 20珠咁爽
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 最後

返回主題版面