Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-21, 10:31 AM   #151
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
半場 灰熊 62:49 勇士

勇士延續上場下半場狀態。。又係失誤多
雖然中間打出一段 落後1X分下,反超前既攻勢。。
可惜之後又只係一小段回升。。之後又重回頹勢。

灰熊投射穩定 ,防守積極,爭勝心強,多次搶到進攻籃板。。

勇士如果下半無改善的話。。出局無誤。。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-21, 11:42 AM   #152
魚伕
Moderator

99:99

加時

點解最後一個攻勢唔叫暫停?

117-112 完

灰熊打得好好,絕對值得最後一個季後賽席位

此篇文章於 05-22-21 12:16 PM 被 魚伕 編輯。
舊 05-24-21, 09:40 AM   #153
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
灰熊打得好之餘, 勇士打得好差下
成場唔知攰定壓力, 打得勁手緊又勁多TO, 同之前打湖人既水準差勁多
Green wide open 完全無心絕殺, 得番2秒仲諗住set play...
Wiggins Q4幾球wide open炒... 成個Q4靠curry同poole救全家

不過掉轉諗都好既, 唔使cur叔繼續咁辛苦carry惡戰jazz
早D休息等下季算

btw 鹿火大戰好睇
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-21, 10:57 AM   #154
魚伕
Moderator

灰熊真係防守得好好。

第二節 爵士開始企穩慢慢拉開分數,點知灰熊就打出一段17:2 既攻勢反超前。

爵士半場已經 10個TO

爵士 主場 43: 49 灰熊 (半場)
舊 05-26-21, 12:49 PM   #155
魚伕
Moderator

CP3 傷出

湖人追番場
舊 05-26-21, 09:44 PM   #156
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
引用:
作者: 魚伕 查看文章
CP3 傷出

湖人追番場
真心黑......
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-21, 01:05 AM   #157
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
大飛爆兩場主場

舊 06-01-21, 08:57 PM   #158
Penny仔

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
大飛爆兩場主場
比左爆返....
舊 06-01-21, 10:02 PM   #159
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: Penny仔 查看文章
比左爆返....

舊 06-02-21, 09:39 AM   #160
6eo
美波様!

成隊小牛靠d77 carry咁, KP真係好廢
成季已經傷多過打, 到playoff 射又射唔準, 又唔識屈高, 進攻手段好少, 防守又soft af
仲要4年約, 真係大大鑊
舊 06-02-21, 11:22 AM   #161
魚伕
Moderator

AD受傷出唔到場。。齋打LBJ 真係搞唔掂。。
湖人 半場落後 太陽 30分。。
舊 06-02-21, 12:53 PM   #162
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
小李勁到...可惜都係輸

應該學下RMBJ咁早啲放棄打下一場丫嘛

舊 06-02-21, 01:31 PM   #163
6eo
美波様!

引用:
AD受傷出唔到場。。齋打LBJ 真係搞唔掂。。
湖人 半場落後 太陽 30分。。
dennis 仔d brick多到起屋都得
好多湖人fans突然感激佢唔接受個offer

btw cp3
希望少事下場可以繼續出

引用:
作者: 搖搖 查看文章

7成命中既3分
仲要救全家幾次
可惜隊友唔爭氣

BTW 金塊真係OT之王, 呢幾年Playoff金塊究竟OT左幾多次
舊 06-02-21, 03:20 PM   #164
魚伕
Moderator

引用:
作者: 搖搖 查看文章

Lillard 今場真係好神。。尤其喺第一個OT。。
呢場如果拓荒者羸波。。真係可以入經典球賽之一。

其實LBJ係第3節有嘗試過追,不過隊友唔爭氣。。

引用:
作者: iamleoluk 查看文章

btw cp3
希望少事下場可以繼續出

領先3X分情況下。。其實CP3可以休息下。。無必要上場。。

希望無事啦。。最怕佢傷上加傷。。
舊 06-02-21, 04:52 PM   #165
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
唔係突然,一直都覺得佢唔掂,組織只係識剷底,剷唔掂就傳炸彈

舊 06-03-21, 09:29 AM   #166
6eo
美波様!

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
唔係突然,一直都覺得佢唔掂,組織只係識剷底,剷唔掂就傳炸彈
上季係okc係cp3威能下佢打得好好架
其實我一向都覺得佢都係做bench既pg好d

其實本身湖人個offer都算唔錯啦, 都唔知佢點解咁有信心R張25M...
望下人地Rozier打得咁好都無2千萬一年
舊 06-03-21, 08:07 PM   #167
Penny仔

Schroder呢D養唔熟架啦

上季lakers 班Role Player 唔會投訴冇出場時間
今季果班出場時間小D 已經有投訴...
舊 06-04-21, 11:27 AM   #168
魚伕
Moderator

AD 傷上加傷。。睇黎唔樂觀。。雖然今日應該終局。。

CP3個膊頭係唔係去到輕輕撞一撞就唔得。。
連續兩場都係輕輕一撞就退場。。

Booker 連續兩場首節大爆發。。
第一節就已經拉開距離
舊 06-04-21, 12:03 PM   #169
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
半場輸緊21分, 完了吧a

舊 06-04-21, 01:42 PM   #170
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
AD 傷上加傷。。睇黎唔樂觀。。雖然今日應該終局。。

CP3個膊頭係唔係去到輕輕撞一撞就唔得。。
連續兩場都係輕輕一撞就退場。。

Booker 連續兩場首節大爆發。。
第一節就已經拉開距離
CP3 依家差唔多廢左遠射呢個 function,但佢在場始終好過唔係度

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-21, 08:36 PM   #171
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

算啦,季中一路傷完呢個到果個

舊 06-05-21, 12:06 PM   #172
Penny仔

Kp 唔係一般的廢喎
由手機版發出
舊 06-05-21, 02:31 PM   #173
魚伕
Moderator

Leonard 超穩定

一個人慢慢救番架艇

兩隊互對作客都全勝...

搶7會唔會都係作客勝...
舊 06-07-21, 01:51 PM   #174
Penny仔

老老實實mavs 有冇諗過換教練/制服組
坦白講mavs已經係轉會市場無所作為左好多年
教練我覺得教得太耐啦....pop同kerr呢d贏過n咁多個冠就話姐

如果你覺得係冇比足夠籌碼比rick carlisle,咁你就換左制服組佢
而我就覺得why not both....
由手機版發出

此篇文章於 06-18-21 10:13 AM 被 Penny仔 編輯。
舊 06-07-21, 05:32 PM   #175
6eo
美波様!

引用:
作者: Penny仔 查看文章
老老實實mavs 有冇諗過換教練/制服組
坦白講mavs已經係轉會市場無所作為左好多年
教練我覺得教得太耐啦....pop同kerr呢d贏過n咁多個冠就話姐

如果你覺得係冇比足夠籌碼比rick carlisle,咁你就換左制服組佢
而我就覺得why not both....
由手機版發出
唔止教練同制服組, 成個Roster都應該要砍掉重練...
問題係KP張大約仲有3年, 咁既表現真係好難賣得出... 只能寄望佢來季打番好D

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:41 AM

手機版 | APP版