Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-24-12, 10:01 AM   #801
一小英口
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: lwl 查看文章
個一關無得安裝技能.........
個版叫 VS.ガンダム!(1)
打完1... 仲有2....

基本上都係beam 槍拉打鬥長命, 我用SF的

引用:
作者: jaychow7w 查看文章
Gvg 係隻好game,但係難度比想像中高好多,arcade mode 全爆但係八成以上得銅牌,仲未開得齊ex stage,E、F路線直頭一關ex都未開到。
Trial mission玩民間人一take過全S,以為好易玩,點知後補兵已經有幾版玩極都得C,睇嚟有排磨。
大部分關我都係用DX 月光炮搞掂的
arcade就... set 電腦level 1 再搵d多槍既機拉打吧

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 09:16 PM   #802
jaychow7w
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDkinyan1217
指揮官有關要用須佐男過版,呢隻野應該係廢中之廢,升爆都係過唔到,次次都唔夠時間點解一定要用佢
jaychow7w 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 11:27 PM   #803
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
越講我越想玩GVG
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-12, 06:36 PM   #804
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
作者: 小黑 查看文章
越講我越想玩GVG
隻game最唔好玩果part就係不斷loop同一關儲錢改機
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-12, 06:44 PM   #805
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
MGS 3一問

snake bit是不是有BUG......

舊 03-25-12, 10:48 PM   #806
小黑

引用:
作者: T9P2L 查看文章
隻game最唔好玩果part就係不斷loop同一關儲錢改機
都唔明點解GVG 要儲錢改機
舊 03-25-12, 10:48 PM   #807
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
唔明還唔明,你玩唔玩嫁?

舊 03-25-12, 10:59 PM   #808
小黑

引用:
作者: kyo353 查看文章
唔明還唔明,你玩唔玩嫁?

等我了解下對戰遊戲要儲錢既原因
舊 03-25-12, 11:33 PM   #809
T9P2L
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDT9P2L
引用:
金盃同白金盃各一隻

btw, 大部份機就算改爆後都唔會再用
T9P2L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 02:03 PM   #810
jaychow7w

引用:

等我了解下對戰遊戲要儲錢既原因
相比起你玩開嘅無雙系,Gvg儲錢升機實屬小菜一碟。快啲攞隻game 一齊對戰。
舊 03-26-12, 10:00 PM   #811
jaychow7w

New type 難度真係俾新人類玩,我呢啲普通人點搞較咗最easy都一樣咁難玩,原全唔覺有咩地方easy咗。
lwl 大你清哂trial mode啲徽章未?
我連開始3抽1都過唔到,頂盡殺一隻

此篇文章於 03-26-12 10:24 PM 被 jaychow7w 編輯。
舊 03-26-12, 10:44 PM   #812
kyo353
Game Master

引用:
New type 難度真係俾新人類玩,我呢啲普通人點搞較咗最easy都一樣咁難玩,原全唔覺有咩地方easy咗。
lwl 大你清哂trial mode啲徽章未?
我連開始3抽1都過唔到,頂盡殺一隻
難度SETTING只係影響街機MODE
MISSION要靠升機同技能

舊 03-27-12, 01:02 AM   #813
小黑

PSV第六白金,RO
舊 03-28-12, 12:48 AM   #814
jaychow7w

引用:
難度SETTING只係影響街機MODE
MISSION要靠升機同技能
最重要係靠技術,可惜我無
睇你個盃list,3日清街機mode,5日清徽章.....你同小英快啲講多啲心得,如果唔係......
舊 03-28-12, 10:00 AM   #815
小黑

引用:
睇你個盃list,3日清街機mode,5日清徽章.....你同小英快啲講多啲心得,如果唔係......
等我快d拎到隻game再教你玩啦

隻rayman 就黎白金,唔知有咩好玩
舊 03-28-12, 10:09 AM   #816
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
等我快d拎到隻game再教你玩啦

隻rayman 就黎白金,唔知有咩好玩
我見呢隻賣得幾平下,玩唔玩得過?
由手機版發出
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 10:41 AM   #817
小黑

引用:
作者: Transformers 查看文章
我見呢隻賣得幾平下,玩唔玩得過?
由手機版發出
都玩得過,隻game都幾搞鬼
但係某d關要死好多次先過到
計時賽更加係難上難,雖然試多幾次就知個pattern 係點
但都真係幾難下,不過二百幾蚊都算值得玩
舊 03-28-12, 01:34 PM   #818
jaychow7w

引用:
都玩得過,隻game都幾搞鬼
但係某d關要死好多次先過到
計時賽更加係難上難,雖然試多幾次就知個pattern 係點
但都真係幾難下,不過二百幾蚊都算值得玩
Rayman 我玩p3 版,絕對玩得過,最好一版真係爽爆。
舊 03-28-12, 01:36 PM   #819
Game Master
YOONA!!!!

引用:
Rayman 我玩p3 版,絕對玩得過,最好一版真係爽爆。
有兩集喎
由手機版發出
舊 03-28-12, 09:32 PM   #820
kyo353
Game Master

引用:
我打得算慢嫁啦...
街機MODE咪SET最低難度, 電腦一開始SET分散...
等佢打到D機就死就SET回避自己執雞...
用3000機冇咁易死...

MISSION MODE都係個句...
UNICORN光槍...

舊 03-28-12, 09:35 PM   #821
Game Master
YOONA!!!!

Unhappy

引用:
我打得算慢嫁啦...
街機MODE咪SET最低難度, 電腦一開始SET分散...
等佢打到D機就死就SET回避自己執雞...
用3000機冇咁易死...

MISSION MODE都係個句...
UNICORN光槍...
輸一次會加攻擊力,輸夠十次就可以秒電腦

可PM
舊 03-28-12, 11:56 PM   #822
小黑

psv 7白金, rayman origin
大約用左20個鐘左右啦,如果一開頭識搵隱藏野可能仲快d

清淨最後一關,一關彈兩金一銀出黎,爽快
舊 03-29-12, 02:04 AM   #823
jaychow7w

終於買咗psv..... 第一隻game 竟然係FIFA ....
舊 03-29-12, 10:31 AM   #824
小黑

引用:
終於買咗psv..... 第一隻game 竟然係FIFA ....
不如我地一齊買DARK QUEST連機玩
舊 04-04-12, 01:12 AM   #825
jaychow7w

T9又白金埋extreme,我繼續毫無寸進, 街機mode已經4D金牌,5E,5F銀牌,6E,6F都仲開唔到ex stage,5E六隻敵人殺五隻,都剩唔少時間,未死過,700血剩460左右,都係得銀牌,真係好脫力

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:28 AM

手機版 | APP版