Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-14-06, 06:45 PM   #101
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
引用:
作者: xenogears1986
第7集,天宮小百合傳說再現
學生會會長果然係用小百合做餌黎拉青葉落地獄

彌生做主既要等第8集
真係可惜....仲諗住有彌生睇
點知得一個鏡頭見下個樣

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 08:38 PM   #102
xenogears1986
Registered User

註冊日期: Sep 2006
引用:
作者: jason_kasim
一個意外突入就代表告白
今集飛田展男好多對白
有d難得
最奇既係一向都咁聰明既小百合居然連青葉唔係真係同佢告白,而係做戲都睇唔出

引用:
作者: ms_小畫家
真係可惜....仲諗住有彌生睇
點知得一個鏡頭見下個樣
下一集就有架啦
xenogears1986 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 09:09 PM   #103
阿邊個
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
最奇既係一向都咁聰明既小百合居然連青葉唔係真係同佢告白,而係做戲都睇唔出
我反而覺得人气咁高,傳說又多又咁誇既小百合應該都被告白過n次啦,竟然會被嚇到?
唔好同我講佢其實對條人粉有feel...(雖然多數係 )
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-06, 10:45 PM   #104
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: 阿邊個
我反而覺得人气咁高,傳說又多又咁誇既小百合應該都被告白過n次啦,竟然會被嚇到?
主角係粉,但無辦法
女主角既宿命

其中一位歷史見證人
舊 11-15-06, 08:19 AM   #105

引用:
就係俾人告白過咁多次先冇理由會鍾意條人粉,而且佢兩個交流既時間仲要係好少,最多都係運動會事件既啫,而一個短短既運動會就可以搞到小百合鍾意條人粉?
我點都唔信架啦

不過條死人粉把口就話唔鍾意春日,居然又要去同春日約會,仲要去搞埋水奈
xenogears1986 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-06, 10:07 AM   #106
heroplant

註冊日期: May 2006
引用:
就係俾人告白過咁多次先冇理由會鍾意條人粉,而且佢兩個交流既時間仲要係好少,最多都係運動會事件既啫,而一個短短既運動會就可以搞到小百合鍾意條人粉?
我點都唔信架啦

不過條死人粉把口就話唔鍾意春日,居然又要去同春日約會,仲要去搞埋水奈
勁得過春日名都未知就話鍾意
故事係都話有feel真係吹佢吾賬
尼種人粉動既女角都係難逃厄運

此篇文章於 11-21-06 01:16 AM 被 heroplant 編輯。
heroplant 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-06, 01:05 AM   #107
武藤遊戲
The One

Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
第7話  『ときめきの告白』 

第8話「ときめきの時」

預告露圖
自己看吧

此篇文章於 11-21-06 01:12 AM 被 武藤遊戲 編輯。
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-06, 11:26 AM   #108
wtw56
YUI応援団

註冊日期: Nov 2006
岩岩開始睇…
幾有趣 XD
成間學校好多怪人

ほんの少しわかり合えた頃 そんな喜び 感じている
I will love you
wtw56 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-06, 08:56 AM   #109

今集仲以為係水奈做主,點知仲係小司,而下集都仲係小司,搞到我而家直頭當晒佢係女主角咁濟

人粉前半仲諗住去攻略水奈同小百合,不過到最後終於記得自己原本係有女朋友

加美尤居然會將個誤會擴大到全世界都知
佢果然夠晒腹黑
舊 11-22-06, 09:07 PM   #110
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk
引用:
作者: 武藤遊戲
第8話「ときめきの時」

預告露圖
自己看吧
對司冇咩興趣~
葉陸兄,你都係同水奈妹妹算吧~
一係你就做公敵~同小百合做結局~

*雞仔D 鏡頭愈出愈少 ...今集淨係比人油白左~好想佢變番頭幾集咁生猛*

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 09:11 PM   #111
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
冇雞仔果集既話,等於果集唔使睇

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 09:38 PM   #112
阿邊個

註冊日期: Oct 2004
我反而幾鐘意司喎...

條死人粉如果唔想做司既男友就快D同人講清楚...唔係既話就吾該有D身為人o地男友既自覺

又o係度欺騙D細路女又想去攻略小百合正人塵
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 10:04 PM   #113
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
我反而幾鐘意司喎...

條死人粉如果唔想做司既男友就快D同人講清楚...唔係既話就吾該有D身為人o地男友既自覺

又o係度欺騙D細路女又想去攻略小百合正人塵
三個之中我都覺司比較好
係喎,人地當正你係男朋友,你唔想做又唔表態,仲要同人出街

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-06, 10:14 PM   #114
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: Castor
三個之中我都覺司比較好
司同水奈都係自動送上門
而女主角就半暗示形式
搞到好似係女追男咁...girl's side乎?

其中一位歷史見證人
舊 11-24-06, 08:25 AM   #115

引用:
作者: Castor
三個之中我都覺司比較好
而家人粉都已經叫做認左做司既男朋友
當然佢一個唔鐘意既時候又可以反口話司一廂情願

>>三個之中我都覺司比較好

冇錯冇錯冇錯

引用:
司同水奈都係自動送上門
而女主角就半暗示形式
搞到好似係女追男咁...girl's side乎?
小百合唔可能咁快就鍾意條人粉

此篇文章於 11-24-06 08:31 AM 被 xenogears1986 編輯。
舊 11-24-06, 11:40 AM   #116
ms_小畫家
Game Master

引用:
小百合唔可能咁快就鍾意條人粉
因為佢好似因為人粉否認告白而好失落咁

其中一位歷史見證人
舊 11-24-06, 12:31 PM   #117
tchans
Crazy Gamer
西軍~

註冊日期: Dec 2002
暫時司贏緊一個馬位~水奈同小百合都無位入~
本人都喜歡司多一點~起碼佢係最進取個一位
不過結局90%係小百合~睇佢點兜
tchans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-06, 01:05 PM   #118
wtw56
YUI応援団

司…一種硬來既感覺…唔多鐘意…
雖然都唔鐘意條人粉拖泥帶水…
不過…真係唔太接受到呢種送上門…

雞仔俾人劃左半白,感覺幾搞笑 XDD
水奈很不錯(一向對水泳部無咩免疫力XDD)

引用:
因為佢好似因為人粉否認告白而好失落咁
同意…小百合應該已經鐘意佢…

舊 11-24-06, 01:09 PM   #119
ms_小畫家
Game Master

引用:
作者: wtw56

雞仔俾人劃左半白,感覺幾搞笑 XDD
水奈很不錯(一向對水泳部無咩免疫力XDD)

孖辮孖辮

其中一位歷史見證人
舊 11-24-06, 01:23 PM   #120
wtw56
YUI応援団

引用:
孖辮孖辮
水著裝加孖辮

舊 11-24-06, 02:10 PM   #121

引用:
主動啲有咩唔好,有啲野係要自己爭,唔駛客氣

問題係條人粉,想要既就檢點下,再唔係就講清楚佢
舊 11-24-06, 02:49 PM   #122
wtw56
YUI応援団

引用:
主動啲有咩唔好,有啲野係要自己爭,唔駛客氣

問題係條人粉,想要既就檢點下,再唔係就講清楚佢
我無話唔好…不過,我自己接受唔到姐…
假如引起大家不快既…唔好意思…

舊 11-24-06, 04:33 PM   #123

引用:
我無話唔好…不過,我自己接受唔到姐…
假如引起大家不快既…唔好意思…
你講既冇問題呀
你只係表達自己對套野既內容既意見,唔會有人不快既

引用:
係某程度上呢種都算係主角威能

此篇文章於 11-24-06 09:06 PM 被 xenogears1986 編輯。
舊 11-26-06, 06:21 PM   #124
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
這個碇真嗣的後裔…真係非常可惡
明明一早對天宮起痰,又唔想得失其餘果兩個
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-06, 07:09 PM   #125
wtw56