Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
ahleung 10:44 AM 07-18-13
其實即係要game developer配合, 寫到D關卡可以斬件download?

如果唔駛developer配合, 我真係好好奇XBONE/PS4點做到.
又用Gaikai 果種stream play?
david 10:50 AM 07-18-13
作者: ahleung:
其實即係要game developer配合, 寫到D關卡可以斬件download?

如果唔駛developer配合, 我真係好好奇XBONE/PS4點做到.
當然係要DEV配合啦,我估有統一格式,DEV只要落MARKERS去CODE到就可以。

PC GAMES就係DEV自己搞,因為無統一PLATFORM去做呢樣O野啦,STEAM暫時唔對應邊D/L邊玩。

頻寛唔夠O既話,又或SERVER負擔唔O黎,要邊ONLINE玩邊D/L未必行得順。
now_loading 12:05 PM 07-18-13

我斷估的,developer 一定將最前要用的data 放在最頭比你download,
有如將最常用的data 放在CD 外圍讀得快d
其實要偷時間,如果d game 開頭唔比你skip 交代故事,果度都可能夠download 完隻game
D-Joe 02:20 PM 07-18-13
話唔埋仲會見你玩得快過download速度靜雞雞加強難度
D-Joe 12:18 AM 07-26-13
http://www.reddit.com/r/xboxone/comm...kit_it/cb9tarf

Mod都支援埋?
大覺屋師真 01:18 PM 07-30-13
係就正呀 . 不過又幾多廠會比你搞?
now_loading 05:29 PM 07-30-13
作者: 大覺屋師真:
係就正呀 . 不過又幾多廠會比你搞?
最喜歡賣衫的日廠一定唔比先...
X&Y 09:59 AM 07-30-13
想請問有沒有講過xbox360既配件支唔支援xbox one?
e.g. 手制, wireless racing wheel
taikin0901 12:01 PM 07-30-13
作者: X&Y:
想請問有沒有講過xbox360既配件支唔支援xbox one?
e.g. 手制, wireless racing wheel
相信就唔支援啦,希望有廠會出轉換器啦,如果唔係堆結他,鼓,wheel就無用啦
liar 05:13 PM 07-30-13
部份歐美廠都支持mod的,ID同Valve對西方遊戲文化有好大影響。
而且而家steam又掘起。
D-Joe 09:30 PM 07-30-13
話說其實而家有冇店舖開始接手XB1/PS4既預訂服務的?
taikin0901 09:37 PM 07-30-13
作者: D-Joe:
Amazon us 可以預訂可以ship hk
D-Joe 10:16 PM 07-30-13
作者: taikin0901:
Amazon us 可以預訂可以ship hk
兩部既首發版已冇得訂,見到bestbuy仲有但唔知得唔得,所以想借舖頭
taikin0901 08:11 AM 07-31-13
兩部既首發版已冇得訂,見到bestbuy仲有但唔知得唔得,所以想借舖頭
Bestbuy 唔ship hk
now_loading 10:20 PM 07-30-13
老老實實,佢地拿到都留番黎炒
kakajit 11:16 PM 07-30-13
我訂左普通版AMAZON , DAYONE版算了
liar 01:57 AM 07-31-13
作者: kakajit:
我訂左普通版AMAZON , DAYONE版算了
ship香港的話要預多幾多運費?
同埋要等多幾多日?
taikin0901 08:13 AM 07-31-13
作者: liar:
同埋要等多幾多日?
USD 20 ,你預5-10日
kakajit 10:02 AM 07-31-13
作者: liar:
同埋要等多幾多日?
我用快d果個 , 35美金
我諗快極10日到掛? 雖然佢話4-5日

其實我仲未訂game
訂都係買個保險
oldletter 10:07 AM 07-31-13
作者: kakajit:
我用快d果個 , 35美金
我諗快極10日到掛? 雖然佢話4-5日
我買幾次野用貴果個每次都耐唔過3日
kakajit 11:44 AM 07-31-13
作者: oldletter:
我買幾次野用貴果個每次都耐唔過3日
因為一直以黎都用平價郵 , 所以唔知快可以有幾快 ,
其實想訂埋ps4 , 不過我相信hk有ps4 行貨快過xb1
Shinjyo 07:08 AM 07-31-13
Amazon今年業績麻麻,好多野都會Ship outside US
你開個戶口,打你個香港shipping address,會計晒啲shipping cost同delivery time,有standard同express
express太貴,用standard個價都會貴過代運,不過代運麻煩啲
taikin0901 08:15 AM 07-31-13
我蠢左啦,之前唔知amazon可以ship hk ,走左去bestbuy訂,又要收tax 又要家人寄過黎運費
ahleung 09:43 AM 07-31-13
作者: taikin0901:
我蠢左啦,之前唔知amazon可以ship hk ,走左去bestbuy訂,又要收tax 又要家人寄過黎運費
amazon我估一件件貨. 早排見到有隻USB手指有興趣, 但佢寫明唔送我個地區. 我地區係香港.
taikin0901 02:08 PM 07-31-13
amazon我估一件件貨. 早排見到有隻USB手指有興趣, 但佢寫明唔送我個地區. 我地區係香港.
我平時都係送美國本土一次過寄返黎,因為電子野多數都唔ship hk
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54 104  ... 最後

返回主題版面