Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 04-14-06, 12:39 AM   #1
Hyde
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
[06春季日劇] GAL CIRCLE (藤木直人 x 戶田惠梨香)

劇 名:GAL CIRCLE
電視台:日本電視NTV
首 播:2006-04-15
回 數:

STAFF
編 劇:武田有起 藤本有紀
配 樂:
製作人:戸田一也 千葉行利
導 演:岩本仁志 佐久間紀佳
其 它:

演 員

北岛进之助(33)/藤木直人 サキ(16)/戸田 恵梨香(户田 惠梨香) レミ(18)/铃木えみ ユりカ(16)/矢口真里 ナギサ(18)/新垣结衣 リカ(17)/岩佐真悠子 シズカ(16)/佐津川爱美 スミレ(16)/奈津子 土谷守(50)/高田纯次 柳下恵美子(43)/大岛 さと子(大岛 智子) 相川勇作(44)/温水 洋一 早川晶子(33)/三浦理恵子 モモ(4)/山内 菜々(山内 菜菜) 一ノ瀬诚(24)/佐藤 隆太 ジェロニモ川世/古田 新太 柳下哲雄(49)/生瀬胜久(生濑胜久)

主題歌:

相關報導

藤木直人甩牛仔繩逮辣妹

電影《斷背山》(Brokeback Mountain)入圍奧斯卡成為熱門話題,去年底剛剛結婚死會的藤木直人也搭上該片引起的「牛仔熱」,將在青春喜劇《辣妹殺手》(暫譯)中,飾演從美國回到日本的現代牛仔。不懂澀谷流行文化的他,周旋在一群年輕辣妹之間,鬧了不少笑話。

岩佐真悠子參演
藤木去年十二月和小他六歲的圈外女友閃電結婚,婚後他放下身段,嘗試從小生轉型,在新劇中搞笑演出年輕辣妹眼中的「怪叔叔」。《辣》劇中,他是個剛從美國返日的牛仔,由於文化和觀念上的落差,槓上一群辣妹,動不動就在街上以牛仔繩逮人。
岩佐真悠子、鈴木惠美等寫真女星都是劇中辣妹成員,藤木直人外型俊帥,劇中老土、搞笑的模樣是最大賣點,主題曲也由他包辦
-----------------------------

推藤木同戶田
今季除左attention pls就係最想睇呢套, 希望好睇啦
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-06, 12:08 PM   #2
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
有戶田必睇

舊 04-15-06, 06:18 AM   #3
dan
sun shine™

註冊日期: Dec 2001
希望呢套好睇過クロサギ啦~
因為我鐘意戸田 恵梨香
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-06, 10:27 AM   #4
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
戸田 恵梨香係咪有份做野豬果個?
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-06, 12:28 PM   #5
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: 我係我
戸田 恵梨香係咪有份做野豬果個?
真理子
仲有新垣結衣~~唔睇唔得

舊 04-15-06, 12:38 PM   #6
我係我
Banned

引用:
作者: 新堂愁一
真理子
仲有新垣結衣~~唔睇唔得
咁真係唔睇都對唔住自己對眼
and我又幾like藤木直人,好man
舊 04-17-06, 07:08 PM   #7
StevenLeong

睇左

幾好笑

藤木直人狂扮傻XDDDD

戶田惠理香

奇怪係 岩左直悠子 個樣不同了

此篇文章於 04-17-06 07:15 PM 被 StevenLeong 編輯。
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-06, 12:20 AM   #8
我係我
Banned

幾搞笑,藤木直人好掂
但劇情幾亂黎下

不過最主要都係戶田惠理香超超超超超超超靚丫

就算劇情唔掂都追硬呢套野
舊 04-18-06, 12:49 AM   #9
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
戶田惠理香 ~~~~ i like ~

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-06, 01:37 AM   #10
春雞
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
生瀨勝久依然好正
有無人覺溫水洋一生番頭髮???

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
春雞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-06, 07:35 PM   #11

Game Master
なんですて

註冊日期: Nov 2002
直人好鬼正.....攪人地當口4次都捉唔到佢入派出所

我嗯d人睇完套野唔敢去汐谷玩。。
大邪惡了

佐津川爱美都唔錯,我鐘意佢頭上朵花

一開頭o左咀,個老伯叫個妹妹講日文

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518

此篇文章於 04-21-06 05:13 AM 被  編輯。
 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-06, 03:43 PM   #12
新堂愁一
男人三寶無樣有

睇左~~~~好掂
saki成日起腳

新垣個角色遲下可能會造反之類

舊 04-20-06, 07:07 PM   #13
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
睇完真係唔想去涉谷~
岩佐真悠子愈來愈唔掂
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-06, 04:24 PM   #14
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

笑爆咀.....xD
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-06, 02:28 PM   #15

Game Master
なんですて

今集都幾好睇~~~~
モモ飛埋黎。。。。
遠睇個袋真係好似隻野...
今次係咪應該叫打攔飯碗....
個警察冇棍----亦冇槍..要飛碗

部留聲機咁磨法都唔壞@@

マリオカートWii フレンドコード:はるか / 5327-1033-9997
大乱闘スマッシュブラザーズX フレンドコード:はるか /3222-5697-6518
舊 04-24-06, 02:52 PM   #16
新堂愁一
男人三寶無樣有

點解SUBPIG呢套特別耐先有....淨係得日青

舊 04-24-06, 03:17 PM   #17
土星人
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 新堂愁一
點解SUBPIG呢套特別耐先有....淨係得日青
日菁唔係仲好咩
土星人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-06, 04:13 PM   #18
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: 土星人
日菁唔係仲好咩
我覺得SP譯得好d

舊 04-24-06, 10:37 PM   #19
新堂愁一
男人三寶無樣有

天罰
新垣果然係衰人啊.......

舊 04-27-06, 11:27 AM   #20
Hyde
Insane Gamer

追晒兩集
戶田erika無之前咁靚....都係做返學生妹正d...
睇直人笑到我....."那蛇?" "just a joke"
XDDDD
Hyde 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 03:42 PM   #21
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
有第3集啦
日菁,subpig都有
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 05:26 PM   #22
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
睇完第三集
估唔到大個咁靚
細個就咁肥

舊 05-01-06, 06:43 PM   #23
ryoba
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: Hyde
追晒兩集
戶田erika無之前咁靚....都係做返學生妹正d...
睇直人笑到我....."那蛇?" "just a joke"
XDDDD
Gal Circle的角色做型唔岩佢...
http://www.fujitv.co.jp/kiseki/index2.html
e套劇順眼好多
ryoba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-06, 08:31 PM   #24

Game Master
なんですて

今集計續講道理

大家唔好倒食物啊
感謝大地、感謝太陽、感謝生命...我食啦...
難怪直人唔夠人地食得快啦,食每碗都要講一次..

舊 05-04-06, 04:18 PM   #25
新堂愁一
男人三寶無樣有

新垣好靚

論壇跳轉

現在的時間是 08:09 PM

手機版 | APP版