Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
收藏品討論版>Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2
msz006 11:10 PM 03-13-06
想知而家zeta hcmpro 約幾多錢???
thx
Busconcamp 11:41 PM 03-13-06
作者: msz006:
想知而家zeta hcmpro 約幾多錢???
thx
YAHOO...$130up
msz006 10:57 PM 03-18-06
今日於笑曼買左zeta hcmpro,!$* 都算係幾貴,
但貪佢有好多隻可以慢慢選(我好似師奶買橙咁隻隻拎出尼唔同角度係咁睇 )

而家啱啱拆出尼,超正!!!!關節可動好勁!!!
絶對係抵買超值!!!仲見到榮中...
暴走蟹 11:12 PM 03-18-06
但貪佢有好多隻可以慢慢選(我好似師奶買橙咁隻隻拎出尼唔同角度係咁睇 )

我買左$158
都覺得....值
msz006 11:51 PM 03-18-06
作者: 暴走蟹:
我買左$158
都覺得....值
啱啱試完變型,
好鬼難變......

係唔係股關節灰色位合落去背部個支好長既噴射器時,
好唔實嫁???
因為成隻變好晒,得果度係鬆....

我最平見過!#*都有,但係面相好.....
暴走蟹 11:54 PM 03-18-06

好唔實嫁???

我未拆來玩
唔係好清楚
Busconcamp 12:40 AM 03-19-06

hcm pro z...
2400yen...大大!
6.17算...
$148...ok wo~
yahoo...$13x
呂鳳仙 02:54 AM 03-19-06
啱啱試完變型,
好鬼難變......

好唔實嫁???

我都唔實(不如話根本唔知佢想點 )

仲有我都想知佢pat pat個裙甲攝唔攝到入去背部好長噴射器下面藍色o既背脊度?

因為我見佢整到一邊凹,一邊凸好似想攝入去,但我又攝唔到
暴走蟹 02:22 PM 03-19-06
聽到上面咁講

今日開來玩唔夠胆變形
呂鳳仙 04:25 PM 03-19-06
聽到上面咁講

今日開來玩唔夠胆變形
我諗應該幾易變的,不過張說明書太簡單……睇o左我十幾次都唔知佢想點o者
msz006 06:58 PM 03-19-06
作者: 呂鳳仙:
我都唔實(不如話根本唔知佢想點 )
仲有我都想知佢pat pat個裙甲攝唔攝到入去背部好長噴射器下面藍色o既背脊度?
因為我見佢整到一邊凹,一邊凸好似想攝入去,但我又攝唔到
果度我攝到喎!!!

其實細細隻可以整到咁精密已經好意外了....
058719057 05:38 AM 03-20-06
作者: Busconcamp:
hcm pro z...
2400yen...大大!
6.17算...
$148...ok wo~
yahoo...$13x
石硤尾賣$139
暴走蟹 07:56 PM 03-21-06
本月的#24--魔鬼魚延期四月

今個月無hcm pro玩
redfish 08:08 PM 03-21-06
本月的#24--魔鬼魚延期四月

今個月無hcm pro玩
green diver 包包
暴走蟹 02:11 PM 03-23-06

回歸原祖
出老虎
cancerman 05:16 PM 03-23-06
好野,我兩隻渣古終於等到隊長了。
銀色流星 11:07 PM 03-23-06
#24 魔鬼魚和green diver 包包 出左~
呂鳳仙 11:27 PM 03-23-06
可…可唔可以講多次green diver包係邊個用的?
暴走蟹 04:48 PM 03-24-06

http://flick.sakura.ne.jp/toy06a/toy-06-03-d.html
Busconcamp 09:19 PM 03-24-06
TODAY HKI派左...
暴走蟹 09:30 PM 03-24-06
作者: Busconcamp:
TODAY HKI派左...

魔鬼魚會唔會又無咁好賣
加埋四五月吸引力唔大的渣古老虎

又令你對HCMPro入貨心死
跟住又出番高達機體番生
msz006 09:34 PM 03-24-06
老虎好大機會會入......
Busconcamp 09:56 PM 03-24-06
魔鬼魚會唔會又無咁好賣
NO LA...
OK WOO~
作者: :
加埋四五月吸引力唔大的渣古老虎

又令你對HCMPro入貨心死
跟住又出番高達機體番生
............... '''
呂鳳仙 11:04 PM 03-24-06
今日行上兆萬……先知道原來Titans MK-II有01,02號機,仲有貼紙寫明。

之後翻到奇趣一律03號機就冇貼紙……
money 01:35 AM 03-25-06
http://www.mpsnet.co.jp/hobbynet/Pro...aspx?pno=21292
5月下旬入荷予定
通常価格1,680円(税込み)

http://www.mpsnet.co.jp/hobbynet/Pro...aspx?pno=21291
5月下旬入荷予定
通常価格1,890円(税込

http://www.mpsnet.co.jp/hobbynet/Pro...aspx?pno=21293
7月下旬入荷予定
通常価格2,100円(税込み)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面