Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後
收藏品討論版>Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2
暴走蟹 04:48 PM 03-24-06

http://flick.sakura.ne.jp/toy06a/toy-06-03-d.html
Busconcamp 09:19 PM 03-24-06
作者: 暴走蟹:
TODAY HKI派左...
暴走蟹 09:30 PM 03-24-06
作者: Busconcamp:
TODAY HKI派左...

魔鬼魚會唔會又無咁好賣
加埋四五月吸引力唔大的渣古老虎

又令你對HCMPro入貨心死
跟住又出番高達機體番生
Ewin 06:34 AM 03-28-06
今日一時興起走左去黃埔奇趣,裝修完真係整齊左好多。不過HCMpro黎講,D價點都係果排果D至係平爆。而家無錯係有D零舍平,如麼龜$^*,不過唔止較新的Z同漢布拉比!%*,連出左一排而且唔似會好多人買的destiny都要!%*。不過既然黎到,一野就買左魔龜,ZETA同destiny,將貴左果D當晌隻魔龜度平返啦 =.=
順帶一提,見到仲有兩盒MK2 set @%x。

遲來的貼圖

gundamxt 02:41 AM 04-01-06

暴走蟹 04:45 PM 04-02-06
咁多

閣下係咪有九隻漢堡
Nie 12:23 AM 04-03-06
咁多

閣下係咪有九隻漢堡
得7隻漢堡
Busconcamp 12:50 AM 04-03-06
作者: Nie:
得7隻漢堡
RIGHT~
5BLUE,2YELLOW
暴走蟹 03:39 PM 04-03-06
作者: Nie:
得7隻漢堡
作者: :
RIGHT~
5BLUE,2YELLOW

有咁多
以為會多一黃一藍用來儲唔開盒玩
鳳熾魂 03:33 AM 04-03-06
我想知當F91果D出HCM PRO咪細隻到嘔
Bigwater 06:55 AM 04-03-06
作者: 蛋卷王:
我想知當F91果D出HCM PRO咪細隻到嘔
應該唔太跟比例的

同埋,F91幾時出都係一個問題啦
Fungfelix 09:52 PM 04-03-06
Z 3號機 d色唔錯, 香港有冇貨返?
隻藍漢堡見街未? 唔多覺有
Busconcamp 11:04 PM 04-03-06
作者: Fungfelix:
Z 3號機 d色唔錯, 香港有冇貨返?
未知~
作者: :
隻藍漢堡見街未? 唔多覺有
賣左成個星期LA~~~

YAHOO...$15Xup
呂鳳仙 11:16 PM 04-03-06
渣古隻肩甲o的花紋好正喎……好有style~

陸戰型……唔會又玩埋去08th MS掛……係就好呀~~

PS:部Zeta係咪阿寶專用機?
KIM 11:29 PM 04-03-06

嘩~~~正呀!!!
作者: 呂鳳仙:
陸戰型……唔會又玩埋去08th MS掛……係就好呀~~
出埋B3 GOUF就真係08TH la~~~
呂鳳仙 11:33 PM 04-03-06
作者: KIM:

嘩~~~正呀!!!
出埋B3 GOUF就真係08TH la~~~
都好呀……RX-79[G]、Ez-8、Gouf Custom都好鬼型……

仲有飛行虎咁多parts,如果出一定好似Super Gundam咁……
bitbit仔 12:06 PM 04-06-06
馬反得幾部機好快出晒...........
我係我 12:08 PM 04-06-06
作者: bitbit仔:
馬反得幾部機好快出晒...........
alpha亞索龍丫,一定要出丫
wongpo2005 01:23 PM 04-06-06
個個都好型呀~!
gamerroid 10:11 AM 04-15-06
原來1999有得訂,我就訂定幾盒z gundam賺下錢啦~~~
呂鳳仙 11:34 AM 04-15-06
買老虎的話又要買埋高達……不過高達話晒係第一隻HCM Pro,再販o既手工一樣好嫩~.~"
暴走蟹 02:13 PM 04-15-06
買老虎的話又要買埋高達……不過高達話晒係第一隻HCM Pro,再販o既手工一樣好嫩~.~"

而家市面易唔易見到#001元祖高達....
呂鳳仙 02:18 PM 04-15-06
而家市面易唔易見到#001元祖高達....
兆萬16樓好多……應該話乜HCM Pro佢都有

反而太空坦克/雷射大炮/渣古罕見o的
Busconcamp 12:39 AM 04-29-06
兆萬16樓好多……應該話乜HCM Pro佢都有

反而太空坦克/雷射大炮/渣古罕見o的
5月再出...
money 12:53 PM 04-22-06

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15  ... 最後

返回主題版面