Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區 > T.K.專區

主題工具 顯示模式
舊 09-07-10, 10:35 PM   #1451
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: oskyosky 查看文章
付了訂金451 唔該TK大
到貨\\\

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-10, 12:49 AM   #1452
Chriswst
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
12500+315x0.1+60=1342

2500+315x0.1+60=342

16800+315x0.1+60=1772
Hi TK, transferred total $3456 to your account, pls check, Chris ^o^
Chriswst 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-10, 09:18 AM   #1453
花鳥鈴愛
Junior Member

註冊日期: Jul 2010
Cool

TK 唔該
用埋之前1900
http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r69659632
即決

一陣過多500比你
花鳥鈴愛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-10, 10:47 AM   #1454
oskyosky

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDoskylai
TK我想問下今個星期五晚拎貨ok?
同尾數幾多$?

此篇文章於 09-08-10 01:49 PM 被 oskyosky 編輯。 原因: 打錯
oskyosky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-10, 10:56 AM   #1455
紅葉*

註冊日期: Sep 2010
http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/139899149
上限5500

http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b115132653
即決11111

麻煩TK大
紅葉* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-10, 12:34 PM   #1456
T.K.
很黃很暴力

ok,$80
引用:
TK我想問下星期五晚拎貨ok?
同尾數幾多$?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 09-08-10, 12:35 PM   #1457
T.K.
很黃很暴力

Done ^

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-08-10, 10:57 PM   #1458
紅葉*

引用:
Done ^
唔該哂!
洗唔洗過數 ?
定係取貨果時先比錢 ?
舊 09-08-10, 11:02 PM   #1459
T.K.
很黃很暴力

http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/139899149
上限5500
可以等呢個完先一齊過,不過會計到時匯率
你明日過數就
11111+315x0.117+60=1497
未計回港及日本運費

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-08-10, 11:46 PM   #1460
花鳥鈴愛

wink

TK bid到了嗎? 唔該哂~
舊 09-08-10, 11:51 PM   #1461
紅葉*

引用:
上限5500
可以等呢個完先一齊過,不過會計到時匯率
你明日過數就
11111+315x0.117+60=1497
未計回港及日本運費
咁我聽日過左1497比你先
另外我搵返之前bid唔到果隻了
http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r70041923
都係上限9500yen
麻煩你
舊 09-09-10, 02:17 PM   #1462
oskyosky

TK, 如果明天星期5晚旺角取貨,你幾多點ok?
舊 09-10-10, 08:38 AM   #1463
紅葉*

TK
1497已過數
http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r70041923
呢一隻我想改到上限10000yen
唔該哂
舊 09-10-10, 09:53 AM   #1464
T.K.
很黃很暴力

最少10060

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-10-10, 09:53 AM   #1465
T.K.
很黃很暴力

引用:
TK, 如果明天星期5晚旺角取貨,你幾多點ok?
after pm19:00

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-10-10, 09:54 AM   #1466
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 花鳥鈴愛 查看文章
TK bid到了嗎? 唔該哂~
yes\\

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-10-10, 10:00 AM   #1467
oskyosky

ok 咁我大約7:00打比你
唔該TK
舊 09-10-10, 11:36 AM   #1468
紅葉*

引用:
最少10060
好,咁10060
唔該
舊 09-11-10, 01:01 AM   #1469
T.K.
很黃很暴力

10566win

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-12-10, 05:18 PM   #1470
紅葉*

http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r70115847
上限9500yen
唔該
舊 09-12-10, 05:30 PM   #1471
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 紅葉* 查看文章
之前勝出了

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-12-10, 06:49 PM   #1472
紅葉*

引用:
之前勝出了
咦,哦
因為我唔知果個user名係你
我仲有隻上限5500yen既就快截

5000yen同10566yen呢兩隻加埋
請問我要過幾錢比你 ?
我前後應該bid左4隻
我想一次過先取貨

如果4隻到哂既話你通知我丫唔該
舊 09-12-10, 11:25 PM   #1473
花鳥鈴愛

TK
我唔見左500個張 過數紙
1900個張 D字甩甩地色

到時用紅簿仔對唔對到數
定係我去銀行 補領過
舊 09-13-10, 11:59 AM   #1474
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 花鳥鈴愛 查看文章
TK
我唔見左500個張 過數紙
1900個張 D字甩甩地色

到時用紅簿仔對唔對到數
定係我去銀行 補領過
有acc no.的話,紅簿仔ok

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-13-10, 12:05 PM   #1475
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 紅葉* 查看文章
咦,哦
因為我唔知果個user名係你
我仲有隻上限5500yen既就快截

5000yen同10566yen呢兩隻加埋
請問我要過幾錢比你 ?
我前後應該bid左4隻
我想一次過先取貨

如果4隻到哂既話你通知我丫唔該

10566+315x0.103+60=1181

5000+315x0.103+60=608
未計日本及回港運費

你隻旗袍要11月先出喎

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
真假球衣分辨區 lwl 體育版 52 04-20-11 09:35 PM

現在的時間是 04:55 AM

手機版 | APP版