Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-09-11, 11:46 PM   #201
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
人家放的閃光可是能把盲鬼都閃死呢
經過本席的訓示後雷太太的閃光彈已有所收歛

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 09:33 AM   #202
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
譬如孖Iris出聚有冇睇頭?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 10:20 AM   #203
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
譬如孖Iris出聚有冇睇頭?
你殺左我啦
冇見佢幾年啦

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 11:44 AM   #204
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
你殺左我啦
冇見佢幾年啦
因為我地上次嚇親佢?

舊 06-10-11, 12:47 PM   #205
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
你殺左我啦
冇見佢幾年啦
累你少個朋友
深感抱歉
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 02:21 PM   #206
PTX-003C
天下第一盲鬼

PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
佢自己圖謀不軌je
唔使介意

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 03:02 PM   #207
綾小路雷太

引用:
佢自己圖謀不軌je
唔使介意
我笑鳥......圖謀不軌......只能夠講當年佢大喜過望

舊 06-10-11, 03:05 PM   #208
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
大家好!
在下去年看見此版有聚會,可惜當時因有事要做沒法出席,想識多d人!
請問你們今天也會有聚會嗎?我看見前幾頁,你們在討論呢!
可以歡迎在下參加嗎?

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 03:25 PM   #209
才子
量地總監

真係會有人係GAF搵食?

(`・ω・´)
舊 06-10-11, 03:31 PM   #210
綾小路雷太

引用:
作者: 才子 查看文章
你指那個IRIS?
引用:
作者: mark20hk 查看文章
大家好!
在下去年看見此版有聚會,可惜當時因有事要做沒法出席,想識多d人!
請問你們今天也會有聚會嗎?我看見前幾頁,你們在討論呢!
可以歡迎在下參加嗎?
其實大家都只係蘊釀中~ @@
BTW就算沒有網聚也可以先常來吹下水談談情嘛@@

舊 06-10-11, 03:42 PM   #211
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
我可唔可以話食左?

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 03:51 PM   #212
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
其實大家都只係蘊釀中~ @@
BTW就算沒有網聚也可以先常來吹下水談談情嘛@@
原來如此,請多多指教!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 03:54 PM   #213
才子
量地總監

引用:
你指那個IRIS?
我唔知之前D野

引用:
作者: 碧克 查看文章
我可唔可以話食左?
係wor...你試過wor

(`・ω・´)
舊 06-10-11, 03:58 PM   #214
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

大家d對話好耐人尋味…
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 04:11 PM   #215
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: kin~kin 查看文章
大家d對話好耐人尋味…
x2 ....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 04:41 PM   #216
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
x2 ....
死lor~
~我完全睇唔明...

反而我有副妙探尋兇同大富翁咭 GAME 可提供
(如SUN 搞可能帶女友出現....)

舊 06-10-11, 04:48 PM   #217
綾小路雷太

引用:
作者: kin~kin 查看文章
大家d對話好耐人尋味…
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
x2 ....
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
死lor~
~我完全睇唔明...
如果得到當時人同意的話,網聚個日咪上堂歷史堂囉
引用:
我唔知之前D野
你又要上歷史堂
BTW搵返網聚D TOPIC你會估到一二

舊 06-10-11, 04:51 PM   #218
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

偶爾睇下呢個版,所以知d唔知d,現階段只能腦內補完XDDD
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 04:52 PM   #219
才子
量地總監

引用:
你又要上歷史堂
睇黎我呢個筍盤唔蒲頭好d

(`・ω・´)
舊 06-10-11, 08:05 PM   #220
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
如果得到當時人同意的話,網聚個日咪上堂歷史堂囉
你又要上歷史堂
歷史堂教材:美少女戰隊+1

呢個係其中一個攪到盲鬼個Iris間接被消失o既一大主因左二係過客,左三係藍苺咖啡,最右邊係盲鬼帶o黎o既Iris

此篇文章於 06-10-11 08:07 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-11, 10:17 PM   #221
才子
量地總監

樓上果幾個

(`・ω・´)
舊 06-10-11, 10:49 PM   #222
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
呢個, 係一個謎

舊 06-11-11, 12:37 AM   #223
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
你地咁神秘既.....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 01:16 AM   #224
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
睇黎我呢個筍盤唔蒲頭好d
係架
費事比人熔左啦
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-11, 01:21 AM   #225
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
又翻舊帳?

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[飲食新聞] 神人再度出現,與<<小林尊>>同屬UFFO組織成員--- <<小國敬史>>出場 Abale~姬絲汀小美 飲食版 6 11-07-05 12:14 AM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
>>>>>>>重要聲明<<<<<<< kog 收藏品討論版 35 08-30-05 01:30 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 11:55 PM

手機版 | APP版