Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
潮流版>牛仔褲 專區 VOL 2!
ZeroZeroZero 12:13 PM 12-03-08
最近係levis store 見到 1967年既505,但係褲牌又寫住567
點解會咁
Oaf 12:06 AM 12-29-08
小第喺cwb銀座見到條edwin 503
右後袋有個粉紅色print
唔知間鋪信唔信得過?
間鋪好似喺轉角位
HuGo_達之礦工 02:21 AM 12-29-08
作者: ZeroZeroZero:
最近係levis store 見到 1967年既505,但係褲牌又寫住567
點解會咁
normally this is cutting problem!
HuGo_達之礦工 02:22 AM 12-29-08
作者: Oaf:
小第喺cwb銀座見到條edwin 503
右後袋有個粉紅色print
唔知間鋪信唔信得過?
間鋪好似喺轉角位
信得過, but the price seem not cheap~
Oaf 07:47 AM 12-29-08
作者: HuGo_達之礦工:
信得過, but the price seem not cheap~
Oh,Thx
issoccer 12:38 PM 12-29-08
請問聲瘦人著levis 503定係523好睇d呢?好似503闊d~~
House 02:06 AM 01-10-09
April 77 邊度多款買?
我太瘦 好似唔係好岩著Levis
呀正 03:26 AM 02-02-09
作者: House:
April 77 邊度多款買?
我太瘦 好似唔係好岩著Levis
april77 唔係人著架

btw
d mop , bauxxxx都有見到

再唔係買cheap monday 都okay 呀

利時都有間賣a77 ,不過價錢係上面鋪頭既5 折
睇怕都係流
Avelcain 11:19 PM 02-03-09
作者: 呀正:
april77 唔係人著架

btw
d mop , bauxxxx都有見到

再唔係買cheap monday 都okay 呀

利時都有間賣a77 ,不過價錢係上面鋪頭既5 折
睇怕都係流
近近地I.T見過有 不過好少款.
i611i 07:37 PM 02-05-09
想問問,crush 8係咪 比之前d crush slim,身高167箸會唔會仲係好核突.. 之前箸過crush 7... 完全唔得
HuGo_達之礦工 12:14 AM 02-06-09
作者: i611i:
想問問,crush 8係咪 比之前d crush slim,身高167箸會唔會仲係好核突.. 之前箸過crush 7... 完全唔得
crush 7 be honest 真係好麻, no matter quality and cutting and damge effect

compare with crush 8 i think crush 8 will better and good price d~
i611i 09:57 AM 02-06-09
作者: HuGo_達之礦工:
crush 7 be honest 真係好麻, no matter quality and cutting and damge effect

compare with crush 8 i think crush 8 will better and good price d~
咁crus8係咪仲好大條 因為唔想箸太大浪既褲
HuGo_達之礦工 11:42 AM 02-06-09
if cutting 條條一樣的!
h!m 07:37 PM 02-11-09
新買lvc 返尼 想問下點樣洗 ?? 未著過 因為聽聞著之前要洗洗唔係條褲唔知會爆咩 係咪真有其事ga?
i611i 11:48 PM 02-11-09
又有問題,如果條nbh箸到發黃 想搞搞佢又唔想洗到淡左d洗水有冇咩方法搞搞佢...
i611i 11:49 PM 02-11-09
作者: h!m:
新買lvc 返尼 想問下點樣洗 ?? 未著過 因為聽聞著之前要洗洗唔係條褲唔知會爆咩 係咪真有其事ga?
未聽過會爆野..我新買都係咁箸..箸左1年仲未有咩問題
h!m 02:07 AM 02-12-09
作者: i611i:
未聽過會爆野..我新買都係咁箸..箸左1年仲未有咩問題
你新買返尼果時都未洗過就咁著??
SamTse 07:43 PM 02-12-09
unwash 定washed lvc?
unwash要脫漿
washed就咁著就得
h!m 11:13 PM 02-12-09
作者: SamTse:
unwash 定washed lvc?
unwash要脫漿
washed就咁著就得
WASHed 尼ga 咁平時你地幾耐洗一次
SamTse 11:16 PM 02-12-09
著到覺得臭先洗
HuGo_達之礦工 11:27 PM 02-12-09
其實有太陽時...反轉曬下佢...

3-4個月浸下滴露.

咁就最好
hehe_li 11:58 PM 02-15-09
作者: h!m:
你新買返尼果時都未洗過就咁著??
我都冇洗...已經著左3年幾
HuGo_達之礦工 12:02 PM 02-16-09
3年幾...冇洗 @@ oh my god~
呀正 01:59 AM 02-21-09
請問邊度有短牛賣呢
唔想自己cut,多數都整得好核特

or 去褲城整o ng ok lei ?

thanks~
HuGo_達之礦工 11:30 AM 02-21-09
作者: 呀正:
請問邊度有短牛賣呢
唔想自己cut,多數都整得好核特

or 去褲城整o ng ok lei ?

thanks~
褲城
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面