Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
日本動漫畫討論版>川原礫「SAO Progressive」アニメプロジェクト始動! Vol.4
RPG之鬼 07:21 PM 08-29-20
作者: GUSTAV:
記得兩年前呢到有人講過UW 呢段儲埋最後爆發好好睇....我覺得塔仲精彩少少
未有佢時已經玩BBS,而且又有VR熱過一陣,又有AI等等,所以對佢內容沒有驚喜
但對當時的人來說是很新穎內容
以小說黎講係好睇,UW同塔都唔係
反而依家將塔(P)拉長講真係好悶囉
C.Ryo 12:57 AM 08-30-20
上集不濟換黎真終戰作畫高汁番,Super 桐人+雙劍之真意
不過咁完事又真係好鬼王道下
尼路 10:51 AM 08-30-20
元氣彈,鬼幫拖……滿滿的概視感……其實小說有無解釋個班BOSS點解入GAME無耐(相對桐人)就個個勁到咁的
亍 ◣ 01:17 PM 08-30-20
原來在打反螺絲族嗎?

問題睇完呢集完全高潮唔到....
siuterry 05:26 PM 08-30-20
咁攪
做完UW會唔會唔敢再將之後既野動畫化?
X&Y 06:44 PM 08-30-20
厘個season 成日OST 同氣氛唔夾
對白都成日莫名其妙, 前面既獵奇節奏都唔知點咁又完左一集
武肺問題?
十一月 08:37 PM 08-30-20
作者: siuterry:
咁攪
真心覺得,唔該將D錢用去其他作品。
KENSNAKE 10:00 PM 08-30-20
咁攪
一陣佢從頭SAOP再做一次。
朔望~ 10:42 PM 08-30-20
UW之後係咩劇情
siuterry 11:09 PM 08-30-20
作者: 朔望~:
UW之後係咩劇情
上 wiki有介紹
siuterry 11:11 PM 08-30-20
作者: KENSNAKE:
一陣佢從頭SAOP再做一次。
淨係SAOP就諗得過,由頭食過哂ALO, GGO,真係會飽死
次期Cekehe 01:55 AM 08-31-20
咁攪
唔好搞原作,索性做原創故事啦,
Alicization之後就接Moon Cradle,
再之後就原創故事,講述星王星后百年生活,
一直打到去宇宙怪獸,應該夠玩幾季動畫......
C.Ryo 01:12 AM 09-06-20
氣氛一轉,兩件boss果段咁應節
siuterry 02:34 AM 09-06-20
潛水艇果段講緊少左邊個?光頭佬?
X&Y 03:20 AM 09-06-20
潛水艇果段講緊少左邊個?光頭佬?
變左樹人個位
siuterry 03:57 AM 09-06-20
作者: X&Y:
變左樹人個位
今集好多位好應節
Lamsze 10:10 AM 09-06-20
係囉,點解POH無左條屍既?如果話要出返黎,唔係都應該同桐子一樣要等200年咩?
定係甘靈異,佢既存在被抹殺左

話說個衛門二大頭個金屬感畫得ok,好有光
尼路 10:41 AM 09-06-20
明明想做到好熱血,但就一路睇一路吐糟唔係遊戲世界點突破物理極限……
Kinny Riddle 04:21 PM 09-06-20
上集搵元氣彈解決問題,今集就搵茅場機械人出嚟。(我發現茅場真係好鍾意成日彈出彈入

茅場二號機械人之後失蹤又玩邊科?

另一個不停地死唔斷氣嘅乞人憎友仔係PoH,被桐子變咗做樹人成200年後,都仲係要好似喪屍咁玩失蹤。

亞絲娜決定留低嘅真正目的係防止桐子嚟緊呢200年周圍偷食建立龐大後宮。
siuterry 05:54 PM 09-06-20
作者: Lamsze:
係囉,點解POH無左條屍既?如果話要出返黎,唔係都應該同桐子一樣要等200年咩?
定係甘靈異,佢既存在被抹殺左

話說個衛門二大頭個金屬感畫得ok,好有光
團長機械人消失,
但二號機重傷,
團長仲有靈魂,
PoH靈魂已死淨得容器,
唔通..........................鬼上身?

利申:無睇小說
KENSNAKE 06:57 PM 09-06-20
明明係機械人點「系統突破」?又唔係舊電視拍吓就得。傻左?

加百列 玩得太多靈魂最後玩出禍變鬼故。
GUSTAV 10:55 AM 09-08-20
上集UW內結局冇高潮 今集機械人突破界限更加睇到佛左
Dyhalt Rushifar 11:07 AM 09-08-20
今集根本就係鬼故回。
怪盜小G 11:32 AM 09-08-20
作者: Dyhalt Rushifar:
今集根本就係鬼故回。
鬼故左好多集啦
怪盜小G 01:07 AM 09-13-20
越黎越接近加速世界
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 

返回主題版面