Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-04, 11:50 PM   #76
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
Originally posted by 真!DC :

天津飯 & 無限 都唔係正常人,
一個多隻眼 一個冇鼻

遍野幾好笑~
咁鮫子咪外星人

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-04, 11:53 PM   #77
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
彊屍似d

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-04, 07:09 AM   #78
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by |0| :
哩d問題算小兒科啦

水果籃最大問題係冇主線
東講一忽西講一忽
仲要講到唔清唔楚
都唔知佢想講乜
朋友,你睇到第幾期了?
同Chobits都無乜大分別喎
Inquisitor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-04, 09:12 AM   #79
|0|
God of Gamer
太陽神

註冊日期: May 2002
睇到13期啦
你話我聽故事由開始到而家有幾多進展呀

CHOBITS?
咪一樣眼高手低
|0| 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-04, 11:32 AM   #80
Inquisitor
お前らはげすだ!

少少,詛咒開始明確
初初是日記般的進行
舊 03-19-04, 11:48 AM   #81
|0|
太陽神

明咩確呀

亂咁加旁枝
愈來愈模糊就真

搞左十幾期都係咁既死樣
好心佢早抖好過啦
舊 03-19-04, 12:41 PM   #82
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
引用:
Originally posted by b_boy :

咁講法...
富奸咪似地場衛!?
唔係ar fa
出場前要有玫瑰花ga wo
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-04, 03:18 PM   #83
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
Originally posted by Jamie :
其作品《七龍珠》更是抄襲我國傳統名著《西游記》
見解獨到!! XD
共產主義ar ma

舊 03-19-04, 03:21 PM   #84
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
Originally posted by 小恐 :
咁鮫子咪外星人
鮫子似參考我國彊屍

舊 03-19-04, 04:14 PM   #85
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
Originally posted by 阿Wing :

唔係ar fa
出場前要有玫瑰花ga wo
富奸話 : "唔夠錢買玫瑰花..........用菊花頂住檔先.........."
(走召木亥火暴)

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-04, 06:28 AM   #86
Inquisitor
お前らはげすだ!

引用:
作者: |0|
明咩確呀

亂咁加旁枝
愈來愈模糊就真

搞左十幾期都係咁既死樣
好心佢早抖好過啦
It's either I'm about to get its meaning, or you don't get it. I do think I'm getting it now.
舊 03-21-04, 06:57 AM   #87

註冊日期: Apr 2002
冇奶油冇高橋陽一咖喎 :bface:
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-04, 10:56 AM   #88
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者:
冇奶油冇高橋陽一咖喎 :bface:
無奶油無荻原一至 :bface:
荻原鼓吹淫風
愛好血腥畫面 :bface:
最大問題佢本野後期完全無劇情可言
東講一忽,西講一忽 :bface:

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-04, 02:58 PM   #89
|0|
太陽神

引用:
作者: Inquisitor
It's either I'm about to get its meaning, or you don't get it. I do think I'm getting it now.
請逐點列出當中所講既要點
講唔出就咪吹水話自己明啦
舊 03-22-04, 10:41 AM   #90
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
我本來以為透會選由希王子 不料現在又偏向了夾(同情)? 我不太明白那些十二生肖的人為什麼不離開草摩家? 不為也 非不能也??
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-04, 03:36 PM   #91
|0|
太陽神

因為咁快揀定就冇得繼續拖
決心離開草摩家就等於要完
舊 03-22-04, 09:14 PM   #92
貓又股宗
Ultimate Gamer
K on本命~

PSN  IDsiusiufai
如他所說的是對那所有漫畫也不值一睇吧~~~

舊 03-23-04, 12:33 AM   #93
Inquisitor
お前らはげすだ!

引用:
作者: |0|
請逐點列出當中所講既要點
講唔出就咪吹水話自己明啦
朋友,那麼我也請你逐個不明白的地方說出來
不然,你這麼說就和在保障著自己來向別人進攻沒有兩樣啊

問題也不明確,又如何有一個明確的答案呢?

(例如,試逐點列出兵車行的要點)
舊 03-23-04, 01:26 AM   #94
|0|
太陽神

話要畫齊十二生肖
結果冇個描寫得掂

次次都話有咩悲傷經歷
次次都話點治癒
之後又重複再黎

飯團都冇切入到詛咒核心
根本就係多管閒事
舊 03-23-04, 10:59 AM   #95
志志雄
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
運動類的bronze~~哈~~真好笑...><我就是愛看帝釋天"吃掉"阿修羅王嘛~
~佢講果d係優點, 而唔係缺點~

舊 03-23-04, 01:57 PM   #96
naco
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
其實只要叫作者列埋7大甜心漫畫家,
咪知道作者有無芧盾喇

舊 03-23-04, 02:32 PM   #97
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: Inquisitor
朋友,那麼我也請你逐個不明白的地方說出來
不然,你這麼說就和在保障著自己來向別人進攻沒有兩樣啊

問題也不明確,又如何有一個明確的答案呢?

(例如,試逐點列出兵車行的要點)
你不需要理d偏見者架!!
自己唔鍾意就話人故事差!!
自己理解不能就話故事唔清唔楚!!
牛皮燈籠

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome

此篇文章於 03-23-04 02:45 PM 被 白薔薇騎士 編輯。
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-04, 02:44 PM   #98
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: Iro
我本來以為透會選由希王子 不料現在又偏向了夾(同情)? 我不太明白那些十二生肖的人為什麼不離開草摩家? 不為也 非不能也??
我個人覺選由希王子會好d!!
但個款似選阿夾夾多d!!
十二生肖的人為什麼不離開草摩家同歉人(唔記點寫耶)的人份好似有點關係!!
但綾女大人好似較少回草摩家的!!

天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-04, 03:01 PM   #99
修羅Lemon
Game Master
解毒不能 喪屍咬人

引用:
作者: 蘿莉藍戰士
十二生肖的人為什麼不離開草摩家同歉人(唔記點寫耶)的人份好似有點關係!!
但綾女大人好似較少回草摩家的!!
一早話佐佢地同白痴仔謙人有不可分割既宿命~~

舊 03-23-04, 03:06 PM   #100
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 修羅Lemon
一早話佐佢地同白痴仔謙人有不可分割既宿命~~
係啊!!但咩原因就仲係迷!!

天道語錄: