Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-08-23, 08:54 PM   #1
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
65:絕境逃生 -3月9日上映 6,500萬年前 人類發現地球...

好耐無恐龍題材既電影 除了侏羅紀世界

《無聲絕境》編劇科幻新作,《蜘蛛俠》系列森温美監製,打造全新科幻驚慄鉅獻《65:絕境逃生》— 由Sony Pictures矚目呈獻,《星球大戰》系列男星阿當戴華飾演飛船指揮官米斯,他駕駛的飛船被不明小行星撞擊墜落,35名船員中只有他與一名女孩倖存,更流落到6,500萬年前的史前地球!只有穿過危機四伏、佈滿兇猛史前未知生物的崎嶇荒地,二人才有一絲生存機
Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-23, 11:47 PM   #2
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
飛已訂,好似幾正。

舊 03-09-23, 08:57 AM   #3
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
飛已訂,好似幾正。
有啲興趣,希望動作爽同劇情唔好太低能

舊 03-11-23, 01:02 PM   #4
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
真•Jurassic World之未來monster hunter
睇完,玩野設定下將過去未來世界觀同框,叫有小小新鮮感,但恐龍種類比JP/JW更小,而主線套路又太大路,又接近係啲最強老爸帶細路咁上下,叫可以一看

此篇文章於 03-11-23 01:05 PM 被 C.Ryo 編輯。
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-23, 04:44 PM   #5
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
真.癲奴危機 (鬼叫朱羅記畀人用咗咩~)

中規中矩,Adam Driver 担晒成套戲,掂;個細路唔煩悶算係咁。特技都幾好,主要玩怪物驚嚇,有啲唔夠喉。故仔太大路,好在唔拖,粒半鐘好快過。

總結:有少少失望,啱上串流睇;反正係 Sony,等三個月半年上 Netflix 㗎啦。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:37 PM

手機版 | APP版