Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-14-23, 01:56 AM   #8176
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
終於入到85個砦,打鳩Deck派聲望
係我帶錯卡入咗Game嘅時候竟然link到黃蓋佬仲要有20蚊兩局

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-23, 09:11 AM   #8177
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: LR猫 查看文章
堅輸後贏ranker咁就一個証
對面慢心到

https://youtu.be/w61J_JpmY-U

一見張松就知邊個

我發現屋企有多張IC引繼左, 但成副龍王無左好唔開心
唔想印番哂成副deck
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-23, 09:18 AM   #8178
6eo
美波様!

引用:
終於入到85個砦,打鳩Deck派聲望
係我帶錯卡入咗Game嘅時候竟然link到黃蓋佬仲要有20蚊兩局
黃蓋佬?
舊 02-21-23, 10:43 PM   #8179
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 6eo 查看文章
黃蓋佬?
長期用3cost黃蓋+英魂+白衣+1.5cost弓但又打得唔係咁好嘅果位player

鏟手遊保平安
舊 02-22-23, 12:17 AM   #8180
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
長期用3cost黃蓋+英魂+白衣+1.5cost弓但又打得唔係咁好嘅果位player
尿震哥咁出名都唔識

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-23, 09:50 AM   #8181
LR猫
ˊ_>ˋ

玩羊嘅右弩玩到出砦
贏上格嚟出砦蝕晒啲聲望
出砦就比下格我

引用:

一見張松就知邊個

我發現屋企有多張IC引繼左, 但成副龍王無左好唔開心
唔想印番哂成副deck
用下其他deck囉
龍王趙雲打event出嘅話可龍玉印
其他仲要乜?

鏟手遊保平安

此篇文章於 02-22-23 09:53 AM 被 LR猫 編輯。
舊 02-22-23, 10:31 AM   #8182
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: b_boy 查看文章
尿震哥咁出名都唔識
但我輸多
好易大意輸咗黃蓋一下之後英魂龜守有時難追返

鏟手遊保平安
舊 02-24-23, 02:23 AM   #8183
b_boy
↘呆~

引用:
但我輸多
好易大意輸咗黃蓋一下之後英魂龜守有時難追返
我習慣用控兵玩殘佢

淯底可保一世平安
舊 02-28-23, 08:49 AM   #8184
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
我習慣用控兵玩殘佢
然後成日慢心輸咗下比英魂龜守住咗

宜家副甘寧80異彩

鏟手遊保平安
舊 03-09-23, 01:39 PM   #8185
6eo
美波様!

引用:
尿震哥咁出名都唔識
引用:
真係唔識
無留意三國好耐

引用:
玩羊嘅右弩玩到出砦
贏上格嚟出砦蝕晒啲聲望
出砦就比下格我

用下其他deck囉
龍王趙雲打event出嘅話可龍玉印
其他仲要乜?
常用個堆咭盒入面唔見哂了

我用4弓龍王

只想搵FD R咭的我
舊 03-13-23, 02:44 PM   #8186
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
真係唔識
無留意三國好耐

常用個堆咭盒入面唔見哂了

我用4弓龍王

只想搵FD R咭的我
近期打機霸王位一定對過尿震哥
宜家佢卡咗99証
以佢嘅勝率相信要好好彩先過到關

你無.net借唔到fd卡要入team

比人玩壞咗醉舞個異彩
轉玩羊弩,唔似其他wara可鳩推
要計用咩卡嘅漢鳴嚟開右弩
啲dick越玩越低武

鏟手遊保平安
舊 03-16-23, 12:06 PM   #8187
6eo
美波様!

引用:
近期打機霸王位一定對過尿震哥
宜家佢卡咗99証
以佢嘅勝率相信要好好彩先過到關

你無.net借唔到fd卡要入team

比人玩壞咗醉舞個異彩
轉玩羊弩,唔似其他wara可鳩推
要計用咩卡嘅漢鳴嚟開右弩
啲dick越玩越低武
係喎要入TEAM, 不過一樣者, 只求R隊友咭
但我D隊友都已經勁少打, 好鬼難搵到佢地

高手先可以越用越低武
舊 04-17-23, 09:49 AM   #8188
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
係喎要入TEAM, 不過一樣者, 只求R隊友咭
但我D隊友都已經勁少打, 好鬼難搵到佢地

高手先可以越用越低武
輸咗可以賴低武

鏟手遊保平安
舊 04-17-23, 11:23 PM   #8189
TOKOA
Junior Member
菜鳥

註冊日期: Jun 2007
最近返左香港, 今日路過南豐金星諗住開個acc純儲下卡
多謝幫我解答我d蠢新手問題果位人兄
TOKOA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-23, 08:55 AM   #8190
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: TOKOA 查看文章
最近返左香港, 今日路過南豐金星諗住開個acc純儲下卡
多謝幫我解答我d蠢新手問題果位人兄
流傳六月gamezone會摺三國 ,玩得好玩

玩羊弩高異彩不足六成勝率都穩定升証入咗盤
諗緊轉廚嘢定用羊弩
羊弩要睇抽咩對手有啲難四敗前做七勝

鏟手遊保平安

此篇文章於 04-28-23 08:59 AM 被 LR猫 編輯。
舊 05-04-23, 09:20 AM   #8191
LR猫
ˊ_>ˋ

一開始以為三連勝有啲機
之後就比啲皇帝我

出咗輪又贏返入輪
又比返啲皇帝我三個X
係贏咗場尿震哥

鏟手遊保平安
舊 05-07-23, 05:33 PM   #8192
b_boy
↘呆~

引用:
一開始以為三連勝有啲機
之後就比啲皇帝我

出咗輪又贏返入輪
又比返啲皇帝我三個X
係贏咗場尿震哥
人少係咁
昨日我中午6場對4個RANKER, 包括全1全5, 6連敗

淯底可保一世平安
舊 05-08-23, 01:41 PM   #8193
LR猫
ˊ_>ˋ

睇下今日應該有更新睇下會唔會洗下牌

鏟手遊保平安
舊 05-08-23, 05:20 PM   #8194
LR猫
ˊ_>ˋ

https://www.sangokushi-taisen.com/ne...d5db8a95606707

鏟手遊保平安
舊 05-11-23, 10:24 AM   #8195
LR猫
ˊ_>ˋ

結果輸返比尿震哥出咗輪之餘仲送返佢入輪
然後睇活力直播又見佢出咗輪

佢6日內打咗195場 勝率36.4%

轉咗dick fing咗兩場都輸格上
轉返羊弩就打格下贏返又夠入輪然後對同格一個O

打多三場都格上,好彩對面失誤宜家3O1X
到底我可唔可以早過勤力嘅尿震哥上征霸

鏟手遊保平安

此篇文章於 05-12-23 11:35 AM 被 LR猫 編輯。
舊 05-13-23, 02:07 AM   #8196
b_boy
↘呆~

引用:
結果輸返比尿震哥出咗輪之餘仲送返佢入輪
然後睇活力直播又見佢出咗輪

佢6日內打咗195場 勝率36.4%

轉咗dick fing咗兩場都輸格上
轉返羊弩就打格下贏返又夠入輪然後對同格一個O

打多三場都格上,好彩對面失誤宜家3O1X
到底我可唔可以早過勤力嘅尿震哥上征霸
今日佢升咗了, BUT 100証對到我

淯底可保一世平安
舊 05-31-23, 01:49 PM   #8197
LR猫
ˊ_>ˋ

第四次入輪
成日見隔籬霸王打同格或格下 或者隔籬鬥霸打霸王
到我link到人就打格上
第一次入輪後打咗45場
3場鬥霸 14場霸王 17場征霸 5場皇帝 6場征帝

鏟手遊保平安
舊 06-02-23, 08:55 PM   #8198
LR猫
ˊ_>ˋ

對到霸王喇
就比個光嘉嚟斬我

好彩打贏最後一場先查牌
最後一場明明對面有睚眦放落我醉舞我就頭痛
佢就用三次六士氣差猛虎射球比我醉舞射死

上星期四先查完宜家又查
上次難得link到鬥霸贏硬先關機

鏟手遊保平安
舊 06-03-23, 06:18 PM   #8199
LR猫
ˊ_>ˋ

觀廣得返六號爛機無人打
好彩用羊弩影響唔大
無城門detect超on9
反而城底無點壞
唔知三定四壞右下城底
又極速輸返出輸又入返輸輪迴

鏟手遊保平安
舊 06-09-23, 09:39 PM   #8200
LR猫
ˊ_>ˋ

六勝一敗後派兩場上格兩場馬單三連敗踢返出輪
我屌你老味世嘉

鏟手遊保平安

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 06:41 PM

手機版 | APP版