Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-12-12, 10:07 AM   #751
PetitCharat01
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
見到 "データ管理 -> DLCストラップ", 是否意味著無限付費地獄既開始 =.=? 對DLC這個字有點敏感 @@
PetitCharat01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 01:13 PM   #752
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
有冇人同寧寧講野既時候會爆音

尋日玩果陣 有2次爆音情況...

舊 02-12-12, 01:26 PM   #753
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
作者: PetitCharat01 查看文章
見到 "データ管理 -> DLCストラップ", 是否意味著無限付費地獄既開始 =.=? 對DLC這個字有點敏感 @@
Loveplus 多數係買game書雜誌攻略本附DLC code的

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 01:41 PM   #754
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
玩左陣友達模式

彼氏力計法同戀人模式一樣,會有心心

行程一定會遇上三位女角對話(即使你想避亦唔可能),仲要係強制性

新加既「To Do」就係幫女友做事,依然係乏味既流程(但過程中會遇到另外兩位女角)

由於小弟玩愛花,有一個快餐店既イベンド,會有眼神互動,例如擰轉頭望下你又擰番過去

其他方面

對話框可以改變,如左畫面既左﹑右﹑下,以及傳統既右畫面

場景視點利用ジャロセンサ可以任意移動,可以選鎖定或開啟

對話速度,主角會出得快D,女角就會跟番語音節奏咁出,唔再係同一速度(可以調整)

Loading唔算慢,但係由於好頻繁咁load,會幾令人唔耐煩

用ジャロセンサ切換橫縱畫面,反應良好
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 01:47 PM   #755
ゆり

load得真係好密...

整體節奏都慢過ds

舊 02-12-12, 01:50 PM   #756
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
用快咭load快好多 :P

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 02:13 PM   #757
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
荃豐沽清
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 02:56 PM   #758
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
一開始算唔算install, 咁耐

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 03:15 PM   #759
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

呢隻使唔使開心得TOPIC?
開波改名果度, "苗字"即係咩?

大乱闘X
舊 02-12-12, 03:20 PM   #760
噹噹dondon
Game Master

引用:
作者: W!LL 查看文章
呢隻使唔使開心得TOPIC?
開波改名果度, "苗字"即係咩?
苗字 = 姓
名前 = 名
舊 02-12-12, 03:30 PM   #761
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
苗字 = 姓
名前 = 名
oic~
大家會輸入自己真名嗎?

大乱闘X
舊 02-12-12, 04:21 PM   #762
cmk105
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900
限定版聽店員話下星期二有貨返!我都等下$1280太貴了
而且等埋個download tool…,love plus 點卡1000 點賣$180 我買了

此篇文章於 02-12-12 04:28 PM 被 cmk105 編輯。
cmk105 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 04:36 PM   #763
Billywto
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDBillywtohk
限定版我入左凜子,主要是CV關係
凜子

Billywto 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 05:23 PM   #764
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
mk暫時見最平都要$599...(不過廢事諗咁多,一次過出埋機)

想問game盒入面有張紙仔有個code,有乜野用ga?

此篇文章於 02-12-12 05:27 PM 被 stcdavidhk 編輯。
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 05:42 PM   #765
ゆり

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
mk暫時見最平都要$599...(不過廢事諗咁多,一次過出埋機)

想問game盒入面有張紙仔有個code,有乜野用ga?
我訂左硬食6xx添啦

分紙 上官網換野用

好失敗 玩到80幾日先告白

舊 02-12-12, 05:54 PM   #766
stcdavidhk

引用:
作者: ゆり 查看文章
我訂左硬食6xx添啦

分紙 上官網換野用

好失敗 玩到80幾日先告白
你咪好囉,我今日為左佢至出機而家重叉緊電
舊 02-12-12, 06:23 PM   #767
噹噹dondon
Game Master

今集スキンシップ想點?改左玩法唔識玩
舊 02-12-12, 07:01 PM   #768
ゆり

引用:
你咪好囉,我今日為左佢至出機而家重叉緊電
一路叉一路裝啦

一開始裝超耐

舊 02-12-12, 07:04 PM   #769
happycolman
Junior Member

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code2062 9232 2181
引用:
一路叉一路裝啦

一開始裝超耐
我原裝卡裝左半個鐘...

舊 02-12-12, 07:08 PM   #770
ゆり

引用:
作者: happycolman 查看文章
我原裝卡裝左半個鐘...
我諗我都差唔多

一邊gundam一邊裝

舊 02-12-12, 07:18 PM   #771
stcdavidhk

引用:
一路叉一路裝啦

一開始裝超耐
唔la,頭一次叉電叉足d好,買機個時話叉8個鐘
我叉到明早起身至玩
舊 02-12-12, 07:38 PM   #772
ゆり

引用:
唔la,頭一次叉電叉足d好,買機個時話叉8個鐘
我叉到明早起身至玩
居然仲信呢d野

舊 02-12-12, 07:58 PM   #773
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
居然仲信呢d野
聽大學教授講過....
而家的鋰電...第一次唔用就叉, 頌要叉咁耐....好似冇咁"COMP"的....
總之記住而家用電, 唔可以用到0, 一用到0 她個CYCLE 就會短一次...
之前有人做過實驗...所以而家D人同妳講..叉幾多次幾多次....真是
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-12, 08:11 PM   #774
stcdavidhk

引用:
居然仲信呢d野
冇所謂la,反正14號之前玩到就得
舊 02-12-12, 11:57 PM   #775
cmk105
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
聽大學教授講過....
而家的鋰電...第一次唔用就叉, 頌要叉咁耐....好似冇咁"COMP"的....
總之記住而家用電, 唔可以用到0, 一用到0 她個CYCLE 就會短一次...
之前有人做過實驗...所以而家D人同妳講..叉幾多次幾多次....真是
鋰離子電池不同鋰電池!沒有記憶效應的
鋰離子電池不要用到盡,叉到盡,如果不是容易產生氫氣,會爆炸

此篇文章於 02-13-12 12:00 AM 被 cmk105 編輯。
cmk105 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 03:54 PM

手機版 | APP版