Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-19-04, 01:46 AM   #1
Cpato
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
豐田Hiace

唔錯
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 02:04 AM   #2
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
若改裝...重好~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 03:06 AM   #3
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
有埋趟門都幾好喎,請問咩比例呢?
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 08:52 AM   #4
LonelyBlue
Ultimate Gamer

3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
睇落好似普通tomica size
都幾靚
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 09:00 AM   #5
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
有冇日版客van版?

舊 12-19-04, 10:17 AM   #6
Cpato

引用:
作者: 斯羅少尉
睇落好似普通tomica size
都幾靚
唔係呀,大好多o架
舊 12-19-04, 10:20 AM   #7
Cpato

引用:
作者: 勃勃
有冇日版客van版?
佢有8款,其中4款係上面幅圖o個隻,分別係銀綠色(上圖),深綠色,黃色同白色
另外4款係3 windows版,都係o個4隻色,不過黃色變左校巴

其他o個d色好似未出...唔見有得賣..
舊 12-19-04, 11:10 AM   #8
firehorse30
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
It is 1:43
firehorse30 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-04, 11:24 PM   #9
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Pato
唔係呀,大好多o架
你打開埋背景既果盒全國巴士...2者泊埋一齊影幅相貼上黎...
偶地咪知架貨VAN有幾大囉~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-04, 01:22 AM   #10
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
邊間出~?

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-04, 01:38 AM   #11
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
幾精緻喎!請問在那裡有售?
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-04, 12:38 PM   #12
Cpato

引用:
作者: Kojiro Fuuma
邊間出~?
Gordon Trading Company

引用:
作者: Hoffman
幾精緻喎!請問在那裡有售?
我o係80m買,應該其他舖頭都會有得賣,但我唔係太清楚邊度有..
舊 01-04-05, 08:49 PM   #13
唔知邊個
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
出左其他色,我覺得白色好正!!!
唔知邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 10:11 PM   #14
Cpato

引用:
作者: 唔知邊個
出左其他色,我覺得白色好正!!!
架校巴色都幾靚
舊 01-05-05, 06:16 PM   #15
唔知邊個
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Pato
架校巴色都幾靚
但係唔多覺校巴版真車有千嬉版呢個look....

見親都係舊版本,即係1999年之前既款色....
唔知邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-05, 10:10 PM   #16
Cpato

引用:
作者: 唔知邊個
但係唔多覺校巴版真車有千嬉版呢個look....

見親都係舊版本,即係1999年之前既款色....
咁都係..
但我覺得隻色唔錯

論壇跳轉

現在的時間是 04:39 PM

手機版 | APP版