Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
影音館>Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 III (3G iPhone 8GB US$199, 16GB US$299)
qqchocolate1234 07:08 PM 10-01-07
有人可以答下我ma
如果搵人代收,,有冇話有咩野要做架?
仲有佢shipment notification個度話
Estimated Delivery Date :04/10/2007
On or Before

咁究竟係10月4,定係10月4之前都有可能送黎?
alexc 08:28 PM 10-01-07
作者: qqchocolate1234:
有人可以答下我ma
如果搵人代收,,有冇話有咩野要做架?
仲有佢shipment notification個度話
Estimated Delivery Date :04/10/2007
On or Before

咁究竟係10月4,定係10月4之前都有可能送黎?
以我所知有人收件簽收就得
擔心的話打去問問
qqchocolate1234 09:35 PM 10-01-07
咁其實應該打邊個電話?
800-908-988
定係打係times square個度個電話?
URA 09:53 PM 10-01-07
咁其實應該打邊個電話?
800-908-988
定係打係times square個度個電話?
打去800-908-988
times square果個你打去都無用,因為果度只係service center
qqchocolate1234 10:22 PM 10-01-07
作者: URA:
打去800-908-988
times square果個你打去都無用,因為果度只係service center
好,,,thanks!
RidgeRacerDS 08:13 PM 10-02-07
ipod touch入手了!
比佢預定日期早左兩日寄到
MR WONG 09:56 PM 10-02-07
作者: RidgeRacerDS:
ipod touch入手了!
比佢預定日期早左兩日寄到
你住边頭?

送貨前有冇打比你?

和簽收時要不要睇id? thx
惡魔X魔鬼 11:18 PM 10-02-07
估唔到.........
夜晚11點送到黎........
見佢好似仲有地方要送........
辛苦曬果d送貨朋友
cyberfox 11:29 PM 10-02-07
百記訂仲要等多幾日先到手.....[淚]

到手的朋友打d用後感黎止下咳好嗎?
alexc 11:40 PM 10-02-07
作者: cyberfox:
要留番幾日用黎俾佢炒...
cyberfox 11:45 PM 10-02-07
作者: alexc:
要留番幾日用黎俾佢炒...
唔好嚇我ar你.....
手痕,好手痕,好鬼手痕........
傻地 05:12 PM 10-03-07
作者: cyberfox:

到手的朋友打d用後感黎止下咳好嗎?
我同你一樣都係係百記訂 ~ 唉
MR WONG 06:39 PM 10-03-07
我還未收到呢.....有無人同我一樣...
光之審裁者 01:58 AM 10-03-07
我想問有人係store訂過野嗎?

我想知佢地送貨係點@@~

感恩m(_ _)m
qqchocolate1234 08:36 AM 10-03-07
我尋日晏晝2點機都拎左機lu,,哈哈
其實想問,,點先知自己部機有冇negative effect ?
邪氣小貓 08:48 AM 10-03-07
其實想問,,點先知自己部機有冇negative effect ?
自己發覺唔到就等於冇嫁啦

部嘢自己用之嘛
alexc 09:04 AM 10-03-07
大家入手既touch係 8/16GB 呢?

我仲係心大心細 ..
Metal Gear NT 12:29 PM 10-03-07
Check the serial number
9C738xxxx...problem free iPod touch
9C737xxxx or before...get another one
qqchocolate1234 08:21 PM 10-03-07
作者: Metal Gear NT:
Check the serial number
9C738xxxx...problem free iPod touch
9C737xxxx or before...get another one
好彩我係9c738姐,
之前聽人講話Corinne Bailey Rae cover既機多數有事
macy gray就冇野
但係我個fd部機同我一樣係9c738,38week機
但係2部cover就唔到,,究竟點解會咁既?
我未得閒約佢出黎搵部機對下/__\
Metal Gear NT 09:06 PM 10-03-07
好彩我係9c738姐,
之前聽人講話Corinne Bailey Rae cover既機多數有事
macy gray就冇野
但係我個fd部機同我一樣係9c738,38week機
但係2部cover就唔到,,究竟點解會咁既?
我未得閒約佢出黎搵部機對下/__\
最初有人報導話認包裝o黎買
不過之後已經有用家話唔同包裝都可能係Week 37或以前出廠
總之認serial number做人啦
qqchocolate1234 09:40 PM 10-03-07
作者: Metal Gear NT:
最初有人報導話認包裝o黎買
不過之後已經有用家話唔同包裝都可能係Week 37或以前出廠
總之認serial number做人啦
哈,,好吧,,唔該晒!
Metal Gear NT 02:52 PM 10-04-07
還是敵不過魔鬼......

Sync緊data...好似有點兒慢
Safari同YouTube雖然比電腦慢(呢個當然吧...)
不過使用體驗真係爽

Apple包裝越來越環保(慳皮...)
USB cable都冇個膠殼套住
Metal Gear NT 09:42 AM 10-05-07
依家iPod touch又出o左
之前iPhone"專用"o既Safari Web Application都可以用於iPod touch Safari
以下網址有好多幾有趣o既Web App
有興趣可以睇睇

http://artoftheiphone.com/
http://iphoneapplicationlist.com/
http://ipodapplicationlist.com/

如果周圍都有(免費)Wi-Fi你話幾好呢
湯米 11:41 AM 10-03-07
尋日部ipod 冇電,咁今日用駁usb條線差電,差左成日都冇反應點算好??
我差電前20mins咁menu都仲有反應,佢寫唔夠電之後自己off左
但係駁電腦冇反應....我部係水貨nano,買左2年幾有冇解決方法??

如果買新ipod
新果部nano好定touch好??

thx
湯米 12:42 PM 10-06-07
作者: 湯米:
尋日部ipod 冇電,咁今日用駁usb條線差電,差左成日都冇反應點算好??
我差電前20mins咁menu都仲有反應,佢寫唔夠電之後自己off左
但係駁電腦冇反應....我部係水貨nano,買左2年幾有冇解決方法??

如果買新ipod
新果部nano好定touch好??

thx

幾日啦...我部ipod仲係咁冇反應
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面