Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-30-12, 07:17 AM   #226
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Sito 查看文章
Mentalist S5-5

最後車上個男人就係Red John???
應該都係手下黎o者~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-12, 09:04 AM   #227
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
下星期一830做Sherlock S2

S3快d出啦
S2E01 Alder講兩兄弟個花名, 細嘅配音係講「小處男」--字幕同原版無個小字, 但係抵死好多~~~

S3都未開拍, 保重身體, 等!

(睇嚟因為有好多嘢而唔死得住)

舊 10-30-12, 07:39 PM   #228
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
綠箭俠去到第三集仲keep到水準!

只希望唔好完了第一季都未交代哂在荒島的事情....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-12, 04:58 PM   #229
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
應該都係手下黎o者~
一望落去諗起Jim Moriarty
Perception + Sherlock
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-12, 11:56 PM   #230
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
Arrow 第四集

咁快就有身份危機

愈來愈好睇

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 11:26 AM   #231
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: Suda 查看文章
Arrow 第四集

咁快就有身份危機

愈來愈好睇
不過好似batman.....
講o野又係壓低把聲

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 04:11 PM   #232
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: kain_plus 查看文章
講o野又係壓低把聲
因為在正義聯盟中,佢同batman最friend!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 04:30 PM   #233
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
Big Bang TheoryS6 06
Trolling level: Stephen Hawking
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-12, 05:31 PM   #234
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
引用:
作者: kain_plus 查看文章
講o野又係壓低把聲
係唔知點解
女主角一時成龍上身好打得,一時又好似受保護動物咁驚青到爆... 完全唔知佢想點...

舊 11-06-12, 08:55 PM   #235
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

Dexter S7E06
呢條女同Dexter算係絕配。

舊 11-07-12, 11:22 AM   #236
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: cancerman 查看文章
新女角係Chuck個女主角,勁靚
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-12, 10:23 PM   #237
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
新劇 Last Resort

睇左兩集幾 OK 喎
可能係題材幾新鮮

舊 11-10-12, 04:05 AM   #238
FOKKIT
Banned

引用:
作者: cancerman 查看文章
相對之前幾季女角,呢個正好多
但情況有d 似Season 2 個Lila

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-12, 08:51 PM   #239
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

Mentalist S5-7~

前2集最後出場~叫FBI做野果個Kirkland又再出場~
同REDJOHN又關~又同今集新出現既叻人VOLKER有關係~
難道Kirkland / VOLKER其中1個就係REDJOHN呢~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-12, 10:51 PM   #240
cancerman
Game Master

Lightbulb

Do what you do
兩集最尾都係呢句對白,正

舊 11-13-12, 11:45 PM   #241
Sito
人修羅

引用:
作者: (=v=)b 查看文章

前2集最後出場~叫FBI做野果個Kirkland又再出場~
同REDJOHN又關~又同今集新出現既叻人VOLKER有關係~
難道Kirkland / VOLKER其中1個就係REDJOHN呢~?

Desmond(VOLKER)殺左人仲要走去Lisbon面示威,咁既性格唔多似老謀深算的red john,所以我估係最後出場個探員先係red john,特別係d你唔識我但我識你的對白好可疑

舊 11-14-12, 10:24 AM   #242
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
Sherlock Season 2 第1集中....
想問最後個女人係真死,定比SHERLOCK幫手走左?..定係open ending?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-12, 01:31 PM   #243
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
Sherlock Season 2 第1集中....
想問最後個女人係真死,定比SHERLOCK幫手走左?..定係open ending?
留意個電話鈴聲 -- 即係:

個女無死到~

舊 11-15-12, 01:53 PM   #244
yeah yeah

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
留意個電話鈴聲 -- 即係:

個女無死到~
我諗..
佢勁到係咁多人手上仲幫條女走到...會唔會太勁

NTR.......
舊 11-15-12, 02:02 PM   #245
肉羊哩咖
griffin611

引用:
我諗..
佢勁到係咁多人手上仲幫條女走到...會唔會太勁
佢大佬都講到話要Sherlock出手咁先至呃到佢 -- 算喇, 駁故無謂。 S1E02都有兩三場講到Sherlock係(真係)好打得嘅。

Sherlock S2E03
Sherlock詐死好肯定同Molly有關, 但係佢又點做到? 其實Moriarty究竟有冇領到當?

舊 11-15-12, 02:40 PM   #246
yeah yeah

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
佢大佬都講到話要Sherlock出手咁先至呃到佢 -- 算喇, 駁故無謂。 S1E02都有兩三場講到Sherlock係(真係)好打得嘅。

Sherlock S2E03
Sherlock詐死好肯定同Molly有關, 但係佢又點做到? 其實Moriarty究竟有冇領到當?
SEASON 3 係唔係2013年頭?

NTR.......
舊 11-15-12, 03:25 PM   #247
肉羊哩咖
griffin611

引用:
SEASON 3 係唔係2013年頭?
...先開拍, 秋季(英國)上...

http://screenrant.com/sherlock-seaso...ers-fall-2013/

舊 11-16-12, 03:44 AM   #248
FOKKIT
Banned

Dexter S7E07
今集Dexter有一段對白係對呢幾季女角既感覺..幾正
Deb終於忍唔住要Dexter出手...可惜對像係

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-12, 04:02 AM   #249
Sito
人修羅

引用:
作者: FOKKIT 查看文章
Dexter S7E07
今集Dexter有一段對白係對呢幾季女角既感覺..幾正
Deb終於忍唔住要Dexter出手...可惜對像係
今季似乎要在Deb與Hanna之間揀一個(來殺)
舊 11-16-12, 08:13 PM   #250
cancerman
Game Master

Lightbulb

引用:
作者: Sito 查看文章
今季似乎要在Deb與Hanna之間揀一個(來殺)
我諗緊Hanna會唔會同Maria攬炒。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:45 PM

手機版 | APP版