Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-06-03, 08:09 PM   #151
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
Originally posted by 瀨戶內海 :
唔係掛…
比佢地加我入黑名單咪死
鬼知你是瀨戶內海呀!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-03, 07:21 AM   #152
一一
God of Gamer
sureone

PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
個role好難明:@_@":
係咪買o個陣,同個sales講左句pw就ok???
請別高調 <---即係要咬個sales隻耳仔??

ps=有冇黎隻CD買??

此篇文章於 10-08-03 07:29 AM 被 一一 編輯。
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-03, 11:39 AM   #153
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 一一 :
係咪買o個陣,同個sales講左句pw就ok???
請別高調 <---即係要咬個sales隻耳仔??
ps=有冇黎隻CD買??
是呀!

舊 10-09-03, 04:58 PM   #154
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
其實講"我係阿KIM個friend"得唔得架
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-03, 06:27 PM   #155
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by Funny :
其實講"我係阿KIM個friend"得唔得架
嘩!都work左成個幾星期了!你現在才問?當然得啦!

舊 10-09-03, 07:04 PM   #156
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
其實講"我係阿KIM個隊友呀~~~"得唔得架
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-03, 09:41 PM   #157
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
其實講"我係阿KIM個損友呀~~~"得唔得架
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-03, 10:28 PM   #158
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
其實講"我係阿KIM個囉友呀~~~"得唔得架
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-03, 10:35 PM   #159
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
其實講"我係阿KIM個女友呀~~~"得唔得架
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-03, 10:51 PM   #160
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
樓上的幾位, 好似玩得好過癮
我講明在先, 再玩我就cut post

舊 10-09-03, 11:17 PM   #161
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by KIM :
嘩!都work左成個幾星期了!你現在才問?當然得啦!
我諗佢意思係驚講中文(朋友)
唔得姐...
所以先咁問..
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-03, 12:14 AM   #162
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 貓仔1031 :
我諗佢意思係驚講中文(朋友)
唔得姐...
所以先咁問..
IC! SORRY! 當然都得啦!
總之能表達到KIM同你/妳有關係就得了!

JACKY大人,放過佢地吧!佢地都係同我好熟的混蛋,特別是碧咸23 & T.L.J....!
你兩個咪玩野呀!此地有JACKY睇場, 好神聖呀!
再攪事都幫你唔到呀!

舊 10-11-03, 07:27 PM   #163
一一
sureone

我想問下個pw幾時會改....???
本來我今日諗住入去買,但又驚個pw改左
舊 10-11-03, 08:19 PM   #164
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

今日講左佢話無得平
不過我都買左

點知同個fd行落地底平8蚊XDDDD
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-03, 02:15 PM   #165
一一
sureone

我想間鋪有冇得賣黎隻碟~
http://www.hmv.co.jp/product/detail.asp?sku=1960115
有既話,我過2日黎幫親 (打返個5折丫,唔該 )
舊 10-16-03, 12:04 AM   #166
Minga
Je T'aime

註冊日期: May 2002
V.A.
SUPER EUROBEAT VOL.37 EXTENDED VERSION
AVCD-10037 3,059円(内税)

你訂唔訂倒呀??

此篇文章於 10-16-03 12:06 AM 被 Minga 編輯。
Minga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-03, 12:43 AM   #167
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by Minga :
你訂唔訂倒呀??
可以,請寫下親自比sky!

舊 10-18-03, 08:22 PM   #168
Sebastian veronique
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
今日本來想黎買碟架..
點知我行錯左落地庫..:@_@":
搞到搵唔到....

想快d脫苦海
Sebastian veronique 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-03, 12:34 AM   #169
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by Kiros :
今日本來想黎買碟架..
點知我行錯左落地庫..:@_@":
搞到搵唔到....
比一個叻你!

舊 10-20-03, 12:09 AM   #170
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
阿Kim,我想問下你間鋪有冇"S.E.N.S"嘅CD買架?

舊 10-20-03, 12:12 AM   #171
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 紫色螢火蟲 :
阿Kim,我想問下你間鋪有冇"S.E.N.S"?韔D買架?
其他CD店有的,SKY都有,冇都可以幫妳找/訂!
(唔好比螢火熊知呀! )

此篇文章於 10-20-03 12:20 AM 被 KIM 編輯。
舊 10-20-03, 12:22 AM   #172
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by KIM :
其他CD店有的,SKY都有,冇都可以幫妳找/訂!
(唔好比螢火熊知呀! )
好呀,唔該晒你

舊 10-20-03, 12:31 AM   #173
kelvinbe
Senior Gamer

註冊日期: May 2003
[近期大熱貨品]
2R (18/10)

[本期提供特品]
2R大型廣告板一塊, 2R海報......

o乜2R 呢期大賣.......
kelvinbe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-03, 12:55 AM   #174
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by kelvinbe :
[近期大熱貨品]
2R (18/10)

[本期提供特品]
2R大型廣告板一塊, 2R海報......

o乜2R 呢期大賣.......
好行下呀!

舊 10-20-03, 12:48 PM   #175
大粒麥
最後衝刺......

今日去你度買tvb

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具