Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 08-04-04, 09:45 PM   #826
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: masaki
佢賴郵局...
我都好無奈....兩日車費都$18了
鳴.....個個都聽緊, 得我地兩個仲未有碟
KIM啊

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 10:04 PM   #827
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
佢賴郵局...
我都好無奈....兩日車費都$18了
引用:
作者: 小恐
KIM啊
其實以往都係咁
所以遲一兩日算係正常, 除左信和ecxo 即日有台版
其他唱片店都係遲幾日先有貨返

咁ecxo 個價當然會高d 喇

舊 08-04-04, 10:07 PM   #828
masaki
God of Gamer
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
KIM啊
所以應該平d丫嘛 \/

咁我星期六去了

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-04, 11:37 PM   #829
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
今日同T.L.J黎你度買碟,買三隻先平得兩蚊.....

舊 08-05-04, 12:21 AM   #830
JACKY
Moderator

引用:
作者: 紫色螢火蟲
乜你又係, 逐隻買好似平多d
最勁果次買一隻平$6

舊 08-05-04, 12:53 AM   #831
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
KIM啊
我都無奈~~~
我地都真是被飛機呀~
SORRY~

下次打TEL問左有冇先啦~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-04, 12:55 AM   #832
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: JACKY
乜你又係, 逐隻買好似平多d
最勁果次買一隻平$6
死仔包~~~

引用:
作者: 紫色螢火蟲
你買果D可能是已經冇得平呢~

舊 08-05-04, 12:14 PM   #833
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
作者: KIM
我都無奈~~~
我地都真是被飛機呀~
SORRY~

下次打TEL問左有冇先啦~
咁我諗住下晝一定有丫嘛

"唔該要串光陰走辣"

舊 08-05-04, 12:46 PM   #834
T.L.J
Banned
GAF足球隊32號

註冊日期: Feb 2003
引用:
死仔包~~~

你買果D可能是已經冇得平呢~
下次我實分開買~~
等我重特登上去你度,第一次用會員優惠就咁"優惠"我....
T.L.J 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-04, 01:40 PM   #835
JACKY
Moderator

引用:
作者: T.L.J
下次我實分開買~~
等我重特登上去你度,第一次用會員優惠就咁"優惠"我....
偶出示會員證都試過冇得平
不過個次佢係全場最平
再平真係分分鐘冇得賺

舊 08-05-04, 03:27 PM   #836
popstars
Game Master

請問七里香港版同台版分別幾錢呢?
香港版同台版有咩送?
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-04, 03:31 PM   #837
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
偶出示會員證都試過冇得平
不過個次佢係全場最平
再平真係分分鐘冇得賺
天音已經好平了~~
買FIR第二版都有得平$1
不過7字頭價錢真係好難做
預訂台版JAY時平$3~XD

KIM, 我都係聽日或周末上去拎JAY了, 留番張Poster俾小弟XD

大乱闘X
舊 08-05-04, 06:19 PM   #838
JACKY
Moderator

Unhappy

代KIM 留言

凡使用GAF 漫畫店會員證訂講[周杰倫~ 七里香]台灣版水貨的會員注意:

因郵遞問題, 今天才到了貨, 有見及此
天音館現會免費送一張[周杰倫~ 七里香]海報給使用GAF 漫畫店會員證訂講[周杰倫~ 七里香]台灣版水貨的會員

另外, 已訂購[周杰倫~ 七里香]台灣版水貨的會員可隨時取貨

此篇文章於 08-05-04 10:50 PM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-04, 06:22 PM   #839
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
代KIM 留言

凡使用GAF 漫畫店會員證訂講[周杰倫~ 七里香]台灣版水貨的會員注意:

天音館現會免費送一張[周杰倫~ 七里香]海報給使用GAF 漫畫店會員證訂講[周杰倫~ 七里香]台灣版水的會員

另外, 已訂購[周杰倫~ 七里香]台灣版水貨的會員可隨時取貨
好野多謝kim大大
不過點知我係

"唔該要串光陰走辣"

舊 08-05-04, 06:41 PM   #840
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
代KIM 留言

天音館現會免費送一張[周杰倫~ 七里香]海報給使用GAF 漫畫店會員證訂講[周杰倫~ 七里香]台灣版水的會員

噢~
謝謝天音,謝謝KIM大大
明天拎住GAF會員証上來取

"好抵喎"

大乱闘X
舊 08-05-04, 08:59 PM   #841
popstars
Game Master

to JACKY,KIM:
[周杰倫~ 七里香]台灣版水貨有冇寫真集送?

ps:
[周杰倫~ 七里香]香港版同台灣版基本上係唔係一樣?
有cd+vcd內有「七里香」及「止戰之殤」之MV??

如果可以影香港版同台灣版相上來睇睇...

THANK YOU!

此篇文章於 08-05-04 09:06 PM 被 popstars 編輯。
舊 08-06-04, 01:17 AM   #842
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: popstars
[周杰倫~ 七里香]台灣版水貨有冇寫真集送?

ps:
[周杰倫~ 七里香]香港版同台灣版基本上係唔係一樣?
有cd+vcd內有「七里香」及「止戰之殤」之MV??

如果可以影香港版同台灣版相上來睇睇...

THANK YOU!
有!
不!

舊 08-06-04, 12:56 PM   #843
popstars
Game Master

即係...........台灣版水貨有寫真集送?
台灣版冇cd+vcd內有「七里香」及「止戰之殤」之MV?
舊 08-08-04, 01:20 PM   #844
popstars
Game Master

仲有冇<葉惠美>台灣版賣?
thx
舊 08-09-04, 01:35 PM   #845
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: popstars

仲有冇<葉惠美>台灣版賣?
thx
有$有!冇$冇!

舊 08-14-04, 12:29 PM   #846
masaki
小峽谷肥安娜

我想問...周杰倫既範特西有冇台版的

"唔該要串光陰走辣"

舊 08-16-04, 11:22 AM   #847
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我想問...周杰倫既範特西有冇台版的
賣晒!

舊 08-16-04, 07:24 PM   #848
masaki
小峽谷肥安娜

引用:
賣晒!
哎....即係有台版同港版分
有冇人知點分的

"唔該要串光陰走辣"

舊 08-17-04, 01:03 AM   #849
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
有冇人知點分的
隻隻不同, 但共通點是貴d!

舊 08-17-04, 01:16 AM   #850
JACKY
Moderator

引用:
有冇人知點分的
要分就隻隻都有d d唔同, 之前果幾隻jay 大碟台版真係同港版分別唔大

如果真係要補購台版, 可以幫襯博克來, 不過價錢就很貴喇
http://w1.books.com.tw/exep/openfind...&page=0&sort=1

又或者睇下天音岩唔岩幫你返貨

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:36 AM

手機版 | APP版