Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
KIM 11:42 PM 01-11-04
作者: :
Originally posted by 楓淚痕 :
MAYBE,你print一張去sky,你說是kim's朋友,盡量幫你訂!
楓淚痕 11:45 PM 01-11-04
Originally posted by KIM :
MAYBE,你print一張去sky,你說是kim's朋友,盡量幫你訂!
開心到暈死~~給碟名和品番號碼就夠???
KIM 11:49 PM 01-11-04
Originally posted by 楓淚痕 :

開心到暈死~~給碟名和品番號碼就夠???
資料月多月好,出版/code/全名/date.......成張print出來啦!
bb RoY 10:42 PM 01-12-04
我想問.
本店有冇do as infinity0既碟賣呀?
KIM 01:18 AM 01-13-04
Originally posted by bb RoY :
我想問.
本店有冇do as infinity0既碟賣呀?
我對非本地的不太有印象的,最好自己上去買/找啦!
阿樂 09:54 PM 01-13-04
有冇人見過呢隻呀?
天音館有冇得買呀?
KIM 11:07 PM 01-13-04
Originally posted by 阿樂 :
有冇人見過呢隻呀?
天音館有冇得買呀?
最好自己上去買/找/訂啦!

你肯上去,一定有 !
阿樂 10:46 PM 01-14-04

最好自己上去買/找/訂啦!

你肯上去,一定有 !
可唔可以幫我訂OR問呀...
我唔係經常去旺角~
KIM 10:49 PM 01-14-04

可唔可以幫我訂OR問呀...
我唔係經常去旺角~
你問下呢度明天有冇人去開,幫你問啦! 先例一開,我會~~~~~~
而且成個信和都一定有的!

THANKS!
阿樂 10:51 PM 01-14-04
你問下呢度明天有冇人去開,幫你問啦! 先例一開,我會~~~~~~
而且成個信和都一定有的!

THANKS!
嗯...
咁我星期六或日去啦~
KIM 10:54 PM 01-14-04

嗯...
咁我星期六或日去啦~
SORRY呀!
5,6,日,最多人了!
打機小子 08:04 PM 01-16-04
cookies 隻新碟幾時出?
KIM 02:11 AM 01-17-04
Originally posted by 打機小子 :
未知!
JACKY 09:31 PM 01-17-04
Originally posted by 打機小子 :
20 號, 星期一
資料如下:

Cookies 4 Play (AVCD)
KIM 02:27 AM 01-22-04
本人推介安仔今次新CD!
JACKY 02:35 AM 01-22-04
本人推介安仔今次新CD!
咁有冇新春特價比我地GAF 版友
希羅之野望 11:33 AM 01-22-04
我有d野想問
KIM你間cd舖,有冇得攞jade 演唱會場刊?
如有..我出黎攞返本^^
KIM 11:45 PM 01-22-04
Originally posted by JACKY :
咁有冇新春特價比我地GAF 版友
已經日日特價啦!

希羅之野望 : 冇呀!
休止符 12:42 AM 01-24-04
請問阿kim
天音館有冇"假如愛有天意"既韓版dvd限量版?
又或者有冇方法幫我揾到or訂返黎
唔該曬..好想要
KIM 11:41 AM 01-24-04
Originally posted by 休止符 :
可以,你上去訂/買啦!
KIM 01:50 AM 01-25-04

JACKY 08:38 PM 01-28-04
to 楓淚痕 :

[機動戦士ガンダムSEED] COMPLETE BEST
初回限定版

信和地庫japan pop, 橫(兵) 賣$330

sorry 阿KIM, 借TOPIC 一用
KIM 09:20 PM 01-28-04
Originally posted by JACKY :
to 楓淚痕 :

[機動戦士SEED] COMPLETE BEST
初回限定版

信和地庫japan pop, 橫(兵) 賣$330

sorry 阿KIM, 借TOPIC 一用
非常THX呀!

用PM找佢啦!
popstars 12:11 AM 02-01-04
有冇S.H.E奇幻旅程 (奇幻版), (旅程版) (台灣預購版)訂?
港版既普通版cd,同唔同台灣普通版cd?
歌詞果本野既用咩紙.
KIM 12:18 AM 02-01-04
Originally posted by popstars :
有冇S.H.E奇幻旅程 (奇幻版), (旅程版) (台灣預購版)訂?
港版既普通版cd,同唔同台灣普通版cd?
歌詞果本野既用咩紙.
好似有,如果冇就幫你訂啦!
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65  ... 最後

返回主題版面