Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-15-24, 06:18 PM   #101
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
喱集比起半邊天同老太婆我更鍾意一幕係
芙莉蓮問對友對方同自己邊個比較強
對方回答唔會想同佢打就明白隊友唔會錯判形勢放心比佢自己探路
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-24, 06:14 AM   #102
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
今話玩策略,比上一話有趣,啲新角亦開始浮現出嚟,但有少少拖到下回先開拖。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-24, 06:42 PM   #103
肉羊哩咖
griffin611

個綠頭嘅女角,原來又唔係想像中咁壞~

舊 01-27-24, 10:39 PM   #104
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
賽莉耶未公報配音員.............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-24, 06:49 AM   #105
肉羊哩咖
griffin611

今話最開心嘅,居然係史塔克喎~

無魔力唔緊要,拳頭在近,係男人嘅就同我隻揪!

舊 02-06-24, 07:19 PM   #106
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
點解貼呢邊呢?

感覺會好夾

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-06-24 08:25 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-24, 08:51 AM   #107
真!DC
Banned User
奉行我道

未交往已經管住晒
由手機版發出
舊 02-11-24, 12:36 PM   #108
肉羊哩咖
griffin611

無王管就目訓到黃朝白晏,肥倫一旦心情有乜依郁,邊個都無面畀~ 下回又變返好緊張

舊 02-11-24, 02:01 PM   #109
十一月
Game Master

瞓到咁晏又係過分咗啲嘅
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-24, 06:34 PM   #110
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
修塔爾克懶惰生活完XD
費倫甜食就搞掂(未有得食前邊個都無面比)
反而芙莉蓮一大盤牛扒(私己錢都係自己食晒)
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-24, 10:50 AM   #111
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

應該有唔少人都有呢個感覺?

今次0.01%呢抽一定中

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-17-24 11:08 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 02-18-24, 05:12 PM   #112
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
不負眾望的寶箱怪XD
老伯又要對多次芙莉蓮也太辛苦了吧...
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-24, 07:44 PM   #113
HAKAIDER
neet 人生~~~

引用:
作者: 葉老頭 查看文章
不負眾望的寶箱怪XD
老伯又要對多次芙莉蓮也太辛苦了吧...
放一個寶箱怪在假芙莉蓮面前就可以了...........b

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 02-18-24, 09:51 PM   #114
真!DC
Banned User
奉行我道

登肯老伯好黑仔
兩次考試都要打傳說級魔法師
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
放一個寶箱怪在假芙莉蓮面前就可以了...........b
本尊都講左冇人幫會直接爆破出來了
由手機版發出
舊 02-19-24, 07:19 PM   #115
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

你根本就M

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-24-24, 08:05 AM   #116
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
「葬送のフリーレン」の原作改変がガチのマジでヤバ過ぎると話題に
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-24, 09:24 AM   #117
HAKAIDER
neet 人生~~~

製作組超神...............

改用Ultra wide視角特顯假尤蓓爾視距和焦點的變化

而梅特戴的抱抱也改了身高比例, 由吸頭髮變成吸奶子

也加了芙莉蓮返抱梅特戴的小動作..............超色b

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 02-24-24, 01:47 PM   #118
真!DC
Banned User
奉行我道

肥倫有晒麻煩女友特質
由手機版發出
舊 02-24-24, 04:48 PM   #119
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
電髮店

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-24, 10:32 PM   #120
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

樂勝

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-02-24, 10:17 AM   #121
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
重點

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-24, 12:18 PM   #122
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
重點

由手機版發出
有 d 似笨測入面 d 背景用同學,好多都係痴線既。

舊 03-05-24, 08:46 PM   #123
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
好彩儲埋一次過先睇,前半個節奏真係好慢(體驗妖精對時間的觀感),
之後多返戰鬥場面爽快好多~!

"肥蓮"諗住大家五十年不變,約埋睇流星雨,先發現大家都老了…

舊 03-08-24, 11:46 PM   #124
HAKAIDER
neet 人生~~~

開場個大爆炸想點?! 製作組以為自己拍緊動畫版 "奧本海默" b

/O/
    (
  <\
貴介公子 一刀兩斷
舊 03-09-24, 07:20 AM   #125
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
開場個大爆炸想點?! 製作組以為自己拍緊動畫版 "奧本海默" b
連魔法黑洞都出埋,仲唔係有埋 Interstellar ?! 最後 boss 有少少反高潮,但係個死鬥真係無乜透氣位。始終「糯米治木虱」,佢再勁都敵唔過嗰味。

論壇跳轉

現在的時間是 06:12 AM

手機版 | APP版