Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-16-23, 08:40 PM   #76
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
睇哩套戰鬥部份唔知點解會有少少熱血
(隔離套咒術就冇哩種感覺

小休一集即開第二季太好了,唔駛等太耐

我嚴重懷疑旅費用得咁快係因為女性陣狂食甜品
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-23, 11:24 AM   #77
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
跳舞那part,肥倫明顯變了瘦倫
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-23, 01:08 PM   #78
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
引用:
作者: 十一月 查看文章
修塔爾克真係前鋒
冇人權又比人即刻推出去變賣

女仔要學禮儀+節食1個月變瘦都正常~~

修塔爾克算唔算憑實力單身之一?
葉老頭 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-23, 01:17 PM   #79
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
着左腰封
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-23, 08:46 PM   #80
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
T

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-23, 06:42 AM   #81
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
(原來「鄉下」個 Netflix 有得睇喎)頭三份一大叔担起,仲遇到個「大嬸」?!點寫 OP 角式?吃貨囉~ 係噉食甜嘢,肥倫學「儀態」要唔要戒糖,唔~ 呢一話樣樣都有啲,完滿得嚟又冇「少年漫畫」死拖啲問題。

阿女開初鍾意隻 OP,但叫極都唔去睇,睇咗呢一話返轉頭係咁狂煲。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-23, 11:20 AM   #82
十一月
Game Master

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
T

可惜係白T
如果係灰T或黑T我想買
舊 12-19-23, 10:34 PM   #83
Heaven
Game Master

註冊日期: May 2013
勇者欣梅爾死後〇〇年 發現物理比魔法好用

Heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-23, 06:41 AM   #84
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

香港LIVE

繼續

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 12-20-23 07:01 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 12-20-23, 12:48 PM   #85
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: Heaven 查看文章
勇者欣梅爾死後〇〇年 發現物理比魔法好用

兩個都無金手指,讚!
另外肥倫唔夠肥。

舊 12-22-23, 11:40 PM   #86
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

歷史又番去下一章了
第2首op看來還是很陽光呢....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-24-23, 10:45 AM   #87
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
講明著左修身馬甲又限住食野

舊 12-24-23, 10:47 AM   #88
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 葉老頭 查看文章

修塔爾克算唔算憑實力單身之一?
照計在有龍果條村度做左咁耐英雄,有心想食就應該食女無數啦

舊 01-04-24, 09:09 PM   #89
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-05-24, 11:55 PM   #90
十一月
Game Master

OP1太神,顯得OP2好平凡
舊 01-05-24, 11:57 PM   #91
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-06-24, 12:14 AM   #92
真!DC
Banned User
奉行我道

輪流入房根本係告解室
大叔聲左大家心聲

Op太重鼓聲我覺得不行
由手機版發出
舊 01-06-24, 12:17 AM   #93
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

摸面原來ok

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-06-24, 12:22 AM   #94
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
摸面原來ok
膊頭都ok其實不過要溫柔d
由手機版發出
舊 01-06-24, 12:36 AM   #95
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
動畫版製作組好有心

原創一段比修塔爾克可以揸女乃子...............不過係牛奶

下回就有 "只能看到半邊天空的膝枕" 了 b

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-24, 08:32 PM   #96
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
新 OP 應真麻麻~ 唯一一個成年人離隊,班友又預佢哋亂嚟。

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-24, 09:18 PM   #97
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 真!DC 查看文章
膊頭都ok其實不過要溫柔d
由手機版發出
那一刻我以為個頭會180度轉向後的說(?)

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-07-24, 01:14 AM   #98
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
突然意識到男人既一面...又難怪既
不過兩個互動太可愛~~~
葉老頭 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-24, 05:11 PM   #99
十一月