Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
國家隊討論區>2012歐國杯討論區------終極一戰
(=v=)b 01:57 AM 06-10-12
作者: okabe:
反而荷蘭進攻既人走動少,互動既又唔多
後上支援又唔夠, 真係訂定機票番歸
雲達維爾又唔上去幫洛賓~洛賓又唔知做乜~雲佩斯又射極唔入~
小草 02:03 AM 06-10-12
作者: (=v=)b:
雲達維爾又唔上去幫洛賓~洛賓又唔知做乜~雲佩斯又射極唔入~
究竟洛賓射唔中多定雲佩斯射唔中多
如果咁ge攻擊力,出都線都係等出局
(=v=)b 02:06 AM 06-10-12
作者: 小草:
洛賓堅射唔中~
雲佩斯無運~起碼有3腳應該入~
syncmaster 02:11 AM 06-10-12
D手球大家點睇, 連續兩晚都有, 不過球證對呢方面好似唔手緊...
okabe 02:17 AM 06-10-12
作者: syncmaster:
D手球大家點睇, 連續兩晚都有, 不過球證對呢方面好似唔手緊...
無計手球咁明顯都唔吹
真係無得講 只怪本身都踢得咁HEA
我覺得早D輸左佢仲好,希望下一場班友知衰
踢番出水準
(=v=)b 02:20 AM 06-10-12
作者: okabe:
無計手球咁明顯都唔吹
真係無得講 只怪本身都踢得咁HEA
我覺得早D輸左佢仲好,希望下一場班友知衰
踢番出水準
下場對德國~和都開香檳啦~
Iro 02:18 AM 06-10-12
作者: syncmaster:
只講今場 上半場一球 丹麥後衛係禁區跑前 無意中畀個波從後打中手 球證睇到 唔吹都可以解釋
到下半場果球 丹麥個後衛第一下已經上臂中波 之後 亨特拉爾 挑高個波再中佢手 兩下都可以吹手球
球證係好清楚睇到但無吹 (佢之後做晒動作) 依下就錯判
okabe 02:11 AM 06-10-12
作者: 小草:
10世盃RVP無態無表現唔怪佢
12今季踢到拎埋射手又係咁
有幾個難得既機會浪費哂

返回主題版面