Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
luciferdark 07:45 PM 09-03-07
作者: Irwin:
其實可能會一模四用… 

1. MP03 : 河森版
2. MP06 : 出左,星星叫以外的二號飛機
3. 之後可能…出番TV版星星叫原色?
4. 仲記唔記得TV版果時,係有三架飛機?…冇錯,可能第四隻就係出粉藍果隻

如果成真,只可以講句”好一間笨大” 
笨大﹖
Takara Tomy 出ga woo
同埋已經肯定會一模四用...
MASTER PIECE SERIES有排出, 粉藍一定出。
STAR SCREAM 原色都已經公佈左
Irwin 02:36 PM 09-04-07
作者: luciferdark:
笨大﹖
Takara Tomy 出ga woo
係喎
記錯左
已經改番
kin~kin 03:04 PM 09-04-07
作者: jackybat09:
想問問隻Sports Label Nike Free 7.0 Marine Color 出左未ar? 出左的話太約乜野水位到?(好驚比人抄起.......)
出左, 炒緊
三啡蛇 04:06 PM 09-03-07
mp06 尋晚入手~ $580
都炒炒地... 但經驗話比我知再唔買就無喇...

記得mp03 一出都係$480....依家經已上到$8xx
麥記仲金...$1xxx
luciferdark 06:44 PM 09-03-07
作者: 三啡蛇:
mp06 尋晚入手~ $580
都炒炒地... 但經驗話比我知再唔買就無喇...

記得mp03 一出都係$480....依家經已上到$8xx
麥記仲金...$1xxx
但好多cheap友仲係等緊跌價...
我就唔理啦, 上次star scream隻色唔順眼
今次係最愛ge黑色,買左即開嚟玩~

但你覺唔覺robot mode好似太矮
三啡蛇 10:25 PM 09-03-07
作者: luciferdark:
但好多cheap友仲係等緊跌價...
我就唔理啦, 上次star scream隻色唔順眼
今次係最愛ge黑色,買左即開嚟玩~

但你覺唔覺robot mode好似太矮
我諗都唔會跌價.... 今日有d 經已上到$650
明明6000yen 既野可以炒到咁
果時星星叫都係咁... 初時睇$480....點知行多個圈佢上到$5xx...
最後激鬼氣都無買到

至於你話高度我覺得都ok既... 只係如果大腿位既活動範圍可以大d 就好喇

狌派空軍總共係有三架...
分別係"星星叫 star scream" ""天鷗 skywarp " 同埋 "羅渣 ramjet"
Lilith 02:01 AM 09-04-07
分別係"星星叫 star scream" ""天鷗 skywarp " 同埋 "羅渣 ramjet"

係Thundercracker...
李尋愁 03:05 PM 09-04-07
作者: Lilith:
係Thundercracker...
中文好似叫雷公?
02:59 PM 09-04-07
我諗都唔會跌價.... 今日有d 經已上到$650
明明6000yen 既野可以炒到咁
果時星星叫都係咁... 初時睇$480....點知行多個圈佢上到$5xx...
最後激鬼氣都無買到

至於你話高度我覺得都ok既... 只係如果大腿位既活動範圍可以大d 就好喇

之前星星叫係船仔跳到 $ #$( 都冇人買
而家炒到過千,香港真係一個充滿奇蹟既地方!
IamO 04:14 PM 09-03-07
可能電影影響想買來玩
不過現在的價錢,覺得不如玩回lego吧
williamsiusuper 03:59 AM 11-15-07
等左甘耐終於買到正價既大黃蜂.
半熟蕃茄 02:31 PM 04-27-08
有無人玩日版classic系列?
尋日啱啱出左智慧魔星,好正,$119入手
之前買過隻星星叫都係一百蚊左右,咁gei質素真係好過山口式0個隻
ai. 05:41 AM 11-18-07
[IMG][/IMG]
亍 ◣ 11:13 PM 06-21-08
http://www.tfw2005.com/transformers-...henkei-165176/

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....又係R35

R35呢個月開始發功.....會死人架......
亍 ◣ 10:13 PM 07-23-08
文哥????

Rance 04:16 PM 06-22-15
呢個POST都沈左好多年,話哂都係一個大玩具系列...
有無人有玩開呢期combiner 老變呢?botcon 東京玩具展打孖一齊放料好滾動

日版破壞者手踭位做過哂加返件好睇好多,好彩忍到手無訂美版...
http://news.tfw2005.com/2015/06/20/t...or-more-293880

mp鐵皮,唔錯還原動畫版造型

戰鬥派又換走一個,又要睇下日版點搞...
http://news.tfw2005.com/2015/06/20/c...-images-294350

跟住又一隻九唔搭八換色改模博派合體,不過本體隻天貓就真係幾好O既...
http://news.tfw2005.com/2015/06/20/c...-images-294460

Irwin 05:09 PM 06-22-15
作者: Rance:
呢個POST都沈左好多年,話哂都係一個大玩具系列...
有無人有玩開呢期combiner 老變呢?botcon 東京玩具展打孖一齊放料好滾動

太大,收收佢

日版破壞者手踭位做過哂加返件好睇好,好彩忍到手無訂美版...
http://news.tfw2005.com/2015/06/20/t...or-more-293880

mp鐵皮,唔錯還原動畫版造型

戰鬥派又換走一個,又要睇下日版點搞...
http://news.tfw2005.com/2015/06/20/c...-images-294350

跟住又一隻九唔搞八換色改模博派合體,不過本體隻天貓就真係幾好O既...
http://news.tfw2005.com/2015/06/20/c...-images-294460

有鐵皮,即係再下一隻應該係救護車了…
疾風之翼 06:24 PM 06-22-15
天貓個合體獅子頭如果加人臉落去就能了勇者了XDD
dasw123 10:35 PM 06-22-15

日版Defensor 除左HB其他 點解仲未開訂?
Rance 01:33 AM 06-23-15
因為TAKARA-ONLINE限定D鋪費事搞?
我都係去TAKARA度訂再轉運
dasw123 12:20 PM 06-23-15
剛岩去TAKARA-ONLINE一睇,原來都要年尾先出
另外仲見到隻限定電影老麥訂
Rance 12:27 PM 06-23-15
o個隻老麥...變形成隻龜咁....電影又唔係呢個造型,邊鬼個設計架...
鳳熾魂 10:33 PM 06-26-15
想問下MP11隻星星叫現家搵美版係唔係同日版一樣難同貴?
魔璃 09:11 PM 06-28-15
話時話呢度有冇人玩第三方產品 ?

作者: 鳳熾魂:
想問下MP11隻星星叫現家搵美版係唔係同日版一樣難同貴?
美版周不時系現時點見有, 不過隻野個個玩過都話唔多得, 千幾蚊唔多值
Rance 11:39 PM 06-28-15
第三方係型,
不過D膠睇落好cheap 咁,其實D膠質如何?...
第三方O個套COMBINER補品就真係好有興趣,官方D手腳真係好唔掂
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面