Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
收藏品討論版>地址集中營~~
marspeople 02:56 AM 11-23-03
牛頭角9座9號99商店
各類新模型,sic,gundam fix等,價錢可以叫做賤賣

我搵極都搵唔到呢姦野
endymion 02:58 AM 11-23-03
作者: :
Originally posted by marspeople :
牛頭角9座9號99商店
各類新模型,sic,gundam fix等,價錢可以叫做賤賣

我搵極都搵唔到呢姦野
係球場旁邊,果條街仲好多野食,不過99有日例假唔記得係星期幾
Busconcamp 03:05 AM 11-23-03
Originally posted by marspeople :
牛頭角9座9號99商店

我搵極都搵唔到呢姦野
漏左"上村"2字~
endymion 03:32 AM 11-23-03
Originally posted by Busconcamp :

漏左"上村"2字~
係下村 上村已經圍晒欄入唔到.
kog 03:41 AM 11-23-03
Originally posted by Busconcamp :

漏左"上村"2字~
Originally posted by endymion :

係下村 上村已經圍晒欄入唔到.
"上村","下村"..........:@_@":?
咁係"上村"or"下村"~~
Busconcamp 03:43 AM 11-23-03
Originally posted by kog :

"上村","下村"..........:@_@":?
咁係"上村"or"下村"~~
係"木村"~ (逃)
其實係"下村"~
美版之王-天涯浪子 09:41 AM 12-03-03
To kog:

請補充如下:

1. 官塘熊本模型鋪號為官塘廣場236號

2. 將軍澳寶琳新都城三期漫畫獵人鋪號為110.

Thanks.
美版之王-天涯浪子 10:18 PM 12-13-03
To: kog

請給將軍澳多加一間

奇趣天地(今日新開), 寶琳新都城三期244號.

主打模型合金盒旦, 新開張, 購物滿$50九折.

新貨:

GX-19: $350 (附地台)

柯柏文: $689
Busconcamp 11:21 PM 12-13-03
幫您改改~

新貨:

GX-19: $350 附有水晶地台

chandler 01:06 PM 12-14-03
幫您改改~

新貨:

GX-19: $350 附有水晶地台

購物滿$50九折,咁即係它柯 = 689 x0.9 喇
美版之王-天涯浪子 07:20 PM 12-14-03
Sorry, 我睇錯, 柯正確價錢為$698.

And, 玩具冇折.
ultrachiu 08:06 PM 12-14-03
岩岩收工去睇過,依然一貫奇趣天地既風格,模型,蛋,合金,玩具,文儀用品gameboy帶,運動用品,真係夠哂奇趣
Busconcamp 12:07 AM 12-15-03
Originally posted by ultrachiu :
岩岩收工去睇過,依然一貫奇趣天地既風格,模型,蛋,合金,玩具,文儀用品gameboy帶,運動用品,真係夠哂奇趣
賣既野多元化,先有生意做嘛(我講真架)~
俾著我有地方...賣埋五蚊串魚蛋添呀(講笑咋)~
美版之王-天涯浪子 01:56 PM 12-27-03
kog, 你漏左兆萬果間龍之城呀.
kog 06:03 PM 12-27-03
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :
有冇地址~~
ultrachiu 10:31 PM 12-27-03
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :
仲有kog屋企算唔算....
kog 10:41 PM 12-27-03
Originally posted by ultrachiu :
仲有kog屋企算唔算....
咁都比你知道我屋企係開模型店~~
ultrachiu 10:46 PM 12-27-03

咁都比你知道我屋企係開模型店~~
之前有人話係呀嘛........ 幫人砌算唔算模型店???
唔off啦,兆萬龍之城係一樓暴shop(umovies,aunties o個班野)隔離
kog 10:52 PM 12-27-03
之前有人話係呀嘛........ 幫人砌算唔算模型店???
唔off啦,兆萬龍之城係一樓暴shop(umovies,aunties o個班野)隔離
係啊!係啊!開係" new- "樓上,之前好似有人咁講過.....

唔off開動:暴shop...?~~??
ultrachiu 10:57 PM 12-27-03

係啊!係啊!開係" new- "樓上,之前好似有人咁講過.....

唔off開動:暴shop...?~~??
[off]元郎都有new- 係咪真架 [/off]
[唔off]暴shop[/唔off]
Busconcamp 11:13 PM 12-27-03
爆左, 以後個個版友去光顧都要折, 點好?
點折:@_@":
每件賺既都係得果10元8塊...
重有大堆俾出面玩晒跳樓既貨...成本都保唔住...:@_@":
遇到1,2款賣到好價但又件數唔多既,
又俾人話炒價...
近排真係做得好唔開心,
搵到工做既都想放棄呢行...
ultrachiu 11:20 PM 12-27-03

點折:@_@":
每件賺既都係得果10元8塊...
重有大堆俾出面玩晒跳樓既貨...成本都保唔住...:@_@":
遇到1,2款賣到好價但又件數唔多既,
又俾人話炒價...
近排真係做得好唔開心,
搵到工做既都想放棄呢行...
去我度做個伙計仔.....
雪舟等楊 07:35 PM 01-25-04
我上次去到龍城,但都係搵唔到賊船:@_@":
原來銅鑼灣都有的嗎
thx
Norm 07:39 PM 01-25-04
Originally posted by 雪舟等楊 :
我上次去到龍城,但都係搵唔到賊船:@_@":
原來銅鑼灣都有的嗎
thx
糖街銅鑼灣中心地下
美版之王-天涯浪子 07:53 PM 01-25-04
龍城果間你沿麥花臣球場繞一圈就見到.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 

返回主題版面