Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
收藏品討論版>[32th]戰系列週邊 Vol-3
bb21 09:33 PM 02-07-10

Terry仔 09:37 PM 02-07-10
好lor,輸到修羅出啦!!
★星人44★ 09:43 PM 02-07-10
今日係WF会場影的

mikemike 09:44 PM 02-07-10
唔慌企得穩
雪代緣 01:45 PM 02-15-10
作者: mikemike:
唔慌企得穩
如d頭髮係空沁的話可能企倒
我只擔心佢可唔可以起飛腳
Gallardo 11:49 AM 02-16-10
http://www.kotobukiya.co.jp/cgi-bin/...902-1200-1023-

stamenccy 10:53 AM 02-25-10
想請問有冇人知deformover隻魔裝機神出咗未?話1月出但影都唔覺有既?
銀色流星 07:41 PM 02-25-10
作者: stamenccy:
想請問有冇人知deformover隻魔裝機神出咗未?話1月出但影都唔覺有既?
1月尾出左, 不過因為少舖頭返所以難搵d
亍 ◣ 09:46 PM 02-07-10
點會...兩條馬尾唔用黎頂落地仲有咩好做
mikemike 09:49 PM 02-07-10
作者: jaVaj ◣:
點會...兩條馬尾唔用黎頂落地仲有咩好做
都唔夠長
點頂呀
Lilith 02:10 AM 02-08-10
Are you sure that's not a digimon...???
魔璃 08:42 AM 02-08-10
d頭髮 .... 買Doll d頭髮自己換落去都得啦
stamenccy 12:15 AM 02-14-10
FAIRLION 王女機已出

200頭左右~

過完年先回收~
凌龍 09:03 AM 02-14-10
琴日係淘大250買左..
新年貴d都無所謂~
亍 ◣ 10:56 AM 02-14-10

仲以為可以同之前o個幅合體...
真!DC 12:01 PM 02-14-10
其實邊度多機戰模型賣?

以前有d有賣ge玩具鋪而家摺左一係已經冇入
而家我淨係見賊船同灣仔某模型店有賣...

>琴日係淘大250買左..
淘大即係邊?
凌龍 12:05 PM 02-14-10
作者: 真!DC:
其實邊度多機戰模型賣?

淘大即係邊?
九龍灣
stamenccy 10:39 PM 02-14-10
作者: 真!DC:
其實邊度多機戰模型賣?

淘大即係邊?
旺角廣華街同洗衣街~

除咗絕種既ヒュッケバインseries之外 其他都算係齊全
不過d價錢就...

我建議上丫烏bid 起碼d價錢合理dd
Godfather教父 04:42 PM 03-09-10
開完會,在沉重壓力下,只好靠玩具尋回少許安慰;另一安慰係自己唔洗孤單一人逛街,仲有位美女OL陪行(可惜已為人妻)

magehouse的魔裝機神

為了他,拎住沉重公事包的我同著住3.5寸高跟鞋的美女OL行到幾乎斷脚 ......

faiz555bun 04:57 PM 03-09-10
作者: Godfather教父:
開完會,在沉重壓力下,只好靠玩具尋回少許安慰;另一安慰係自己唔洗孤單一人逛街,仲有位美女OL陪行(可惜已為人妻)

magehouse的魔裝機神

為了他,拎住沉重公事包的我同著住3.5寸高跟鞋的美女OL行到幾乎斷脚 ......

hi,where can buy and how much and still have stock?thank you.
亍 ◣ 09:43 PM 03-09-10
藍鐵賊船見到....有愛+幸運可以入
T.S 10:08 PM 05-11-10
今日係旺角賊船驚見deformover西巴士達 = 598hkd...
唔知聽日仲有無...有愛的話可以去看看
Rance 04:14 PM 03-13-10
尋晚o係添置賊船度見佢放左隻曉擊霸Boxer $799出黎...
Sam=R 07:55 PM 03-13-10
咩解究機戰模型越來越賣, 以前一盒都可以$200內買到, 而家野野過$300......@@!
真!DC 09:45 PM 03-13-10
作者: Sam=R:
咩解究機戰模型越來越賣, 以前一盒都可以$200內買到, 而家野野過$300......@@!
實際上個日圓定價都越來越貴
開頭ビルトファルケン, R-GUN果d都係2400¥
大隻小小ダイゼンガー都係¥3,600
而家細細隻フェアリオン都¥3,500

http://www.kotobukiya.co.jp/kotobukiya/pk_srw.shtml
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面