Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-20-06, 11:16 PM   #1
次世代
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
[XB360]Splinter Cell Double Agent 討論區

歡迎討論~

Splinter Cell Double Agent 攻略---M1-4及訓練-中文攻略
http://xbox.gamebase.com.tw/xbox360/...tent.jsp?no=52
Splinter Cell Double Agent 攻略---M5-8-中文攻略
http://xbox.gamebase.com.tw/xbox360/...tent.jsp?no=53
Splinter Cell Double Agent 攻略---M9-M11(爆機)-中文攻略
http://xbox.gamebase.com.tw/xbox360/...tent.jsp?no=54

Splinter Cell Double Agent 英文攻略---
http://www.gamespot.com/features/6159962/p-10.html

此篇文章於 10-24-06 06:27 PM 被 次世代 編輯。
次世代 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-06, 11:16 PM   #2
次世代

玩到Mission3了

此篇文章於 10-21-06 01:21 AM 被 次世代 編輯。
舊 10-21-06, 09:03 AM   #3
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 次世代
玩到Mission3了
我打到上船
打完每版有%度
會吾會影響爆機

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-06, 09:15 AM   #4
瀨賀
Banned
我連長毛都夠膽射~

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
作者: DC 97
我打到上船
打完每版有%度
會吾會影響爆機
會.

(你應該o係hit check了吧!?)

此篇文章於 10-21-06 09:19 AM 被 瀨賀 編輯。
瀨賀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-06, 07:59 AM   #5
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
返反地盤
光頭佬要我整我好似紐計式果到系點玩

舊 10-22-06, 08:31 AM   #6
次世代

引用:
返反地盤
第二版??開夾萬訓練度??
舊 10-22-06, 10:14 AM   #7
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
第二版??開夾萬訓練度??
no
第三次返去

舊 10-22-06, 11:01 AM   #8
次世代

引用:
no
第三次返去
我未玩到,
剛剛才完成--上海
舊 10-22-06, 08:09 PM   #9
次世代

Decrypt email message

DC 97我都到左呀,
我都唔係好識,你研究到未?
舊 10-22-06, 08:35 PM   #10
次世代

引用:
返反地盤
攻略
http://www.gamespot.com/features/6159962/p-25.html
舊 10-23-06, 09:39 AM   #11
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
Decrypt email message

DC 97我都到左呀,
我都唔係好識,你研究到未?

唔知犀d攻略有冇講

你比我條link我睇唔明佢d提示
點分點面入d乜

此篇文章於 10-23-06 09:41 AM 被 DC 97 編輯。
舊 10-23-06, 12:24 PM   #12
次世代

引用:

唔知犀d攻略有冇講

你比我條link我睇唔明佢d提示
點分點面入d乜
正方體為6面
四格一面

照返順序入就得
舊 10-23-06, 12:27 PM   #13
DC 97
The One

PSN  IDDC97
你個live 叫乜名??
或你add我
唔得,可以再想問你
thx

舊 10-23-06, 07:17 PM   #14
次世代

其實唔難理解
(展開圖,請自行翻轉觀察,想像這些數字是寫在立方體外層):
     000 111
     001 110
001 010  011 100 101 110
100 111  010 101 000 011
     100 011  
     101 010
     110 001
     111 000

ps:我fd list爆了,add唔到你住,sorry

此篇文章於 10-23-06 07:20 PM 被 次世代 編輯。
舊 10-24-06, 09:18 AM   #15
DC 97
The One

PSN  IDDC97
我個妹同我過左=_=

舊 10-26-06, 12:09 AM   #16
次世代

爆了機~~~

此篇文章於 10-29-06 04:07 PM 被 次世代 編輯。
舊 10-26-06, 02:07 AM   #17
shukei
Game Master
大將軍王

唔該想問下點先可以解d門鎖
唔係電子鎖

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-06, 02:08 AM   #18
次世代

引用:
作者: shukei
唔該想問下點先可以解鎖
操作左控掣-推向各方直止有反應
舊 10-27-06, 09:41 PM   #19
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
操作左控掣-推向各方直止有反應
補充:有反應時要停一停

舊 10-28-06, 12:40 AM   #20
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
作者: 邪氣小貓
補充:有反應時要停一停
都仲係唔明 > <
可唔可以再下......十万個唔該

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-06, 12:48 AM   #21
神祕人1號
Moderator
網上自由人

註冊日期: Jan 2002
《分裂細胞4 雙重間諜》流程攻略(360)
[ 2006-10-25 09:37:39 ] 作者:tgfc—golden 責任編輯:wangwei
http://www.pcgames.com.cn/tvgames/go...10/829664.html

《分裂細胞 雙重間諜》完全攻略
來源:get 時間:2006-10-27 編輯:亂舞
作者:get(UP TEAM)
來源:levelup.cn
轉載請註明以上信息
http://www.levelup.cn/article/html/g...0/27194313.htm
神祕人1號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-06, 10:13 AM   #22
DC 97
The One

PSN  IDDC97
第4次返總部
殺左Lambert或唔殺有咩吾同??
唔知點玩

舊 10-28-06, 11:39 AM   #23
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

引用:
第4次返總部
殺左Lambert或唔殺有咩吾同??
唔知點玩
其中一個影響去邊個 ending 的因素

舊 10-28-06, 11:40 AM   #24
DC 97
The One

PSN  IDDC97
咁選邊個好d?
我見攻略就唔殺

舊 10-28-06, 11:55 AM   #25
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

引用:
咁選邊個好d?
我見攻略就唔殺
好似有三個 ending, 而這部份只係其中一個......

唔知你其他分支選什麼,可能殺唔殺佢都已經改變唔到什麼

又,good ending 之後好似有隱藏關

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Splinter Cell Conviction 神祕人1號 電視遊戲討論版 503 09-20-12 08:35 PM
[多機種] Splinter Cell 4圖片及影片,PS3美版已發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 261 07-27-07 01:30 AM

現在的時間是 07:28 AM

手機版 | APP版