Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
手提遊戲機討論版>ソードアート・オンライン フラクチュアード デイドリーム Coming to Summer l ホロウ・リアノゼーション 已售
pet3 12:18 PM 11-20-16
收寄email 的速度也太慢啦

昨晚那把紫色小刀
我是5星

一直進化就變成藍色一星

是要s/l ?

找 利知強化隻鞋
去到+9都沒有行路UP
Terry 01:10 PM 11-20-16
作者: pet3:

昨晚那把紫色小刀
我是5星

一直進化就變成藍色一星

是要s/l ?

找 利知強化隻鞋
去到+9都沒有行路UP
一定變一星
傳說武器變金底時random加星,金底強化都係random加星.

行路up係強化時random加上去,隻game乜都係random
pet3 03:44 PM 11-20-16
作者: Terry:
一定變一星
傳說武器變金底時random加星,金底強化都係random加星.

行路up係強化時random加上去,隻game乜都係random
有沒有要指定人物強化才會有附加能力?
Terry 03:57 PM 11-20-16
有沒有要指定人物強化才會有附加能力?
無,npc lv技能有影響
遊雲gspirit 03:35 PM 11-20-16

昨晚那把紫色小刀
我是5星

一直進化就變成藍色一星

是要s/l ?

找 利知強化隻鞋
去到+9都沒有行路UP
先進化到金色[留意有進化路線]...之後再自己同自己進化時可以加多少少能力值(最多每Part 15點),亦會多d 星數,之後先再強化上9段 [留意片手1以外的傳說武只有2技,可以通過s/l 強化至9段出埋第3技...]

鞋同上都係s/l 強化至9段出埋第3技...唔出技就請load save...
遊雲gspirit 03:54 PM 11-20-16
http://gametter.com/saohr/23_kaji.html
留意博識數值
pet3 05:02 PM 11-20-16
作者: 遊雲gspirit:
http://gametter.com/saohr/23_kaji.html
留意博識數值
找那人可以材料增值?
遊雲gspirit 06:14 PM 11-20-16
找那人可以材料增值?
材料增值係bug來的,通常我係 先將要增值的素材手上留一個,其他放倉,然後揾莉茲洗(佢recycle 有4﹐而且在城內比較方便)

然後就係開始強化/進化 ....load到發動到recycle(畫面唔會有顯示,要人手check)﹐就會發現素材總數會多左 ...
Kello820 05:40 PM 11-20-16
無,npc lv技能有影響
今晚有乜野搞

留意博識數值
遊雲大大
你幾時得閒,我琴晚搞100好友D材料,發覺有好多垃圾原來都係冇,等你有時間介唔介意過一波比我
Terry 05:51 PM 11-20-16
作者: Kello820:
今晚有乜野搞

遊雲大大
你幾時得閒,我琴晚搞100好友D材料,發覺有好多垃圾原來都係冇,等你有時間介唔介意過一波比我
我浄係想要孰練度
Kello820 05:54 PM 11-20-16
我浄係想要孰練度
我剩係想要垃圾素材
咁我地算唔算已經有左結論?
Terry 05:57 PM 11-20-16
我剩係想要垃圾素材
咁我地算唔算已經有左結論?
online打卒,要一人斬一刀先得分
遊雲gspirit 06:08 PM 11-20-16
今晚有乜野搞

遊雲大大
今晚我要返工,不過尋朝我已經send 左3 set(999*3) 的素材俾了pet﹐你揾到佢叫佢俾一set你就ok ..
Kello820 06:18 PM 11-20-16
今晚我要返工,不過尋朝我已經send 左3 set(999*3) 的素材俾了pet﹐你揾到佢叫佢俾一set你就ok ..
哦好,我問下佢
pet3 07:32 PM 11-20-16
惡魔雙翼之類
他沒給我
所以我只有幾粒
Kello820 07:38 PM 11-20-16
惡魔雙翼之類
他沒給我
所以我只有幾粒
好,唔緊要.多謝晒
亦要多謝遊雲大大
遊雲gspirit 08:59 PM 11-20-16
惡魔雙翼之類
他沒給我
所以我只有幾粒
我有俾你你冇留意啫 ....

惡魔雙翼,果d 可 trade但又rare貨我打到出來果陣都係得1-2粒,果陣日版已up上1.04﹐因而我亦都洗唔到999粒+...
所以我果次就將我手上的2粒雙翼,1粒動力爐都俾你,不過呢d素材暫時係唔會影響強化/改造的 。

最後爭嘅係之前講過的爬蟲類的雙眼,我希望打埋佢先揾人一次過洗埋。
pet3 09:07 PM 11-20-16
我有俾你你冇留意啫 ....

惡魔雙翼,果d 可 trade但又rare貨我打到出來果陣都係得1-2粒,果陣日版已up上1.04﹐因而我亦都洗唔到999粒+...
所以我果次就將我手上的2粒雙翼,1粒動力爐都俾你,不過呢d素材暫時係唔會影響強化/改造的 。

最後爭嘅係之前講過的爬蟲類的雙眼,我希望打埋佢先揾人一次過洗埋。
還好日中不同都能上傳吧

希望高達也能就好了
遊雲gspirit 09:11 PM 11-20-16
還好日中不同都能上傳吧

希望高達也能就好了
總之而家中日版暫時就陰陽相隔啦 ...

洗料暫時只得同語言而且同機種先得 ...

GGen 冇網聯只有cross save應該問題不大
Terry 08:37 PM 11-20-16
今晚有無人開團? 我想去打怪升熟練度
pet3 08:51 PM 11-20-16
玩下故事先
ss練度果然只能人手吧
izumo 09:33 PM 11-20-16
玩下故事先
ss練度果然只能人手吧
唔係係原野度瘋狂auto開戰技就得?
定要打中怪先計?
Terry 09:55 PM 11-20-16
作者: izumo:
唔係係原野度瘋狂auto開戰技就得?
定要打中怪先計?
劍技熟練度可以打空氣,武器熟練度要打中怪,扣0唔計
Kello820 10:17 PM 11-20-16
仲未搞完100個空氣朋友
Terry 10:21 PM 11-20-16
仲未搞完100個空氣朋友
回信回到手軟
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面