Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Neo Music UNIVERSE>卡啦OK討論區 Vol.4 【GAF音樂版2月份K聚已於24/2完滿結束!多謝各團員支持!! 】
月牙火介 03:33 AM 06-13-08
作者: jimmyogata:
唔係果個人..我都想識下佢..
http://www.youtube.com/watch?v=n0AqV4NJNIw
post上來給大家看看..DA有無興趣挑戰下?
救命.....
講真,好惡搞feel...
masaki 12:01 PM 06-02-08
GAF音樂版6月份K聚
日期:15/6
時間:下午2時左右
地點:去番上次行好遠果間好唔好?

1)下雪
2) jimmyogata (或許會+2)
3) Kaiser
4) 情婆
5) rabbits
6) masaki

rabbits 08:37 PM 06-02-08
6月15日 無問題 無問題 XDDD
DARK ANGEL 11:54 PM 06-04-08
GAF音樂版6月份K聚
地點:去番上次行好遠果間好唔好?(唔好XDD)

1)下雪
3) Kaiser
4) 情婆
5) rabbits
6) masaki
7) DA
下雪邊界 12:01 AM 06-05-08
作者: DARK ANGEL:
各位
DA提議比較就腳既 家樂,有冇人有異議?
Kaiser 12:03 AM 06-04-08
好似 好熱鬧
下雪邊界 02:28 AM 06-04-08
masaki...
拿~係咪真係搞快歌K聚?呢個提議我俾你渣主意啦
masaki 01:45 AM 06-06-08

睇下有無心情唱快歌啦
月牙火介 11:06 PM 06-06-08
出席~

GAF音樂版6月份K聚

1)下雪
3) Kaiser
4) 情婆
5) rabbits
6) masaki
7) DA
8)月牙火介
下雪邊界 11:56 PM 06-12-08
各位,聽晚我會打電話去訂房、同埋send PM俾大家
(不過其實去開既都會估到我約邊度同幾點 )

另,jimmyogata你係咪+2 ga?
masaki 02:30 AM 06-16-08
http://hk.youtube.com/results?search...rch_type=&aq=f

各位慢慢笑
下雪邊界 01:25 AM 06-20-08
7月份邊個得閒唱K呢?

GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
waitwait 08:41 AM 07-13-08
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
2) Waitwait(一至日都ok)
可人怡 10:40 AM 07-14-08
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
3) 可人怡(任何一個星期六)
masaki 10:44 AM 07-14-08
近期要返工 答你唔到邊日得
盡量就啦
月牙火介 10:38 PM 07-14-08
D卡拉ok加價加得好恐佈,
尋晚同fd兩個人唱green box貓頭鷹,人頭$128一位。
埋單每人$151...
唱K變番高消費娛樂...

p.s.green box 有曹格既單數&無辜唱啦。
NexTony 06:09 PM 07-17-08
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
4) Gestapo

我返來啦 XD
下雪邊界 11:11 PM 07-18-08
作者: masaki:
近期要返工 答你唔到邊日得
盡量就啦
明白
作者: 月牙火介:
D卡拉ok加價加得好恐佈,
尋晚同fd兩個人唱green box貓頭鷹,人頭$128一位。
埋單每人$151...
唱K變番高消費娛樂...

p.s.green box 有曹格既單數&無辜唱啦。
假日夜晚絕對唔出奇,但係你果日係幾點唱到幾點?
總之貴就一定ga喇,差別在於抵唔抵 (夠鐘會唔會趕你走...)

作者: Gestapo:
GAF音樂版7月份K聚
1) 下雪
4) Gestapo

我返來啦 XD
雪妹幾時走?

另,如果今次K聚順延8月,大家有冇問題?(如果你地私下搞另計,原因請見本人簽名檔 )
月牙火介 11:23 PM 07-18-08
作者: 下雪邊界:
假日夜晚絕對唔出奇,但係你果日係幾點唱到幾點?
總之貴就一定ga喇,差別在於抵唔抵 (夠鐘會唔會趕你走...)
都係例牌1200~545a.m.
一般星期日半夜都計閑日的,根本就係當香港經濟真係好Q好咁,
加價加到離奇。
macross7ra 12:25 AM 08-02-08
有無人今個星期六日想唱K
waitwait 07:31 PM 08-06-08
我冇所謂~~
waitwait 10:43 PM 08-10-08
8月k聚,遙遙無期~><
下雪邊界 10:05 PM 09-03-08
唔好意思,呢排好忙,無時間搞K聚tim
9月有冇人有興趣K聚?
情婆`` 03:08 AM 10-05-08
想唱k.....下雪呀去左邊呀
下雪邊界 09:03 AM 10-05-08
作者: 情婆``:
想唱k.....下雪呀去左邊呀
我仲諗住呢個版已經俾人遺忘左tim

10月有冇人想參加k聚?有就報名啦
1) 下雪(暫時14/10之前全部唔得)
2) 情婆 (???)
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 

返回主題版面