Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區 > T.K.專區

主題工具 顯示模式
舊 12-05-10, 06:49 PM   #1601
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: 火柴人 查看文章
To T.K.

http://page4.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/d113743347

http://page4.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/d113842861

想bid呢個(上面唔得就下面), 上限5000 yen, 請報價, thx!
done\

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-10, 12:13 AM   #1602
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
T.K. 16號你得唔得閒交收?
siuterry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-10, 08:57 AM   #1603
T.K.
很黃很暴力

應該可以掛

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-08-10, 09:43 AM   #1604
siuterry

引用:
作者: T.K. 查看文章
應該可以掛
幾點左右OK?
舊 12-08-10, 05:46 PM   #1605
siuterry

引用:
應該可以掛
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b117621411
呢部幾錢?
同埋Exbin我想訂埋
交收果日比埋你
之前話16號想改15號交收
5點左右你得唔得?
舊 12-10-10, 10:49 PM   #1606
紅葉*
Junior Member

註冊日期: Sep 2010
tk , 旗袍有冇消息呀 ? thx
紅葉* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-10, 01:15 AM   #1607
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: siuterry 查看文章
http://page2.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/b117621411
呢部幾錢?
同埋Exbin我想訂埋
交收果日比埋你
之前話16號想改15號交收
5點左右你得唔得?
12000+315x0.1035+60=1335
未計回港及日本運費
5點肯定唔得,最快都要七點

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-11-10, 01:15 AM   #1608
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 紅葉* 查看文章
tk , 旗袍有冇消息呀 ? thx
末到\\\

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-11-10, 04:33 AM   #1609
siuterry

引用:
未計回港及日本運費
咁就星期三, 7點
旺角...信和等得唔得
舊 12-11-10, 07:01 PM   #1610
Antares

註冊日期: May 2009
http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/142717683

TK大,請問這個有沒有可能21號前到港? 日本賣家寄出了沒有?

臨近聖誕,我怕郵局太繁忙,我可以入數給你用fedex/DHL由日本到港(我查過連寄出要兩個工作天),手續費也可加

我知我很麻煩,但懇請你幫忙,這對我很重要

此篇文章於 12-11-10 08:01 PM 被 Antares 編輯。
Antares 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-10, 09:13 PM   #1611
T.K.
很黃很暴力

賣家未寄,佢尋日先俾銀行資料我,要星期一先入到錢,21號前應該無問題

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-12-10, 06:50 AM   #1612
siuterry

引用:
未計回港及日本運費
你係咪已經落左bid?
舊 12-12-10, 09:15 AM   #1613
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
http://page13.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/r73025602

TK大, 大概幾$$到...?a

舊 12-12-10, 09:52 AM   #1614
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: siuterry 查看文章
你係咪已經落左bid?
下?你無講過ok喎
你係要既,我叫賣家再放過出黎

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-12-10, 09:53 AM   #1615
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: Orage 查看文章
1000+315x0.1035+60=196
未計回港及日本運費
你預接近300

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-12-10, 02:06 PM   #1616
Antares

引用:
賣家未寄,佢尋日先俾銀行資料我,要星期一先入到錢,21號前應該無問題
我查過18號或之前寄DHL之類一定趕得到,需唔需要我明天入定$800給你,應該一定夠速遞費用,再次謝謝幫忙

舊 12-12-10, 02:08 PM   #1617
T.K.
很黃很暴力

唔駛\\\

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-12-10, 06:44 PM   #1618
siuterry

引用:
下?你無講過ok喎
你係要既,我叫賣家再放過出黎
只係問清楚....
仲驚你bid左
同埋我想知隻Exbin應該比幾多訂你?
同埋星期三, 先達7點等
交收T-shirt, 同robot魂

此篇文章於 12-12-10 09:22 PM 被 siuterry 編輯。
舊 12-12-10, 10:03 PM   #1619
T.K.
很黃很暴力

http://www.amiami.jp/shop/ProductInfo/product_id/188284
4210+700x0.103=506
未計回港
訂最好就$506,唔係到時再升日元會再加

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-13-10, 12:01 AM   #1620
siuterry

引用:
http://www.amiami.jp/shop/ProductInfo/product_id/188284
4210+700x0.103=506
未計回港
訂最好就$506,唔係到時再升日元會再加
OK....星期三比埋你
舊 12-16-10, 12:14 PM   #1621
Antares

TK大,有無消息? 賣家寄左未?

此篇文章於 12-16-10 12:17 PM 被 Antares 編輯。
Antares 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-10, 03:02 PM   #1622
劍仔

註冊日期: Sep 2003
To: T.K.

http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/137151676

可唔可以幫我bid上面果個? 上限 4500yen
大慨要比幾錢訂?
劍仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-10, 03:18 PM   #1623
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: Antares 查看文章
TK大,有無消息? 賣家寄左未?
仲未覆我確認入款,呢位賣家hea得可怕

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-16-10, 03:21 PM   #1624
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 劍仔 查看文章
To: T.K.

http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/137151676

可唔可以幫我bid上面果個? 上限 4500yen
大慨要比幾錢訂?
我3900yen計bid直接幫你搞啦
3900+315x0.103+60=494,回港$60

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-16-10, 03:39 PM   #1625
劍仔

註冊日期: Sep 2003
引用:
我3900yen計bid直接幫你搞啦
3900+315x0.103+60=494,回港$60
ok, 我放左工過數比你, 暫時過$554比你ok?
劍仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
真假球衣分辨區 lwl 體育版 52 04-20-11 09:35 PM

現在的時間是 05:58 AM

手機版 | APP版