Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 
<<繼續談情>>>有咩地方可以識女仔..
datauiy 02:20 PM 03-31-10
最近在下發現自已社交出現非常問題..今年以經26歲了..但一個女性朋友(只普通那重)都冇..男的都好小...工作場所有沒有可以識得的女仔,同事門都係全部上了年紀的啊夷同大叔...
想問問大家,通常你地係d咩地方到去識d女仔..(唔計工作場所,教會,洒吧,夜總會)
LIGHTTHELIGHT 02:22 PM 03-31-10
教會
陸奧 貴志 02:24 PM 03-31-10
作者: LIGHTTHELIGHT:
教會
動機不純既話你好快會放棄....
datauiy 02:26 PM 03-31-10
作者: LIGHTTHELIGHT:
教會
教會禁止啊,我覺得唔係信教,入教會為到識女仔係重罪..我過唔到自已個關..
Suda 02:37 PM 03-31-10
試下報興趣班,識唔到都起碼有嘢學下
datauiy 02:47 PM 03-31-10
作者: Suda:
試下報興趣班,識唔到都起碼有嘢學下
興趣班都係好題議..想知你通常會報d咩興趣班?
Suda 02:58 PM 03-31-10
作者: datauiy:
呢啲嘢睇個人架喎,我當年走去讀日文同畫畫就識左唔少
D.K. 02:29 PM 03-31-10
進修

其實你有冇需要改變一下工作環境?
日日對住班阿叔阿嬸個人好快會同化喎
datauiy 02:38 PM 03-31-10
作者: D.K.:
進修

其實你有冇需要改變一下工作環境?
日日對住班阿叔阿嬸個人好快會同化喎
進修都有想個,但唔知進修咩好..但哩個意見都0k

日日對住班阿叔阿嬸我唔想同化....無計,份工對我末來黎講實在太重要..
Seppie 02:33 PM 03-31-10
唔計工作場所,教會,洒吧

~大把啦~
機鋪啦
夜總會啦
陸奧 貴志 02:36 PM 03-31-10
作者: Seppie:

~大把啦~
機鋪啦
夜總會啦
.........club????
enishi 02:41 PM 03-31-10

~大把啦~
機鋪啦
夜總會啦
最後o個個..... 真係去識女仔? 可能叫樓主上網識仲實際少少

其實先諗下點樣擴大生活圈子, 主動 d 認識朋友 (不論男女), 慢慢就會多 d 女性朋友, 至於進一步真係隨緣囉
datauiy 02:51 PM 03-31-10
作者: enishi:
最後o個個..... 真係去識女仔? 可能叫樓主上網識仲實際少少

其實先諗下點樣擴大生活圈子, 主動 d 認識朋友 (不論男女), 慢慢就會多 d 女性朋友, 至於進一步真係隨緣囉
擴大生活圈子,都啱.但通常會係d咩場所認識朋友
enishi 04:39 PM 03-31-10
擴大生活圈子,都啱.但通常會係d咩場所認識朋友
好多時都係 "朋友o既朋友", 例如參加朋友 A 搞o既活動, 之後會識到朋友 A o既朋友;
datauiy 02:42 PM 03-31-10

~大把啦~
機鋪啦
夜總會啦
夜總會禁止啊..機鋪點識啊....我大多只見男一係就情呂..
陸奧 貴志 02:44 PM 03-31-10
夜總會禁止啊..機鋪點識啊....我大多只見男一係就情呂..
基本上度度都識得,睇你有冇吉士既je.....
安已不 02:39 PM 03-31-10
建議你識下男仔朋友先-.-
雷火武 02:47 PM 03-31-10
你自己有咩性趣先
datauiy 02:55 PM 03-31-10
作者: Deviantnip:
你自己有咩性趣先
什麼性趣....與趣我就比較喜歡繪..所以都有想過報d美術課程..
KIM 03:06 PM 03-31-10
GAF MEETING~~~!!!

(其實都不是地方或對方問題, 多數是自己問題居多, 比你有個場合有, 你的溝通能力有問題, 都無行...講多D你自己的情況先~!)
LIGHTTHELIGHT 03:08 PM 03-31-10
個人要主動開朗D 唔係都冇用
教會...心照 當然好多人都係真心既XD
藍莓咖啡 03:10 PM 03-31-10
gaforum!
麥C 03:15 PM 03-31-10
做義工
Seppie 03:16 PM 03-31-10
夾band
lunn 10:29 AM 04-03-10
夾band
夾band係識唔到女仔架!!!!
信我…信我…

作者: Dark_Terry:
追左一輪post 有d身同感受
諗返轉頭 讀書時期已經係最多機會
而家返工真係愈返愈dry
真係…我都有同感
學生時代…身邊都係女仔…但係果時就理都唔理…
好喇…依家出左黎做野,就千方百計咁去識女仔…
OMG
1 2 3 4 5 6 7 

返回主題版面