Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 09-05-04, 02:34 AM   #901
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
有冇hikki 的英文大碟日版呀?
松隆子的新single 都唔見有bor.... (今日黎左)
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-04, 06:07 PM   #902
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: KIM
係你就你啦! 又lai個fd!
真係唔係我耶~
雖則我都鐘意聽佢既歌... 但該盒 vol.1 我只得 3 隻係我冇... 加上又唔似上次學友個套咁係 DSD~
冇理由用成五舊水買欠個 3 隻嘛~
但我個 fd 係麟迷... 佢明知錄音只係普通質數都照殺~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-04, 10:44 PM   #903
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 瀨戶內海
有冇hikki 的英文大碟日版呀?
松隆子的新single 都唔見有bor.... (今日黎左)
有冇出聲問我地先~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-04, 12:37 AM   #904
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

我冇會員証架
問唔問得架
舊 09-06-04, 02:29 AM   #905
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 瀨戶內海
我冇會員証架
問唔問得架
當然可以啦!

舊 09-06-04, 02:06 PM   #906
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: HONDA
LEON去左新公司之後出GE第1隻碟AR~~
卒之出碟有期喇, 預計9月10 號推出
歡迎到以下topic 討論
黎明 ~ Leon Dawn

舊 09-09-04, 07:07 PM   #907
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

引用:
當然可以啦!
咁其實有冇既o者??
舊 09-09-04, 11:55 PM   #908
流川
Junior Member

註冊日期: Aug 2004
我係新黎架~~
我想問申請GAF MEMBER CARD需要錢嗎?
流川 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-04, 12:00 AM   #909
JACKY
Moderator

XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
作者: 流川
我係新黎架~~
我想問申請GAF MEMBER CARD需要錢嗎?
申請詳情可以CLICK 下面條link 睇睇
http://www.gaforum.org/showthread.ph...44#post2898844

舊 09-10-04, 12:12 AM   #910
流川
Junior Member

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: JACKY
申請詳情可以CLICK 下面條link 睇睇
http://www.gaforum.org/showthread.ph...44#post2898844
唔該晒~~
流川 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-04, 08:52 AM   #911
歸蝶
Insane Gamer
信~長~妻

註冊日期: Mar 2004
Kim~~~有無喜多郎的"THINKING OF YOU"?
謝m(_ _)m

推心置腹初夏夜 杜鵑聲聲催人別
歸蝶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 12:37 AM   #912
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 歸蝶
Kim~~~有無喜多郎的"THINKING OF YOU"?
謝m(_ _)m
找尋!冇現貨~
可以訂~

舊 09-15-04, 09:47 PM   #913
光之審裁者
God of Gamer
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
引用:
找尋!冇現貨~
可以訂~
訂要多少錢~~

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
四十九年一睡夢 一期榮華一杯酒
光之審裁者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-04, 10:03 PM   #914
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 光之審裁者
訂要多少錢~~
呢隻喜多郎的"THINKING OF YOU"!
只需去到SKY 留名 & MOBILE就OK了! 因為可能要去總公司ORDER, 有才CALL你~

舊 09-15-04, 10:06 PM   #915
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
呢隻喜多郎的"THINKING OF YOU"!
只需去到SKY 留名 & MOBILE就OK了! 因為可能要去總公司ORDER, 有才CALL你~
搵日就落去~~~ ~~

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
舊 09-15-04, 10:14 PM   #916
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
搵日就落去~~~ ~~
明天我會5PM現身15分鐘!

舊 09-15-04, 10:15 PM   #917
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
明天我會5PM現身15分鐘!
但明天要上學~~
我要星期六,日先出到來~~

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

舊 09-15-04, 10:21 PM   #918
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
但明天要上學~~
我要星期六,日先出到來~~
係就星期6, 因為星期日好好好多人的!

舊 09-15-04, 10:25 PM   #919
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
係就星期6, 因為星期日好好好多人的!
就星期6~~~信和一樓? a

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

舊 09-15-04, 10:27 PM   #920
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
就星期6~~~信和一樓? a
是呀! 第一間呀!
成日去SA果度都唔來行下~
帶CARD呀!

天音館門口的GAF MEMBER CARD : 圖 1 , 圖 2 , 圖 3

舊 09-15-04, 10:30 PM   #921
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
是呀! 第一間呀!

天音館門口的GAF MEMBER CARD : 圖 1 , 圖 2 , 圖 3
我那有成日去~~~~
無事來行下=運吉~ \
係咁輪唔知發什麼瘟想聽喜多郎....先至想買cd~~~~

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

舊 09-15-04, 10:31 PM   #922
光之審裁者
最終兵器仙人

引用:
是呀! 第一間呀!
帶CARD呀!

我.....我...........我.............無..卡.

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

舊 09-15-04, 10:42 PM   #923
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我.....我...........我.............無..卡.
橙 版大 答...
http://www.gaforum.org/showpost.php?...2&postcount=62
01)首先要識出MK

02)再上GAForum漫畫店

03)在店中找小次郎

04)申請做會員

05)付$10入會費

06)等拎會員卡

07)再要識去信和

08)搭手扶電梯上1層

09)電梯到達後向前步行數步

10)拎住會員證走入SKY Music選購心水唱片XD

買平CD 10步曲mission complete

舊 09-15-04, 10:45 PM   #924
光之審裁者
最終兵器仙人

那就去申請吧~~~~
只怪喜多郎出太多cd~~

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

舊 09-15-04, 10:58 PM   #925
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用: