Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]スーパーロボット大戦DD
GN00508771 08:43 PM 09-07-21
オオチ係咪恨錢恨上腦
一星期內4個新池(有3個仲要係限定)

仲離譜過OMEGA戈陣
武藤遊戲 12:45 AM 09-08-21
戰隊我諗沒凱撒海賊抽

侍偶介人演員有語音
昏迷童子Sleepy 11:35 PM 09-14-21
鬧左咁耐…條主綫終於識得郁下……

GP03D 08:52 AM 09-18-21
終於有故事,但係點解咁多機簡又想CAP水會簡VVV6...真係抽唔落喎....
昏迷童子Sleepy 12:37 AM 09-21-21
作者: GP03D:
終於有故事,但係點解咁多機簡又想CAP水會簡VVV6...真係抽唔落喎....
結果係一炮三響……

其實都有跡可尋……
主綫每篇新機係得古辛同呢次冇得企center位……
齋睇圖的話本童子會以為三明又有新招用……

只不過應該大部份人都已經走哂去衝免費大魔個池lor……
王蛇 12:36 AM 09-23-21
本來想抽ARC,但想想限定根本限制返實力
抽完只有後悔
魔法之子 08:43 AM 09-23-21
1隻機戰出咁多getter.....
男主角終於要換機
但係女配角群連第二ssr都冇.....
又係寶少同基魔就6ssr
唔平衡到一個點....
VVV6出ssr明顯因素女女啦....
昏迷童子Sleepy 07:42 PM 09-24-21
完食……

所以說VVV就是小型化+可操作性向上+免注液式坐艙的EVA對嗎[超大誤]……

作者: 魔法之子:
1隻機戰出咁多getter.....
男主角終於要換機
但係女配角群連第二ssr都冇.....
又係寶少同基魔就6ssr
唔平衡到一個點....
VVV6出ssr明顯因素女女啦....
其實本童子都唔明咁多個女配出黎做乜……
主角又冇性趣起後宮……
女主又唔似有百合場面出現……
正經事上又無助推進劇情……
成堆變左序章各篇做吉祥物咁款有乜謂……
魔法之子 10:37 PM 09-24-21
女配群其實應該係主線先正常
因為同男主朕關系
不過就賣人氣機賣到唔理女配群...
更唔好講重高同木蘭號呢D...
昏迷童子Sleepy 01:48 AM 09-25-21
女配群其實應該係主線先正常
因為同男主朕關系
不過就賣人氣機賣到唔理女配群...
更唔好講重高同木蘭號呢D...
Z真係冇辦法……
個故一開已經係走電影版ed仲要係完美版……
奶油都係要塞去做隆巴納三弟先可以有番d戲份……
科姐有得講對白已經算好…花姐掛住搞造星4直頭鬼隱到影都冇……
要加戲份除非爆多個世界7出ZZ行電視版UC路線啦……

至於愛美神…個game設計上本來就冇修理系統咁仲邊有得發圍……
GP03D 12:17 AM 09-26-21
的確好多吉祥物...
歐機既玩法係快D玩殘呢隻出過隻新...

又三一...傻的嗎..永井豪大戰,咁不如鐡甲ZERO啦,仲好SELL
個生放得出古倫叫好少少..
昏迷童子Sleepy 07:40 PM 09-29-21
0下…SSR得心口死光……
咁到SSR2有計都羅睺劍·暗劍殺先搏喇……
今次hea哂三張出黎就算……
GP03D 02:20 AM 09-30-21
SR係羅睺劍喎
我驚2必都未係暗殺劍
王蛇 11:54 AM 09-30-21
今次鎮壓DBOSS個個不屈,鐵壁,高迴避
必中同感應好唔夠
GN00508771 05:50 PM 09-30-21
係咪調整失誤
有咩理由普通鎮10
聖戰士3人組可以3000運動性
EI07 可以過4萬攻⋯⋯
魔法之子 02:35 AM 10-01-21
作者: GN00508771:
係咪調整失誤
有咩理由普通鎮10
聖戰士3人組可以3000運動性
EI07 可以過4萬攻⋯⋯

https://www.youtube.com/watch?v=ejjhW8fBg_w
GN可以參考下
今次鎮壓唔可以亂打....
基本上指定打法先解決到
落尾王炒車過唔到....
又要重打...
王蛇 07:37 PM 10-03-21
https://www.youtube.com/watch?v=ejjhW8fBg_w
GN可以參考下
今次鎮壓唔可以亂打....
基本上指定打法先解決到
落尾王炒車過唔到....
又要重打...
第三隻BOSS使徒連超重課都要裝直擊先打到,還要回血

沒直擊支援,抽到限定沒練二號機都係沒辦法,D防完全唔夠
普通玩家打鬼
魔法之子 02:56 AM 10-05-21
作者: 王蛇:
第三隻BOSS使徒連超重課都要裝直擊先打到,還要回血

沒直擊支援,抽到限定沒練二號機都係沒辦法,D防完全唔夠
普通玩家打鬼

第三隻其實唔難打..
記得降氣其實都正常打到
愁2下直擊就打到殘血
搵其他人帶多1-2下直擊都打得死
一係你紅框2號機/初號機
GN00508771 05:18 PM 10-11-21
拓馬寶珠1可以換14粒⋯⋯優待優到出哂面
王蛇 07:10 PM 10-19-21
賺了個保底,其實有限定龍馬寶珠點都抽下
昏迷童子Sleepy 01:24 AM 10-20-21
不過注解缺失搞到肯全數退石呢下都幾唔笨大喎……
係咪日本果邊班課長大炎上?……

賺左支地圖炮……
魔法之子 02:46 AM 10-20-21
作者: 昏迷童子Sleepy:
不過注解缺失搞到肯全數退石呢下都幾唔笨大喎……
係咪日本果邊班課長大炎上?……

賺左支地圖炮……
其實GBF猴女事件之後
出親事既手遊都會賠
當時搞到幾大獲下
所以之後D手遊都唔敢出事唔賠足
GN00508771 12:26 AM 10-21-21
EX9完成⋯⋯⋯
昏迷童子Sleepy 12:11 AM 11-03-21
其實係咪編劇組定話條人渣好憎EVA……
主線隔咁耐先可能講番佢仲要響定番活動先漏哂出黎……

王蛇 08:52 PM 12-10-21
オオチ到底多喜歡自己的系統,把PVP+超改造加到DD上
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面