Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-07-12, 03:23 PM   #151
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
街客好興同我行行下小路之後唔見左

然後4個一齊走去對面炸base唔理後面

此篇文章於 07-07-12 03:35 PM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 03:26 PM   #152
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Kain 查看文章
殺敵才是分數主要來源
仲有唔好做獨食獨行俠,ASSIST有分加。
冇把握唔好亂放炸彈,拆比放多100分。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 03:31 PM   #153
魔王-將
Insane Gamer

PSN  IDkingjoe_1988
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
搶到據點, 兄弟/自己死都有個新地方出黎, 如果得主場個據點, 自己arm arm 係果樹比人圍死, 等出黎果時睇住4-5台MS 圍圈等食, 你就會好想有條生路行下....
佢意思可能係一味沖完據點之後唔守....結果果堆人沖其他點路上比人圍死,比人搶番
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 04:19 PM   #154
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
低能
街場D人
對面5隻都企係沙漠中間個度咁上下
佢地5條友都可以企係自己據點唔知做乜J
得我一條友行出去打對面5條友
行到出去叫支援都冇人幫
咁鍾意據點企飽佢啦!@#$%^&*()

舊 07-07-12, 05:06 PM   #155
風之將
God of Gamer

更新左之後d豆槍好用左,尤其渣古用o個把後期型,多彈得黎又扣多左

2014年7月11日早上,官方公佈新贊助商puma新一季球衣及智利國腳山齊士加盟,轉會費35m歐元
2015年5月30日凌晨,阿仙奴再奪足總盃,雲加成為第二名攞有六次冠軍名譽的領隊
2015年6月29日晚上,簽得捷克國腳施治加盟,轉會費10.9m英磅
2015年8月2日晚上,對戰14次後,雲加首次擊敗摩連奴
2015年9月19日晚上,一球員一球證製造史丹福橋慘案,阿仙奴最後9人作戰下不敵車路士
風之將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 05:12 PM   #156
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
今晚繼續

你個混帳系統夠膽就繼承同我連續N場出LV5GM圖!!!!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 06:10 PM   #157
VICT
什麼超有趣的?

3385對3350
3385個面竟然出MISSION FAILED?
NB你想搵錢都唔該FIX下D BUG啦大佬

舊 07-07-12, 06:29 PM   #158
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
引用:
作者: VICT 查看文章
3385對3350
..................都幾無言

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 06:42 PM   #159
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
3385對3350
人勁要讓分
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 08:07 PM   #160
VICT
什麼超有趣的?

其實都試過幾次
贏左之後會同你講話我軍勝利
但係過幾秒之後會同你講我軍輸左
不過報酬都係計贏

但係贏變輸真係第一次

舊 07-07-12, 08:50 PM   #161
魔王-將

PSN  IDkingjoe_1988
引用:
其實都試過幾次
贏左之後會同你講話我軍勝利
但係過幾秒之後會同你講我軍輸左
不過報酬都係計贏

但係贏變輸真係第一次
最正都係昨晚單機沙漠
魔王-將 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 08:58 PM   #162
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

遇上好街場,連勝六場
見識到高達無雙

舊 07-07-12, 09:01 PM   #163
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: cancerman 查看文章
遇上好街場,連勝六場
見識到高達無雙

中尉03...
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 09:24 PM   #164
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
佢意思可能係一味沖完據點之後唔守....結果果堆人沖其他點路上比人圍死,比人搶番
冇錯
跟本炸人基地O個個時點已經輸左人一千分...

舊 07-07-12, 09:37 PM   #165
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
ttp://www.nicovideo.jp/watch/sm18257676

笑死左

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 09:42 PM   #166
詳細希望
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX

摸到一下20%

雖然得1LV,但數值未免

此篇文章於 07-07-12 09:47 PM 被 詳細希望 編輯。
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 09:51 PM   #167
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
請問有沒LINK教開JP A/C及D/L此GAME方法!!!???

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 09:56 PM   #168
anyone
The One
↘嫁

引用:
作者: KIM 查看文章
請問有沒LINK教開JP A/C及D/L此GAME方法!!!???
就咁直接入store dl

舊 07-07-12, 09:56 PM   #169
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 詳細希望 查看文章

摸到一下20%

雖然得1LV,但數值未免
打左三晚都係得20%..我超想用

舊 07-07-12, 09:58 PM   #170
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
作者: anyone 查看文章
就咁直接入store dl
佢應該冇日本AC

舊 07-07-12, 10:02 PM   #171
anyone
The One
↘嫁

開a/c流程我唔太記得

舊 07-07-12, 10:06 PM   #172
詳細希望
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
引用:
作者: GN00508771 查看文章
打左三晚都係得20%..我超想用
好玄妙

格同射居然一樣
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 10:09 PM   #173
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 詳細希望 查看文章
好玄妙

格同射居然一樣
邊個話GM狙系列係支援--擺明叫你埋身打平均系架啦

格>狙 痛到乜咁

舊 07-07-12, 10:48 PM   #174
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: anyone 查看文章
開a/c流程我唔太記得
已經剛剛有版友幫我開了A/C 及 教我D/L ing 了! thx al!l!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 10:49 PM   #175
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
斷左???

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3【雙龍9月出海!!】 暴走蟹 收藏品討論版 547 10-31-09 11:36 PM
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2 暴走蟹 收藏品討論版 1001 07-03-07 11:17 PM

現在的時間是 11:32 AM

手機版 | APP版