Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-07-12, 01:28 AM   #126
siuterry
Insane Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: VICT 查看文章
小路個陣係1抽2
死左一次
對面搶點唔夠快
比我掉落黎再bz殺左搶點個人
之後另一部機隻抽比我搞掂左
戰狼300

舊 07-07-12, 01:36 AM   #127
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: VICT 查看文章
小路個陣係1抽2
死左一次
對面搶點唔夠快
比我掉落黎再bz殺左搶點個人
之後另一部機隻抽比我搞掂左
唔係我囉

我追住大魔黎打
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 01:36 AM   #128
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
陸吉支BZ一用真係不能自拔,果然部機毫無優點靈魂就係支炮
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 01:45 AM   #129
siuterry

引用:
作者: 小嘉 查看文章
唔係我囉

我追住大魔黎打
我唔會再比你地蝦,
我決定跟大隊
我沖得太前做炮灰

舊 07-07-12, 01:47 AM   #130
小嘉
The One

引用:
作者: siuterry 查看文章
我唔會再比你地蝦,
我決定跟大隊
我沖得太前做炮灰
頭先比你地蝦咋

我呢D GM仔唔驚大魔
大魔好似易捉路過渣古
舊 07-07-12, 01:49 AM   #131
siuterry

引用:
我呢D GM仔唔驚大魔
大魔好似易捉路過渣古
成日無人去小路
又得VICT去,
又唔可以唔理,
唯有入小路打,
但其實大魔係咁窄環境,
好易出事

舊 07-07-12, 01:50 AM   #132
小嘉
The One

引用:
成日無人去小路
又得VICT去,
又唔可以唔理,
唯有入小路打,
但其實大魔係咁窄環境,
好易出事
先打架大魔走都走唔切
舊 07-07-12, 01:52 AM   #133
siuterry

引用:
先打架大魔走都走唔切
你地咁多條友
圍我地兩個,
明知唔夠打,
唔走等比你地D 劍切開我部野咩

舊 07-07-12, 02:01 AM   #134
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
死都行小路

anyone 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 02:05 AM   #135
siuterry

GN部老虎上左身
15XX

舊 07-07-12, 03:00 AM   #136
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
GN部老虎上左身
15XX
越用越好玩嘛

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 03:40 AM   #137
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

即係呢....老天你耍我?

連續5場都同我出GM LV4
由0%-->90%

舊 07-07-12, 03:59 AM   #138
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

連續6場出GM圖
感動呀
依家好鬼感動呀 整到LV4 GM呀

舊 07-07-12, 04:14 AM   #139
siuterry

引用:
作者: GN00508771 查看文章
連續6場出GM圖
感動呀
依家好鬼感動呀 整到LV4 GM呀
姐係要科水啦...

舊 07-07-12, 11:47 AM   #140
scania

註冊日期: Jun 2007
我而家玩沙漠專係沙丘頂做狙擊手

此篇文章於 07-07-12 11:49 AM 被 scania 編輯。
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 12:08 PM   #141
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
尋日有場我諗緊剪紅線定剪藍線既時候,有個自護兵用把維修用辣雞攻擊我

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 12:15 PM   #142
scania

引用:
作者: jamsquare 查看文章
尋日有場我諗緊剪紅線定剪藍線既時候,有個自護兵用把維修用辣雞攻擊我
我通常如果冇人係側邊,我會放部機遠d然後步兵埋去裝炸彈,跟住飛上炸彈側邊d貨櫃上面,等敵軍以為入面冇人,跟住佢過來拆彈時我就用火箭筒或者手榴彈解決佢
舊 07-07-12, 12:18 PM   #143
scania

June_GT5 / Kin_Fung
add埋我plz
舊 07-07-12, 12:42 PM   #144
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
D街客唔明一件事...
你搶到人據點,但係你班人係咁死都係輸O架咋...

舊 07-07-12, 12:47 PM   #145
scania

引用:
作者: 忍者 查看文章
D街客唔明一件事...
通常我會去到最後分幾鐘,個個打到火紅火綠時我就去偷d冇人理既據點
舊 07-07-12, 12:47 PM   #146
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
D街客唔明一件事...
佢地仲唔明一件事,佢地覺得自己唔死隊友死晒都冇所謂,佢有得執雞就成功左.

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 12:54 PM   #147
scania

山谷場如果有d夾到既人,我會落機騎上人地架機到,人地就會殺入敵方陣地同人開火,然後就冇人睇到我幾時落左地去裝炸彈
舊 07-07-12, 01:17 PM   #148
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
D街客唔明一件事...
殺敵才是分數主要來源
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 02:47 PM   #149
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
D街客唔明一件事...
搶到據點, 兄弟/自己死都有個新地方出黎, 如果得主場個據點, 自己arm arm 係果樹比人圍死, 等出黎果時睇住4-5台MS 圍圈等食, 你就會好想有條生路行下....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-12, 03:22 PM   #150
高級嘍囉
Crazy Gamer

3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
中BUG,出到人出唔到MS,被迫坐坦克。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GUNDAM VS系列綜合討論區 Vol. 114 kamkam 街機心得交流討論區 652 01-15-17 03:06 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.3【雙龍9月出海!!】 暴走蟹 收藏品討論版 547 10-31-09 11:36 PM
機動戰士Gundam vs Gundam討論區 Vol. 112 (最強FREEDOM) kamkam 街機心得交流討論區 992 05-04-08 02:08 PM
Gundam HCM Pro 討論區 VOL.2 暴走蟹 收藏品討論版 1001 07-03-07 11:17 PM

現在的時間是 01:49 PM

手機版 | APP版