Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[今度は音ゲー]アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ偶像灰姑娘im@scg_stage(andriod/ios已上架)
JMi 01:36 PM 09-29-15
作者: J+1:
我睇錯

我而家個問題點先可以pro入4萬內

Master打唔掂根本冇得諗...
由手機版發出
我兩張SSR全PER左pro有45萬分
同我master S左個分差唔多
叫做排到四萬内
reiyaw 10:10 AM 09-29-15
第一日就課 抽60石抽到今日 得一隻金邊
流石笨大
~小鬼~ 11:30 AM 09-29-15
作者: reiyaw:
流石笨大
我好你少少,有2隻
Cly 11:56 AM 09-29-15
作者: reiyaw:
流石笨大
0張
reiyaw 02:36 PM 09-29-15
1ssr master 甩幾粒combo c都有54萬排一萬左右
都係用同色系隊打
~小鬼~ 02:56 PM 09-29-15
打到master 同打唔到差好遠
JMi 03:18 PM 09-29-15
自然回體 升rank較氣先爆水
剛過1萬point排5萬幾 5萬內都應該好勉強

hi-score果邊 6miss 48萬排19858了 10000條線已經成57萬 無乜希望 要上身無啦啦FC到先有可能
作者: ~小鬼~:
打到master 同打唔到差好遠
試一次用爆分隊打
死左咪CON機 睇下幾多分都好 XDDDD
~蛙蛙~ 03:09 PM 09-29-15
同色一定加成會多d 因為加能力技既問題 同系既idol全/某能力加幾多%
由手機版發出
tsddr 03:10 PM 09-29-15
你地個個都咁高位,我仲係10萬外...........

你地係爆水上,定係等自然回復
J+1 03:45 PM 09-29-15
作者: tsddr:
你地個個都咁高位,我仲係10萬外...........

你地係爆水上,定係等自然回復
[12000分]我自然回氣,event儲定可以連續三四舖的數值...打經驗差100分內就用光氣再轉打event升呢...至少浪費少d....暫時一日升到兩個呢....

最重要夜晚痾夜尿時入定一局等訓醒打,至少打多一次 (當然你唔怕傷賢可以打光d氣先訓...
由手機版發出
~蛙蛙~ 03:14 PM 09-29-15
其實d水用左佢啦 儲得個10支
盡快打夠萬5分就算
我既戰鬥係另一邊既CG
由手機版發出
~小鬼~ 03:25 PM 09-29-15
其實usb 係比你就升Lv 用
reiyaw 03:57 PM 09-29-15
其實一係十萬一係二千
剩返其他位真係差唔係好多
~小鬼~ 09:15 PM 09-29-15
岩岩Fc 埋仇劍,我覺得同中SSR 一樣咁開心,
終於fc所有pro,向master出發
JMi 09:35 PM 09-29-15
岩岩Fc 埋仇劍,我覺得同中SSR 一樣咁開心,
終於fc所有pro,向master出發
仇劍打多幾次有信心連到個尾了 反而杏歌fc左都覺得純粹係撞彩...
無其他pro再難d?
anyone 09:44 PM 09-29-15

仇劍play count 29
亍 ◣ 09:48 PM 09-29-15
仇劍pro我反而打左5,6次就fc了....杏o個首pro反而中間打極都甩幾粒,,,,

睇番原來官方都fix死左個年齡

AkaIITO 09:57 AM 09-30-15
請問傢俱倉庫位有冇得加??
Eclair 02:11 PM 09-30-15
6抽
1SR(姫川)
1SSR きらりん(重複…)

依然係全部PA…
Pick Up呢D野真係唔到我…
JMi 02:15 PM 09-30-15
仲諗住拎石出來
點知睇真D 轉左做小梅.......
~小鬼~ 02:27 PM 09-30-15
一隻新野都抽唔到
JMi 02:30 PM 09-30-15
一隻新野都抽唔到
又1PACK?

我想抽COOL 繼續等
~小鬼~ 02:35 PM 09-30-15
作者: JMi:
又1PACK?

我想抽COOL 繼續等
炒到車毁人亡
JMi 02:36 PM 09-30-15
炒到車毁人亡

你咁樣我更加唔敢抽

另 仇劍PRO已FULL
PLAY COUNT 10 我很廢...
~小鬼~ 02:41 PM 09-30-15
作者: JMi:

你咁樣我更加唔敢抽

另 仇劍PRO已FULL
PLAY COUNT 10 我很廢...
我只係想應下節姐
標籤:デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子
第一 ... 32 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 52 92 142  ... 最後

返回主題版面