Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 
日本動漫畫討論版>吾峠呼世晴「鬼滅の刃 無限列車編」2020年11月12日香港上映!
Kinny Riddle 01:45 AM 01-24-22
ufo呢幾集神作畫已經超越咗無限列車嘅程度,果然有錢燒就係與別不同。 (不過希望佢哋記得定期交稅
真!DC 08:40 AM 01-24-22
集數少左唔使大幅施戲又可以集中人力物力真係好過上一季好多
由手機版發出
野良猫 09:42 PM 01-24-22
今集又神打鬥,一貫UFO風格戰鬥快到打乜都睇唔到

上弦六感覺強過上弦三

善逸原來瞓著都識開口講嘢
葉老頭 11:55 AM 01-25-22
打鬥場面流暢度激高!!!
型到哩~~~

最後煉獄既認同...
不用比較做自己應該做既就得T^T
Rv250 12:20 AM 01-31-22
善逸呢個造型耍帥感覺好微妙
野良猫 10:13 AM 02-01-22
作者: Rv250:
善逸呢個造型耍帥感覺好微妙
仲要不時露出粗腿,超噁心
Heaven 06:23 PM 02-05-22
呢個程度都要和諧

露出多すぎ?「鬼滅の刃」広告の配慮話題 女性キャラに「謎エフェクト」で胸元隠す
https://news.yahoo.co.jp/articles/ff...35d692aa4aab87

野良猫 06:50 PM 02-05-22
其實算係咁
始終地鐵人多男女老幼齊哂

換著哩邊上第二日就被班港女C奶投訴到下架
真!DC 10:49 PM 02-05-22
作者: Heaven:
呢個程度都要和諧

露出多すぎ?「鬼滅の刃」広告の配慮話題 女性キャラに「謎エフェクト」で胸元隠す
https://news.yahoo.co.jp/articles/ff...35d692aa4aab87

沒救了
Irwin 03:07 AM 02-07-22
第10話

經費の呼吸

J+1 01:30 PM 02-07-22
豬突快過雷腳咩一回事?
由手機版發出
真!DC 01:51 PM 02-07-22
主角三人只係輔助主要都係柱打冇強行無視戰力差幾好
由手機版發出
Rv250 02:53 PM 02-07-22
有啲超展開不過收貨
作者: Irwin:
第10話

經費の呼吸

今集內容反映幕後工作情況

https://kimetsu.com/anime/yukakuhen/news/?id=59900
テレビアニメ「鬼滅の刃」遊郭編 最終話となる第十一話は、全国フジテレビ系列にて2月13日(日)夜11時15分より、放送枠を45分に拡大して放送いたします。
Dangerous-boy 09:30 PM 02-07-22
尐打鬥畫面快到要倒帶加定格才睇得清楚

作者: J+1:
豬突快過雷腳咩一回事?
由手機版發出
黃毛斬唔斷已把速度拖慢少少和差不多力盡,另外豬頭係在黃毛迎面方向追上尾刀的。
野良猫 09:40 PM 02-07-22
吹咗半集水下半部啲錢一下子燒哂

今集已經超越咗第19話

作者: Rv250:
有啲超展開不過收貨

今集內容反映幕後工作情況

https://kimetsu.com/anime/yukakuhen/news/?id=59900
テレビアニメ「鬼滅の刃」遊郭編 最終話となる第十一話は、全国フジテレビ系列にて2月13日(日)夜11時15分より、放送枠を45分に拡大して放送いたします。
都唔算咩超展開
只係主角們嘅威能發動而已
野良猫 09:49 PM 02-07-22
作者: Dangerous-boy:
尐打鬥畫面快到要倒帶加定格才睇得清楚

黃毛斬唔斷已把速度拖慢少少和差不多力盡,另外豬頭係在黃毛迎面方向追上尾刀的。
哩度就係我覺得鬼滅做得較好嘅地方
正如有合理解釋因為中咗毒炭治郎先可以擋到幾下刀
之前都係要靠天宇彈走佢先冇事
真!DC 09:53 PM 02-07-22
作者: J+1:
豬突快過雷腳咩一回事?
由手機版發出
斬中之後變左兩人重量慢左
豬入左車尾氣流吸左上去

話說開頭個夢以為妹會一齊打結果都係冇
葉老頭 11:30 PM 02-08-22
好顛!!!
漫畫睇完都唔太記得.....
後半完全係超展開~~
打鬥正到變埋劇場版咁睇!!!
武藤遊戲 10:47 PM 02-13-22

怪盜小G 11:47 PM 02-13-22
『鬼滅の刃』刀鍛冶の里編TVアニメ化でファン歓喜 PV公開で時透無一郎&甘露寺蜜璃が登場

https://www.oricon.co.jp/news/222445...f_cd=tw010_pic
葉老頭 12:56 AM 02-14-22
遊郭篇~完
兄妹鬧交永遠都係咁....

小芭內你就咁出黎串幾句XD
另童磨係MAMO不意外~~

其實估動畫應該會做到尾
不過要保持水準時間拖長先出可接受!!
Dangerous-boy 02:42 AM 02-14-22
又話加長45分鐘,點解黃VIU得半個鐘?

好同情上六!比着我係咁嘅遭遇,都會選擇做鬼報復

六妹個名係因為阿媽梅毒死

音柱真係醒,揀引退做人生大贏家!

下一季UFO繼續能保持爆肝作畫,要等幾耐都抵等!
ronald 06:30 AM 02-14-22
作者: Dangerous-boy:
又話加長45分鐘,點解黃VIU得半個鐘?

好同情上六!比着我係咁嘅遭遇,都會選擇做鬼報復

六妹個名係因為阿媽梅毒死

音柱真係醒,揀引退做人生大贏家!

下一季UFO繼續能保持爆肝作畫,要等幾耐都抵等!
正常,
所謂"時間"指播放時間, cut哂廣告差不多啦.

第一集約45分鐘, 平時一集都係23-24分鐘.
條淨片有60分鐘, 咁日本就要播90分鐘喇.
Dangerous-boy 03:44 PM 02-14-22
作者: ronald:
正常,
所謂"時間"指播放時間, cut哂廣告差不多啦.

第一集約45分鐘, 平時一集都係23-24分鐘.
條淨片有60分鐘, 咁日本就要播90分鐘喇.
係喎!唔記得係計埋廣告添
野良猫 09:29 PM 02-14-22
之前啲鬼嘅經歷都已經夠慘,六號仔更利害
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 

返回主題版面