Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-31-14, 07:59 AM   #201
Andromeda
God of Gamer
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
GAME玩完會仲有FEEL

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-14, 02:02 AM   #202
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
個時有唱咩?
(
個時k-on有出角色碟

舊 02-02-14, 04:10 AM   #203
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
岩岩睇完第一集,尾個隻歌真係神www..
想問個隻係咪會出起TVアニメ WHITE ALBUM2 VOCAL COLLECTION 到??
仲有買左psv隻game..
玩game先好,定睇番先玩好呢@@
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-14, 12:25 AM   #204
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: ikari28 查看文章
我玩左差唔多三星期

咁我放棄
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
入GAME 入BD是基本把
呢D係高富帥先做到
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
入坑玩Game啦\/
點都Game好
引用:
作者: 森羅 查看文章
不共戴天無pc版無漢化
而家反緊檯
無漢化我理解力不足

引用:
作者: money 查看文章
個時k-on有出角色碟
引用:
作者: 石原夏織 查看文章
有角色碟
武道館佢都有唱live
原來如此
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-14, 03:03 AM   #205
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:

咁我放棄

呢D係高富帥先做到

無漢化我理解力不足

原來如此
PC版有漢化\/
不倶戴天の君へ 係PS3追加某End劇情, PS3冇漢化好正常

入坑玩Game啦 入坑玩Game啦\/
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-14, 11:18 AM   #206
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:

咁我放棄

呢D係高富帥先做到

無漢化我理解力不足

原來如此
扮咩 加上pc有漢化
見係你 pc ps3 psv你事但揀隻 我借比你玩又點話
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-14, 12:55 PM   #207
Andromeda
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 石原夏織 查看文章
扮咩 加上pc有漢化
見係你 pc ps3 psv你事但揀隻 我借比你玩又點話
我覺得你講ED野果陣真係特別有型

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-14, 08:09 PM   #208
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
Wa2 ost已入手

石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-14, 04:24 PM   #209
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

BD第2卷銷量都係入唔到20位內
所以BD銷量係3113枚 以下

舊 02-04-14, 04:25 PM   #210
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
D人點做野GA

快D買多兩套啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-14, 11:40 PM   #211
HM

註冊日期: May 2007
爆左8盒CHAOS,共$1680
除左兩支RARE閃基本上齊SET
仲要拎多兩千蚊收簽...

堆料加埋夠砌雪菜DECK

此篇文章於 02-08-14 12:05 AM 被 HM 編輯。
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-14, 12:31 AM   #212
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

今日

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-14, 07:56 AM   #213
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章

今日
點解我記得玩PC版時係2月14日??(印象中仲話情人節生日易記)

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)

此篇文章於 02-11-14 12:21 PM 被 stcdavidhk 編輯。
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-14, 08:16 AM   #214
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
點解我記得玩PC版時係2月14日??(印象中仲話情節生日易記)
因為生日同慶祝唔係同一日

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
舊 02-11-14, 09:44 AM   #215
HM

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章

今日
駛唔駛咁啊你?
舊 02-11-14, 12:45 PM   #216
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
作者: 平山深雪 查看文章
駛唔駛咁啊你?
x2
睇怕過多幾日我會見到某張血契(?)嘅圖
舊 02-13-14, 11:44 PM   #217
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

一班台灣朋友集體慶生成果

C85 count
舊 02-14-14, 01:00 AM   #218
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

睇真D...好多都好充滿惡意先岩

此篇文章於 02-14-14 01:04 AM 被 ~Sau~ 編輯。
舊 02-14-14, 01:05 AM   #219
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
睇真D...好多都好充滿惡意先岩
你唔知強間大係終極冬馬廚黎
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 01:09 AM   #220
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

引用:
作者: 小嘉 查看文章
你唔知強間大係終極冬馬廚黎
呢個我知啦
初頭只係留意D蛋糕冇留意D相先注意唔到d惡意www
舊 02-14-14, 03:35 AM   #221
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
頭兩張以外,d惡意我隔住mon都feel到
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 07:24 AM   #222
HM

其實都係一年一次玩下,我覺得無咩所謂
而且咁樣熱鬧下幾好

雖然多圖最好用spoiler

雪菜誕生日おめでとう、ずっと愛してる!
舊 02-14-14, 08:01 AM   #223
詳細希望
Insane Gamer
伸手黨のワの

註冊日期: Mar 2009
PSN  IDRonaldRX
虐菜節
詳細希望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 08:03 AM   #224
Aqours
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
東京落緊powder snow
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 10:10 AM   #225
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

強化人間大張圖已經傳播開去
已經好多地方都見到www

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] Leaf「WHITE ALBUM 2」#11「雪が解け、そして雪が降るまで(後編)」丨サテライト制作 money 日本動漫畫討論版 1003 01-02-14 10:33 PM
WHITE ALBUM 2 幸せの向こう側 | 日版已售 武藤遊戲 電視遊戲討論版 76 07-05-13 01:58 PM
W....WHITE ALBUM ?? 男 H-GAMEの部屋 8 09-11-03 09:52 PM
痕、To Heart、WHITE ALBUM 八雲 H-GAMEの部屋 7 05-31-03 12:43 PM
有冇人知邊個唱white Album ? why H-GAMEの部屋 3 12-01-02 10:12 PM

現在的時間是 09:53 PM

手機版 | APP版