Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-07-13, 01:30 PM   #76
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: 謎之天音 查看文章
人地威路古都成為世界拳王了,看看我們的主角.....
WBA?
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-13, 01:33 PM   #77
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: hitachi 查看文章
呢場唯一奇怪就係硬拉個大和魂落去
作者想表達威路古如果冇同個一步佢地打過
佢就堅持唔到落去最後啫,OK嘅

舊 07-20-13, 06:55 AM   #78
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-20-13, 11:57 AM   #79
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
今次做年番都得啦~

舊 07-23-13, 11:49 PM   #80
money
◆.西野司命.◆

http://www.ntv.co.jp/ippo/

舊 07-25-13, 11:38 AM   #81
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
做到邊先
講真 間柴對澤村我覺得已經係呢套書最後一場好睇既
雖然睇個款應該用一步打澤村作結....?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 12:36 PM   #82
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
作結應該係鷹村拎第二條拳王腰帶...吧?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 03:29 PM   #83
Nemesis09
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
邊個配鴨川?

間柴vs澤村淨係得round1好睇
Nemesis09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-13, 11:13 AM   #84
money
◆.西野司命.◆

「はじめの一歩 Rising」
千堂武士(小野坂昌也)
間柴 了(田中正彦)
伊達英二(相沢まさき)
http://www.ntv.co.jp/ippo/character/index.html

舊 09-20-13, 12:50 AM   #85
money
◆.西野司命.◆

はじめの一歩:鴨川会長役に飯塚昭三 故・内海賢二さんの遺志継ぐ 

http://t.co/33GlXnLggG

舊 10-06-13, 09:11 AM   #86
money
◆.西野司命.◆

舊 11-17-13, 08:02 PM   #87
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
以前只係聽個d歌
第一次睇第一神拳,原來咁好睇
搞笑得來又熱血
睇到第六集,青蛙拳始終嬴唔到冠軍
如果佢唔係比賽前一晚搞野,最後一拳我諗佢一定夠力
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-13, 07:37 PM   #88
半人馬-RigiL-
Game Master

今日終於睇晒第一季
個人感想:
真係好勵志熱血
但同時好緊張得來,又笑中有淚
嘔道同威古路離開真係好感動流淚

第三季仲等緊最新一集
舊 12-30-13, 08:27 AM   #89
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

總算過了兩個禮拜空白....

那種好像唔駛消費體力的左連擊沒問題嗎?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-13, 04:13 PM   #90
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
今日終於睇晒第一季
個人感想:
真係好勵志熱血

第三季仲等緊最新一集
嘔道離開嗰段超讚

配埋首歌好催淚
謎之天音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-13, 07:58 PM   #91
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
今日終於睇晒第一季
個人感想:
真係好勵志熱血

第三季仲等緊最新一集
本身都無咩野,一播首歌真係睇到人眼中有淚

第一季首歌真係點綴
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-13, 08:19 PM   #92
半人馬-RigiL-
Game Master

終於有人回

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
總算過了兩個禮拜空白....

那種好像唔駛消費體力的左連擊沒問題嗎?
最新果集未睇
引用:
作者: 謎之天音 查看文章
嘔道離開嗰段超讚

配埋首歌好催淚
本身真係好催淚,但係嘔道一嘔真係停左d淚
即刻睇到笑
引用:
作者: fortel 查看文章
本身都無咩野,一播首歌真係睇到人眼中有淚

第一季首歌真係點綴
第一季真係好多好聽,特別係Inner night 同紙飛機
舊 12-30-13, 08:22 PM   #93
fortel
Game Master

引用:
終於有人回

最新果集未睇

本身真係好催淚,但係嘔道一嘔真係停左d淚
即刻睇到笑

第一季真係好多好聽,特別係Inner night 同紙飛機
最新呢季首op我之前聽果時覺得好難聽,但係同動畫個開場畫面一夾就唔知點解有化學作用,出到黎好熱血
舊 12-30-13, 11:12 PM   #94
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
最新呢季首op我之前聽果時覺得好難聽,但係同動畫個開場畫面一夾就唔知點解有化學作用,出到黎好熱血
op同ed都唔錯啊
啱啱睇完最新果集,其實kick腳係真實普唔普遍?
下集一步應該再被人嚴重修理
舊 01-05-14, 09:46 PM   #95
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

兩集連播,活人之拳

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-14, 01:48 AM   #96
fortel
Game Master

瀧平戰超濃縮

好似連瀧平向佢老師吐口水果下都SKIP埋

2集講左成期內容 簡直係龍珠Z TV版既相反

終於明點解呢季可以講到咁多野,期待鐵拳鴨川回憶編同鷹村編
舊 01-07-14, 09:48 AM   #97
Nemesis09
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
瀧平戰超濃縮

好似連瀧平向佢老師吐口水果下都SKIP埋

2集講左成期內容 簡直係龍珠Z TV版既相反

終於明點解呢季可以講到咁多野,期待鐵拳鴨川回憶編同鷹村編
連千堂出病房前一句都冇左
連兩個位好重要囉點會cut左
btw,三木配得好好
Nemesis09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 10:40 AM   #98
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Nemesis09 查看文章
btw,三木配得好好
今季cut左唔少野
之前打島袋致勝嘅完美一拳,係喺賽前練習無意中出過,仲打裂會長手骨
動畫完全無提,只係鷹村講左句timing配合得好
謎之天音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-14, 01:08 PM   #99
fortel
Game Master

引用:
作者: Nemesis09 查看文章
btw,三木配得好好
食牛扒果句都CUT埋,搞到一步變左係正義、瀧平只係一個失敗左既壞人咁

25集要講咁多野係咁既啦....
舊 01-07-14, 01:54 PM   #100
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
食牛扒果句都CUT埋,搞到一步變左係正義、瀧平只係一個失敗左既壞人咁
不是咁嗎?冇睇過漫
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 10:56 PM

手機版 | APP版