Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 
手機平板遊戲討論版>新作 シノアリス SINoALICE x NieR:Automata 合作活動
minekaoru 05:50 PM 06-07-17
作者: teealpha:
刷第3次就把SS風杖……都係冇用,射斜
岩岩刷左60次,有4把SS, 冇專武
Cly 06:20 PM 06-07-17
故事一節得果一段仔...仲要唔知講乜....除左bgm, 隻game仲有咩剩

卡loading冇timeout冇retry, 依家load十九幾世都入唔到去
朔望~ 06:28 PM 06-07-17
抽到隻ss琴專武
都唔知點玩又不斷loading
KA版柯柏文 06:32 PM 06-07-17
作者: Cly:
故事一節得果一段仔...仲要唔知講乜....除左bgm, 隻game仲有咩剩

卡loading冇timeout冇retry, 依家load十九幾世都入唔到去
華麗J圖及感受login絶望
鐵之侍 07:41 PM 06-07-17
差不多入不到。。。。。。
Eking 11:04 AM 06-08-17
SERVER上線, LOAD正常返了~
カンザキ 11:32 AM 06-08-17
不過個server依家又死左~
傑斯特 11:57 AM 06-08-17
強化server真係有人信咩
其實lag都照開俾人刷到厭就會順架啦
再等個d刷acc賣又賣唔出既停手就乜事都無

大量刷acc其實block ip 好難咩
隻game個數據量其實算好細架啦
wang2009hk 12:14 PM 06-08-17
作者: 傑斯特:

佢肯出入GAME時那次限定新手10連一隻SSR角保底就可以減少一半以上首抽吧..

但SEX就是要賺你錢,
就算明知往後會出更強的角色來賺錢都不會在新開服期給你這些少少優惠
Eking 12:33 PM 06-08-17

隻隻GAME都有人刷首抽都冇事...真係唔知佢地SERVER級數係咪咁差.....
Cly 01:02 PM 06-08-17
作者: Eking:
隻隻GAME都有人刷首抽都冇事...真係唔知佢地SERVER級數係咪咁差.....
隻隻game入到去都要打完教學玩個幾分鐘先抽到
wang2009hk 02:06 PM 06-08-17
重點是頻密程度..
其他G包含下載一般都要玩你5~10分才能抽..

這隻平均2~3分抽一次(包含下載..抽的表演很浪費時間..)
如果有ROOT的..免下載重抽分分鐘30S~1分一次..
Dyhalt Rushifar 02:12 PM 06-08-17
[天真MODE]
其實SET首抽唔啱心水可以RESET,又或者SSR固定一張其餘最盡只係SR就冇問題
[/天真MODE]
Eking 02:39 PM 06-08-17
頭先開番頭5分鐘好順, 而家又慢番~
~小鬼~ 09:02 PM 06-08-17
固定出SSR冇用的...
你頭十下固定有SSR,D人就會走去搏第20下有SSR....
Dyhalt Rushifar 09:39 AM 06-09-17
作者: ~小鬼~:
固定出SSR冇用的...
你頭十下固定有SSR,D人就會走去搏第20下有SSR....
如果頭十抽之後,石抽源就只有靠打唔練工冇得打既正章、課金同LOGIN BONUS既話又點睇?
絕D既,玩開伏首週大酬賓,頭6日LOGIN送十抽份量石,齊七日送夠十抽俾你。
當然,咁玩就刷唔到DL數
wang2009hk 11:07 AM 06-09-17
作者: Dyhalt Rushifar:
如果頭十抽之後,石抽源就只有靠打唔練工冇得打既正章、課金同LOGIN BONUS既話又點睇?
絕D既,玩開伏首週大酬賓,頭6日LOGIN送十抽份量石,齊七日送夠十抽俾你。
當然,咁玩就刷唔到DL數
要狠的..

一開始十抽送一隻SSR,但SSR就只有開服時1~2月的以防一堆人有新角就刷

然後進遊戲拿到的免費石,學七騎士般..一開始送的十抽免費石不會抽到新的/特別強的SSR(如七騎士的七騎),只能抽到次級的SSR/SR..
Dyhalt Rushifar 11:22 AM 06-09-17
作者: wang2009hk:
要狠的..

一開始十抽送一隻SSR,但SSR就只有開服時1~2月的以防一堆人有新角就刷

然後進遊戲拿到的免費石,學七騎士般..一開始送的十抽免費石不會抽到新的/特別強的SSR(如七騎士的七騎),只能抽到次級的SSR/SR..
要做在下覺得有辦法做,唔做係因為當中有佢地想利益喺度。
點都好,首週刷唔啱心水既,在下會唔玩算,畢竟呢隻點睇都唔似係微課玩得起既GAME
wang2009hk 11:29 AM 06-09-17
作者: Dyhalt Rushifar:
要做在下覺得有辦法做,唔做係因為當中有佢地想利益喺度。
點都好,首週刷唔啱心水既,在下會唔玩算,畢竟呢隻點睇都唔似係微課玩得起既GAME
看那個突破系統..

開服期應該還可以啦...
後面非重課就算了吧..

SEX的手遊有那款不是這樣~XD
(除了隔壁FFBE還可以外)

這隻抽到吐去隔壁新的結城友奈刷一刷...友奈根本天使啊....(7%...一次10抽出幾隻SSR)
jackiecyho 11:31 AM 06-09-17
Appmedia 首抽ranking: http://appmedia.jp/sinoalice/696173

今朝仲好好地, 一到公會廝殺時間又down 過
Dyhalt Rushifar 11:35 AM 06-09-17
看那個突破系統..

後面非重課就算了吧..

這隻抽到吐去隔壁新的結城友奈刷一刷...友奈根本天使啊....(7%...一次10抽出幾隻SSR)
VA目前都仲OK既,係打唔晒每月一塔拎稱號啫。
玩唔到都好既,係時候開返VITA D封印GAME
hitachi 12:57 PM 06-09-17
看那個突破系統..

後面非重課就算了吧..

SOA突用肝就可以
傑斯特 01:31 PM 06-09-17
成日做埋D假維護
肯block大陸ip未?
Eking 02:04 PM 06-09-17
成日做埋D假維護
肯block大陸ip未?
一BLOCK一定BLOCK哂, 邊會只BLOCK大陸
傑斯特 02:14 PM 06-09-17
一BLOCK一定BLOCK哂, 邊會只BLOCK大陸